Vas nazor na system karmy na tomto fore?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...

Ake je vas nazor na system karmy na tomto fore?

Uzitocna vec
45
45%
Je mi to jedno
31
31%
Je to uplne nanic
23
23%

Celkom hlasov: 99

t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vas nazor na system karmy na tomto fore?

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Aky je vas nazor? Ste spokojny s tym ako karma funguje? Myslite si ze je to hlupost?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Nieje objektivna .... to je jej jediny minus ... samozrejme ked vidite osoh vasej "prace", to potesi .. no asi tak :)
dost je sranda ze pri pridavani alebo odoberani nepridava 1 karmu ale 1,5 :lol:
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Všimol som si, že niektorý ľudia sa podľa tej karmy aj orientujú (napr. keď potrebujú poradiť)
dawo napísal:dost je sranda ze pri pridavani alebo odoberani nepridava 1 karmu ale 1,5 :lol:
Tu http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=408535#408535 máš popísané, koľko sa pripočítava/odpočítava
schw33k
Guru
Guru

Re: Vas nazor na system karmy na tomto fore?

Príspevok od používateľa schw33k »

t0m4s3 napísal:Aky je vas nazor? Ste spokojny s tym ako karma funguje? Myslite si ze je to hlupost?
No jednoznačne oživila fórum myslím si , osobne považujem za najväčšie mínus , (ne)vyjadrovanie názorov po začatí jej fungovania ... Začne nejaká debata , kde užívateľ ma odlišný názor od ostatných a už mu ju znižujú bohužiaľ ... s tým sa ale pravdepodobne nedá nič zrobiť ... možno obmedziť odoberanie na dlhšiu dobu = čo ja viem cca 2 dni = 1 karma ( Potom by mohla nastať situácia , keď by niekomu chcel niekto odobrať karmu za nejaký názor , ale musel by čakať deň, kým by mu ju mohol dať ... t.z že za ten deň by na to zabudol , pretože by to nebolo dôležité ... naopak ak by bol riadne rozhodnutý odobrať niekomu , myslím , že by nezabudol ani po tom jednom dni ) toľko môj názor

No a ako tu spomína Dawo , pravdepodobne tu budu padať názory podľa jej výšky u jednotlivých užívateľov takže určite zaujala ..
Tí , ktorí ju majú optimálnu budú blahorečiť ..
Tí , ktorí ju majú nízku , samozrejme súhlasiť nebudú , resp. " im to bude jedno "
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Mne prekaza jedna vec ze ak je tu dany uzivatel casto a pise rozne nazory tak ma casto nizsiu karmu ako ty ostatny, ktory nepisu takmer nic ja mam karmu 25,7 a 15 k+ 4k- a teraz prispievam dajme tomu 4 pripevky denne . Zatial co uzivatel ktory tu chodi malo na toto forum ma casto krat vyzsiu karmu ako ostatny vid toto http://www.hojko.com/profile.php?mode=v ... ile&u=5653

//viem preco je to tak ale aj tak ma to dost vytaca
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

karma je dobra vec, ale pravda, ze to brzdi diskusie. Karmu tu aj tak chcem, to sa mi v hlave vykrati (jablcka s jablckami) a dostanem z toho nazor je mi to jedno.. :idea:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Frikso napísal:karma je dobra vec, ale pravda, ze to brzdi diskusie. Karmu tu aj tak chcem, to sa mi v hlave vykrati (jablcka s jablckami) a dostanem z toho nazor je mi to jedno.. :idea:
Mne osobne sa karma pozdava, je to určite oživenie a osobne to považujem za spravny krok. A k tomu, že to brzdi diskusie poviem iba tolko, že brzdi to iba pribrzdených. Pokial mi niekto zoberie karmu, ma na vec iný pohlad, dopise ku karme komentar, pripadne sa to dalej prediskutuje. A pokial je tomu opačne, moj nazor sa niekomu pačil, ale nema čo povedat do diskusie v tomto momente, lebo som to povedal zanho ja, tak je to fajn, predide sa spamu a vsetci sme happy :) A pokial su v karme velke vykyvy, tak na to su tu modi aby to riesili. A system pridelovania karmy je taky aky je, je tam daný vzorec a ten neklame, takze spravodlivý určite je. Tým že je človek na fore sa moze toho hodne naučit roznym veciam a to je tiež uloha fora. Sirit nejaku tu osvetu a tak. A preto ked ma uzivatel s minimom prispevkov pomerne vysoku karmu, neznamena to ze si ju nezasluži, predsa je tu, možno sleduje diskusie, uči sa a raz sa možno pripoji a nazor bude stat za to.Tot moj nazor. SOM ZA KARMU.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ja si myslim ze je to hlupost lebo ju mam nizku :evil: ale nie...
ja si myslim ze bez karmy ako formy neformalnej socialnej kontroly by si niektory useri nikdy neuvedomili ze co sa smie a co sa nesmie na fore :)
cize som jednoznacne za :smt048

