Slota odišiel v priamom prenose

Diskusie na politické témy...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

one more time(pre umk4s-precitaj si tuto vetu aspon 5krat :wink: ) nenapisal som o Tisovi ani slovo!! reagoval som na nazor o tom, ze Slota sa o nas stara...
kapis?? :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

to sme mali uhadnut ze z toho celeho reagujes len na poslednu vetu?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel: ah boze, prepac mi..fakt som nechcel :)
neviem chalani, vy ste si nevsimli,ze toto je tema o J.Slotovi? :roll:
preco kazdu diskusiu zvrhnete na Tisa, Slovensky stat a podobne? :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

to sa stava..a stacilo citovat len tu poslednu vetu :P
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

miki24686, to citovanie je tu prave od toho, aby bolo jasne, na co presne sa reaguje, t.j. aby sa predchadzalo podobnym nedorozumeniam akym bolo to, ktore si tu vyvoval... Razom by tu bolo o niekolko zbytocnych prispevkov menej. That´s it
pepito25
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pepito25 »

Nikdy nepochopím, ako sa toľko ľudí nechalo vo voľbách obalamutiť a volilo tohoto trápneho primitíva s jeho kravičkami. Kvôli Maďarom? :D
Kde sa pohne, čokoľvek povie - aby sme sa zaňho hanbili. Pretože sme ho vyniesli dosť vysoko na to, že treba brať do úvahy, že nás reprezentuje. REPREZENTANT ako hrom!!!
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Na Slovensku ma uz nedokaze prekvapit. Najpr, tu vladol Meciar, ktory dovolil rozkradnut co sa dalo. Teraz mame komunisticku vladu kde je tusim 11 byvalych komunistov. Slotova retorika patri do krcmy 5 cenovej skupiny. Taki ludia ho aj zrejme volili. Je to vsak vsetko demagogia najhrubsieho zrna.
jogin
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jogin »

:lol: :lol: :lol: no tak ten odchod v priamom prenose bol fakt ocarujuci :lol: to moze spravit len nas pravy slovak
alcatraz16
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa alcatraz16 »

ta to je debil...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tak ako sa hovori o Bushovi, ze ma jasne znaky demencie-tak by sa to mozno dalo povedat aj o Janovi.. Ma zjavne problemy vyjadrit sa, niekedy ako keby zabudal na to ako sa rozprava-ako by povedala M. Bouckova-Durianova-Novotna.. diplomacia okolo neho ani nepreletela :) :smt064 :aasmile27:
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

xixi njoo ja ho mam rad iba pre jeho vyroky i ked si myslim ze ziline velmi pomohol i ked ju zadlzil ale pomohol
spider-wifi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa spider-wifi »

ja mam tiez celkom rad SLOTU. Je to taky buran ale zase co spravil pre Zilinu tak to nespravil ziaden primator pre ziadne mesto. Ja sa pozeram na vysledky nie na KRASORECNIKOV a zaroven sofistikovanych rozkradacov
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

spider-wifi napísal:ja mam tiez celkom rad SLOTU. Je to taky buran ale zase co spravil pre Zilinu tak to nespravil ziaden primator pre ziadne mesto. Ja sa pozeram na vysledky nie na KRASORECNIKOV a zaroven sofistikovanych rozkradacov
mas pravdu radsej buranskych rozkradacov :wink:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

spider-wifi napísal:ja mam tiez celkom rad SLOTU. Je to taky buran ale zase co spravil pre Zilinu tak to nespravil ziaden primator pre ziadne mesto.
hm, to, ze ju celu rozkradol? mas pravdu, to je na slovensku uplne ojedinele :lol:
spider-wifi
Light Expert
Light Expert

hm, to, ze ju celu rozkradol? mas pravdu, to je na slovensku uplne ojedinele
prosim ta napis nejaky argument v com je zilina rozkradnuta? Porovnaj zadlzenie inych miest a porovnej zilinu. A porovnaj aky ma zilina disponibilny rozpocet s porovnanim s inymi.A este sa pozri na ekonomicky rast a na vystavbu automobilky KIA. Za tie pozemky museli nemale peniaze vyplatit. Lenze ta investicia prinesie zamestnanie kopec ludom. Tiez nie bohvie aka robota ale aspon cosi a pocase sa zvysi konkurencia tak poho.Lenze kazdy pocul od noveho primatora ze zilina je zadlzena a uz to melu a melu dookola. Nech mi povie niekto, ze ktory politik urobil pre slovensko aspon 1/2 z toho co urobil slota pre zilinu
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

Ja neviem co mate vsetci proti Slotovi. Podľa mňa je to jeden z najspravodlivejších v politike a aj ja na jeho mieste by som rozpraval tak ako rozpráva keď by mi klamal do očí nejaký k... ako je Lipšic a spol. Žilinčania si ho môžu ceniť a nechápem prečo ho nezvolili keď spravil tolko pre Žilinu. Choďťe sa pozrieť do iných miest ako vyzerajú...
spider-wifi
Light Expert
Light Expert

Re: re

Monako2 napísal:Ja neviem co mate vsetci proti Slotovi. Podľa mňa je to jeden z najspravodlivejších v politike a aj ja na jeho mieste by som rozpraval tak ako rozpráva keď by mi klamal do očí nejaký k... ako je Lipšic a spol. Žilinčania si ho môžu ceniť a nechápem prečo ho nezvolili keď spravil tolko pre Žilinu. Choďťe sa pozrieť do iných miest ako vyzerajú...
jj mas pravdu
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Monako2 napísal:Ja neviem co mate vsetci proti Slotovi. Podľa mňa je to jeden z najspravodlivejších v politike a aj ja na jeho mieste by som rozpraval tak ako rozpráva keď by mi klamal do očí nejaký k... ako je Lipšic a spol. Žilinčania si ho môžu ceniť a nechápem prečo ho nezvolili keď spravil tolko pre Žilinu. Choďťe sa pozrieť do iných miest ako vyzerajú...
ako vyzeraju ine mesta? veru aj lepsie
napr co hovoris na vystavbu au-parku, pre ktoru sa zabralo tak vela miesta v centre a na stavbe sa nic nerobi
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Monako2 »

sundevil napísal:ako vyzeraju ine mesta? veru aj lepsie
napr co hovoris na vystavbu au-parku, pre ktoru sa zabralo tak vela miesta v centre a na stavbe sa nic nerobi
ja som s PD ale v ZA pracujem tak viem ako vyzera PD a ako ZA. a to ze sa tam nepracuje ako to suvisi zo Slotom co on je investor. ale som zvedavy co povies ked bude aupark hotovy. budes sa chvalit kade pojdes aky mate pekny aupark. a to ze si obcas vypije. Sa tvarime ako keby nikto z nas nepije ale sa pozrite vy na seba ked ste ozraty a potom komentujte inych aj ked ja som abstinent.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mno neviem ci sa by som sa auparkom chvalil... to mi pripomina casy po 89 ked sa ludia chvalili, ze maju doma video(napr. pri navsteve tetičky z USA)..turisti su urcite zvedavi na Au parky a ine obchodne centra :)
Napísať odpoveď