Vas nazor na system karmy na tomto fore?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vas nazor na system karmy na tomto fore?
Aky je vas nazor? Ste spokojny s tym ako karma funguje? Myslite si ze je to hlupost?
Všimol som si, že niektorý ľudia sa podľa tej karmy aj orientujú (napr. keď potrebujú poradiť)
Tu http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=408535#408535 máš popísané, koľko sa pripočítava/odpočítavadawo napísal:dost je sranda ze pri pridavani alebo odoberani nepridava 1 karmu ale 1,5
Re: Vas nazor na system karmy na tomto fore?
No jednoznačne oživila fórum myslím si , osobne považujem za najväčšie mínus , (ne)vyjadrovanie názorov po začatí jej fungovania ... Začne nejaká debata , kde užívateľ ma odlišný názor od ostatných a už mu ju znižujú bohužiaľ ... s tým sa ale pravdepodobne nedá nič zrobiť ... možno obmedziť odoberanie na dlhšiu dobu = čo ja viem cca 2 dni = 1 karma ( Potom by mohla nastať situácia , keď by niekomu chcel niekto odobrať karmu za nejaký názor , ale musel by čakať deň, kým by mu ju mohol dať ... t.z že za ten deň by na to zabudol , pretože by to nebolo dôležité ... naopak ak by bol riadne rozhodnutý odobrať niekomu , myslím , že by nezabudol ani po tom jednom dni ) toľko môj názort0m4s3 napísal:Aky je vas nazor? Ste spokojny s tym ako karma funguje? Myslite si ze je to hlupost?
No a ako tu spomína Dawo , pravdepodobne tu budu padať názory podľa jej výšky u jednotlivých užívateľov takže určite zaujala ..
Tí , ktorí ju majú optimálnu budú blahorečiť ..
Tí , ktorí ju majú nízku , samozrejme súhlasiť nebudú , resp. " im to bude jedno "
-
P3Bo
Guru wannabe
Mne prekaza jedna vec ze ak je tu dany uzivatel casto a pise rozne nazory tak ma casto nizsiu karmu ako ty ostatny, ktory nepisu takmer nic ja mam karmu 25,7 a 15 k+ 4k- a teraz prispievam dajme tomu 4 pripevky denne . Zatial co uzivatel ktory tu chodi malo na toto forum ma casto krat vyzsiu karmu ako ostatny vid toto http://www.hojko.com/profile.php?mode=v ... ile&u=5653
//viem preco je to tak ale aj tak ma to dost vytaca
//viem preco je to tak ale aj tak ma to dost vytaca
Mne osobne sa karma pozdava, je to určite oživenie a osobne to považujem za spravny krok. A k tomu, že to brzdi diskusie poviem iba tolko, že brzdi to iba pribrzdených. Pokial mi niekto zoberie karmu, ma na vec iný pohlad, dopise ku karme komentar, pripadne sa to dalej prediskutuje. A pokial je tomu opačne, moj nazor sa niekomu pačil, ale nema čo povedat do diskusie v tomto momente, lebo som to povedal zanho ja, tak je to fajn, predide sa spamu a vsetci sme happyFrikso napísal:karma je dobra vec, ale pravda, ze to brzdi diskusie. Karmu tu aj tak chcem, to sa mi v hlave vykrati (jablcka s jablckami) a dostanem z toho nazor je mi to jedno..
-
pinacolada
Guru wannabe
ja si myslim ze je to hlupost lebo ju mam nizku
ale nie...
ja si myslim ze bez karmy ako formy neformalnej socialnej kontroly by si niektory useri nikdy neuvedomili ze co sa smie a co sa nesmie na fore
cize som jednoznacne za
//edit:teraz sa tu vsetci budu ponosovat za co vsetko maju k-
to je mi teda topic 
ja si myslim ze bez karmy ako formy neformalnej socialnej kontroly by si niektory useri nikdy neuvedomili ze co sa smie a co sa nesmie na fore
cize som jednoznacne za
//edit:teraz sa tu vsetci budu ponosovat za co vsetko maju k-
Re: Vas nazor na system karmy na tomto fore?
presne v tomto vidim negativum, inak je to dobre aky sposob "odmenenia" za dobru radu, ukazania, ze ten user sa na fore dobre prezentuje a pomaha a pod.schw33k napísal:No jednoznačne oživila fórum myslím si , osobne považujem za najväčšie mínus , (ne)vyjadrovanie názorov po začatí jej fungovania ... Začne nejaká debata , kde užívateľ ma odlišný názor od ostatných a už mu ju znižujú bohužiaľ ...
Obcas je to ulet, ja napr. neviem, kto mi dal minusovu karmu a dal tento reason : "A moj oco je sandokan a mama princezna diana ... naco sa tak zhovadujes .. si myslis ze si nieco viac ked klames??? uprav to a napis pravdu !!! 210 na letnych by si bol zasrany este tyzden potom..shit"
Huh ? No ked som isiel, tak som isiel, video som tam myslim aj hadzal. Co k tomuto povedat ?
Dalsiu zo 4 minusov mam za to, ze som dakomu napisal, co je na jeho webdesigne nevhodne a mal by si upravit.
Karma odzrkadluje v nezanedbatelnej casti ako kto komu sadne a to asi nebolo jej cielom.
Huh ? No ked som isiel, tak som isiel, video som tam myslim aj hadzal. Co k tomuto povedat ?
Dalsiu zo 4 minusov mam za to, ze som dakomu napisal, co je na jeho webdesigne nevhodne a mal by si upravit.
Karma odzrkadluje v nezanedbatelnej casti ako kto komu sadne a to asi nebolo jej cielom.
-
okonenipica
Zablokovaný
tomu sa hovori smrad zaujatosti. mne zas teraz niekto znizil za link vo video vtipoch. bud by sa mali zavist pravidla karmy, alebo ju zrusitsirmisoturbo napísal:podla mna to ozivilo forum.len by som bol velmi rad (ale to by som len bol) keby ukazovalo kto tu karmu odobral a preco.jeden typek mi ju odobral za to,ze som videl film get rich or die tryin´a napisal mi poje**** g-unitiak
Ako píše hojko, pravdepodobne si K- nedostal za daný príspevok (a podľa mňa ani za tú tému).
Rozmýšľal som nad tým, že navrhnem aby to zmenili tak, že sa karma môže dávať iba v téme, do ktorej ten čo karmu dáva aj prispel. Ale to by iba znížilo (podľa mňa) počet K- (takže to asi nie je vhodné riešenie).
// chrono: A viac by to zaťažilo databázu
Rozmýšľal som nad tým, že navrhnem aby to zmenili tak, že sa karma môže dávať iba v téme, do ktorej ten čo karmu dáva aj prispel. Ale to by iba znížilo (podľa mňa) počet K- (takže to asi nie je vhodné riešenie).
// chrono: A viac by to zaťažilo databázu