//edit:teraz sa tu vsetci budu ponosovat za co vsetko maju k- :lol: to je mi teda topic :?
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

je to dobra vec len keby niektory useri odoberali opravnene pretoze ked ma niekto iny nazor zato sa neberie karma :?
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

podla mna to ozivilo forum.len by som bol velmi rad (ale to by som len bol) keby ukazovalo kto tu karmu odobral a preco.jeden typek mi ju odobral za to,ze som videl film get rich or die tryin´a napisal mi poje**** g-unitiak :roll:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Vas nazor na system karmy na tomto fore?

Príspevok od používateľa enter00 »

schw33k napísal:No jednoznačne oživila fórum myslím si , osobne považujem za najväčšie mínus , (ne)vyjadrovanie názorov po začatí jej fungovania ... Začne nejaká debata , kde užívateľ ma odlišný názor od ostatných a už mu ju znižujú bohužiaľ ...
presne v tomto vidim negativum, inak je to dobre aky sposob "odmenenia" za dobru radu, ukazania, ze ten user sa na fore dobre prezentuje a pomaha a pod.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Obcas je to ulet, ja napr. neviem, kto mi dal minusovu karmu a dal tento reason : "A moj oco je sandokan a mama princezna diana ... naco sa tak zhovadujes .. si myslis ze si nieco viac ked klames??? uprav to a napis pravdu !!! 210 na letnych by si bol zasrany este tyzden potom..shit"

Huh ? No ked som isiel, tak som isiel, video som tam myslim aj hadzal. Co k tomuto povedat ?

Dalsiu zo 4 minusov mam za to, ze som dakomu napisal, co je na jeho webdesigne nevhodne a mal by si upravit.

Karma odzrkadluje v nezanedbatelnej casti ako kto komu sadne a to asi nebolo jej cielom.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Omg, naco o5 rozoberate to, co sa tu uz "rozoberalo"? Vyjadrite svoj nazor v ankete a basta. Je to jeden spamm cez druhy.
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

celkom dobrá vec.....len by sa mohli ľudia podpisovať keď dajú či už k- alebo k+
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Digital6 napísal:celkom dobrá vec.....len by sa mohli ľudia podpisovať keď dajú či už k- alebo k+
Aby si mohol vratit ne? :roll: Podla mna je karma hlupost...
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

piton napísal:Aby si mohol vratit ne? :roll: Podla mna je karma hlupost...
Nie aby som vedel kto mi dal resp. odobral :)
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

sirmisoturbo napísal:podla mna to ozivilo forum.len by som bol velmi rad (ale to by som len bol) keby ukazovalo kto tu karmu odobral a preco.jeden typek mi ju odobral za to,ze som videl film get rich or die tryin´a napisal mi poje**** g-unitiak :roll:
tomu sa hovori smrad zaujatosti. mne zas teraz niekto znizil za link vo video vtipoch. bud by sa mali zavist pravidla karmy, alebo ju zrusit
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

okonenipica: Preco??? Je niekde napisane, ze ta karma je vzdy za dany prispevok??? Podla mna je to preto, ze ta dany uzivatel nema rad, mozno mu vadia tvoje nazory, mudrosti a podobne.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Nestráca to tak ale svoj zmysel ? Ked si zaujaty voci danému uzivatelovi tak mu iba znizujes karmu pretoze ho nemas rad ale iny dovod nemas ... nestalo sa to nahodou schw33kovi ??
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Ako píše hojko, pravdepodobne si K- nedostal za daný príspevok (a podľa mňa ani za tú tému).
Rozmýšľal som nad tým, že navrhnem aby to zmenili tak, že sa karma môže dávať iba v téme, do ktorej ten čo karmu dáva aj prispel. Ale to by iba znížilo (podľa mňa) počet K- (takže to asi nie je vhodné riešenie).

// chrono: A viac by to zaťažilo databázu
Napísať odpoveď