Ak chcete este nejake zaujimave pikosky co nesmieme nosit tak sem daco hodim
OSOBNA SLOBODA NA SKOLE
OSOBNA SLOBODA NA SKOLE
Zdravim, touto temou by som si chcel spravit jeden maly prehladik. Chodim 4 rok na strednu skolu. Je to LESNICKA skola... bla bla bla bla. AVSAK ! nedovolia nam nosit nagelovane hlavy, minule som si musel ist zmyt makovicu lebo sa to nadriadenemu nepacilo, myslite ze je to obmedzovenie osobnej slobody ??? Pritom v Skolskom poriadku to zakazane nieje ....
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Nič by mu nemohli aj keby si da na hlavu učes s tvarom polmetrového banánuMGSnake napísal:V Prešove na Lesnicku chodil moj brat a viem že tam odjakživa taketo veci ako nagelovane vlasy neznašajú.To by trebalo napisat tym z odboru školstva.A ČO AK BY SI SI TIE VLASY NEZMYL?
NIE NIE? je to LESNICKA v LIPTOVSKOM HRADKU, vlasy mam umyte tak bacha davam si na sebe zalezat
proste ..uces normalny, nenosim ziadne hviezdy alebo vrkoce, alebo take spice vygelovane, normalka aby drzalo. No a zakaz znel : A zajtra budes mat normalny uces, ziadny gel...... Nej**ne vas z toho ? Takisto nemozes mat nausnicu, dlhe vlasy, satku okolo krku, spoluziakovi kazal, aby si prezliekol maskace ....
take jemne maskace, nie flakate, len taky jemnucky maskac.... je to 
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
keby aspon nejaka nobl skola ale obycajna horarinaenergy00 napísal:NIE NIE? je to LESNICKA v LIPTOVSKOM HRADKU, vlasy mam umyte tak bacha davam si na sebe zalezatproste ..uces normalny, nenosim ziadne hviezdy alebo vrkoce, alebo take spice vygelovane, normalka aby drzalo. No a zakaz znel : A zajtra budes mat normalny uces, ziadny gel...... Nej**ne vas z toho ? Takisto nemozes mat nausnicu, dlhe vlasy, satku okolo krku, spoluziakovi kazal, aby si prezliekol maskace ....
take jemne maskace, nie flakate, len taky jemnucky maskac.... je to
ved mu vravim : A to myslite vazne ? ... ze SMRTELNE....A PRECO ? ....... No sak sa pozri na seba ako to vyzera, mas chodit upraveny,. ( potom sa pridali aj ostatny spoluziaci ze je to normalne v dnesnej dobe ) ALE MOZEM MU JA VYSVETLOVAT CO CHCEM KED SI STALE MELU SVOJE, CELE LAMA VEDENIE NA SKOLE....
-
Step256
Medium Star
ako som si precital ze si si usiel umyt tie vlasy tak ja by som to na tvojom mieste nespravil nie je to v skolskom poriadku a to co tam nie je sa moze cize sa mi moze kolko len chce vyhrazat cim len chce aj tak su to len reci pretoze to nema opodstatnenie cize ti dajme tomu 2 z chovania neschvalia...
-
cORP.
Addict
tak toto by som dal neikam vyssie preriesit myslim ze sa to da aj nahlasit na ministerstvo , sice neviem co by sa stalo skorej asi nic ale podobne veci mame aj u nas , ale plati to vyhradne na piercing su tu na to alergicky ale vlasove kreacie a oblecenie je volne siritelne
ale tie nausnice a take veci tu enstrpia podotykam elektrotechnicka skola raca a na skole pocet bab 0 takze neviem preco nemozeme mat nausnice
Tak rodicom... povedat..
tak spomenul som okrajovo ze : CO NOVE V SKOLE ? AAA TAK 3 z MATIKY, ZDRBAL MA RIADITEL ZA HARO, V PIATOK SME DOMA
nie nie, ja som si povedal : KYM TO NEBUDE V SKOLSKOM PORIADKU TAK SI MOZU HOVORIT CO CHCU, a ked to daju do skolskeho poriadku tak vam to sem hodim nech sa aj vy zasmejete