OSOBNA SLOBODA NA SKOLE

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

OSOBNA SLOBODA NA SKOLE

Príspevok od používateľa energy00 »

Zdravim, touto temou by som si chcel spravit jeden maly prehladik. Chodim 4 rok na strednu skolu. Je to LESNICKA skola... bla bla bla bla. AVSAK ! nedovolia nam nosit nagelovane hlavy, minule som si musel ist zmyt makovicu lebo sa to nadriadenemu nepacilo, myslite ze je to obmedzovenie osobnej slobody ??? Pritom v Skolskom poriadku to zakazane nieje .... :smt104

Ak chcete este nejake zaujimave pikosky co nesmieme nosit tak sem daco hodim :)
MGSnake
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa MGSnake »

Lesnicka v Prešove?
abstraktt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa abstraktt »

pre objasnenie situacie napis este ake zakazy mate
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Nemalo by sa do skoly chodit vyzyvavo obleceny or holy a samozrejme nie metrovym cirom .. ale gelovanie hlavy??? sak to je legalna sikana !
MGSnake
Light Star
Light Star

V Prešove na Lesnicku chodil moj brat a viem že tam odjakživa taketo veci ako nagelovane vlasy neznašajú.To by trebalo napisat tym z odboru školstva.A ČO AK BY SI SI TIE VLASY NEZMYL? :?:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

MGSnake napísal:V Prešove na Lesnicku chodil moj brat a viem že tam odjakživa taketo veci ako nagelovane vlasy neznašajú.To by trebalo napisat tym z odboru školstva.A ČO AK BY SI SI TIE VLASY NEZMYL? :?:
Nič by mu nemohli aj keby si da na hlavu učes s tvarom polmetrového banánu :) akurat tak by si nanho zasadol profesor/ka
MGSnake
Light Star
Light Star

Digital napísal:Nič by mu nemohli aj keby si da na hlavu učes s tvarom polmetrového banánu :) akurat tak by si nanho zasadol profesor/ka
No neviem bratoveho spolužiaka vyhodili za to že mal melir na vlasoch.Lenže ten sa nedal zmyt pod vodou.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

MGSnake napísal:No neviem bratoveho spolužiaka vyhodili za to že mal melir na vlasoch.Lenže ten sa nedal zmyt pod vodou.
Hmmm tak to bol nejaky čudný systém !
energy00
King
King

NIE NIE? je to LESNICKA v LIPTOVSKOM HRADKU, vlasy mam umyte tak bacha davam si na sebe zalezat :) proste ..uces normalny, nenosim ziadne hviezdy alebo vrkoce, alebo take spice vygelovane, normalka aby drzalo. No a zakaz znel : A zajtra budes mat normalny uces, ziadny gel...... Nej**ne vas z toho ? Takisto nemozes mat nausnicu, dlhe vlasy, satku okolo krku, spoluziakovi kazal, aby si prezliekol maskace .... :roll: take jemne maskace, nie flakate, len taky jemnucky maskac.... je to :smt104
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

si sa ho mal spytat aky ma dovod nato ... ked sa mu to nepaci nech sa zduje :P nic ti nemoze
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

energy00 napísal:NIE NIE? je to LESNICKA v LIPTOVSKOM HRADKU, vlasy mam umyte tak bacha davam si na sebe zalezat :) proste ..uces normalny, nenosim ziadne hviezdy alebo vrkoce, alebo take spice vygelovane, normalka aby drzalo. No a zakaz znel : A zajtra budes mat normalny uces, ziadny gel...... Nej**ne vas z toho ? Takisto nemozes mat nausnicu, dlhe vlasy, satku okolo krku, spoluziakovi kazal, aby si prezliekol maskace .... :roll: take jemne maskace, nie flakate, len taky jemnucky maskac.... je to :smt104
keby aspon nejaka nobl skola ale obycajna horarina :? dlhe vlasy to je ze cop alebo strednedlhe? .... ked zmaturujes tak ich vsetkych posli dpc :D
energy00
King
King

ved mu vravim : A to myslite vazne ? ... ze SMRTELNE....A PRECO ? ....... No sak sa pozri na seba ako to vyzera, mas chodit upraveny,. ( potom sa pridali aj ostatny spoluziaci ze je to normalne v dnesnej dobe ) ALE MOZEM MU JA VYSVETLOVAT CO CHCEM KED SI STALE MELU SVOJE, CELE LAMA VEDENIE NA SKOLE....
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

je to obmedzovanie , slobody a maly by ste sa obratit na ministerstvo alebo krajsky urad, proste nemali by ste to nechat tak
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

ako som si precital ze si si usiel umyt tie vlasy tak ja by som to na tvojom mieste nespravil nie je to v skolskom poriadku a to co tam nie je sa moze cize sa mi moze kolko len chce vyhrazat cim len chce aj tak su to len reci pretoze to nema opodstatnenie cize ti dajme tomu 2 z chovania neschvalia...
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Myslim ze by ste sa mali spojit vsetci studenti a podat staznost na ministerstvo skolstva za obmedzovanie osobnej slobody...popripade vyhlasit generalny strajk...napriklad by ste vsetci prisli do skoly nagelovany alebo nieco podobne...nesmiete si nechat srat na hlavu!
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tomPD: nemusia to tak riesit kludne staci nech nie su ticho ze im povedia a oni spravia ved sa branim nie? ... a nie drzat ako hluchy dvere ...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

tak toto by som dal neikam vyssie preriesit myslim ze sa to da aj nahlasit na ministerstvo , sice neviem co by sa stalo skorej asi nic ale podobne veci mame aj u nas , ale plati to vyhradne na piercing su tu na to alergicky ale vlasove kreacie a oblecenie je volne siritelne :oops: ale tie nausnice a take veci tu enstrpia podotykam elektrotechnicka skola raca a na skole pocet bab 0 takze neviem preco nemozeme mat nausnice
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

step256: No ako som cital tak sa to uz snazil profakovy vysvetlit, ale nepomohlo.
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tomPD resp. all tak by som povedal rodicom a nech si to vydiskutuju na skolskej rade resp. rodicovskej rade :wink:
energy00
King
King

Tak rodicom... povedat.. :) tak spomenul som okrajovo ze : CO NOVE V SKOLE ? AAA TAK 3 z MATIKY, ZDRBAL MA RIADITEL ZA HARO, V PIATOK SME DOMA :D nie nie, ja som si povedal : KYM TO NEBUDE V SKOLSKOM PORIADKU TAK SI MOZU HOVORIT CO CHCU, a ked to daju do skolskeho poriadku tak vam to sem hodim nech sa aj vy zasmejete :lol:
Napísať odpoveď