Sorry ale myslim si že je to dosť málo aj anketa je zle spravená Lebo ja ked som jazdil rekreačne po tatrach , Nitra-zobor-žibrica atd.. tak som najazdil denne cca 100 km
Asi 200 km aj viac nerobim dlhe okruhy ale pravidlene a tiez si myslim zeby tam mohli byt aj vacsie dlzky trati pretoze to je dost malo pre cloveka ktory pravidelne niekde chodi na tury
Posledných cca 7 rokov, keď spravím za rok 300km, tak som happy! Ale počas ZŠ/SŠ sa to rátalo rádovo na tisícky.. jeden rok som mal nejakých 12000km, inak priemer bol 7-8000km.. to boli časy! ..a to patrím medzi lenivcov.
njoo ja som raz za jeden den minuleho leta spravil 76 km a to je moj rekord a nadpriemer inak nejazdim vela cca do jedneho leta spravim takych 300-400 ale s porovnani s mojim bratom alebo s cyklistami sa to neda porovnat...
Nemozem presne povedat kolko za rok nabeham na bicykli, ale hlasoval som za 501 - 1000 km, aj napriek tomu, ze niekedy sa mi za rok "zadari" takych 200 km. Ale velmi rad sa bicyklujem.... Najma take riadne horske zjazdy, vtedy si uzijem adrenalinu.
No ja som minuly rok dal nejakych 3000 km na biku. Dost ma to bavi, ale vacsinou chodim na bike sam...mohlo by to byt aj lepsie. Uvidime ako dopadne tohtorocna sezona
no ja som hlasoval za 500-1000 km,ale toto leto to bolo max. 500 alebo tak,lebo som po***** prehadzovacku,bude ju trebat dat opravit,lebo jazdime s kamosku ku hornadu a tak.proste stale niekam...
Hmmm tak aj mne by sa zislo opravit cely bike... bo v prednej kotucovej sa mi zlomila spuzinka... a neda sa zohnat ta treba vymenit celu prednu kotucovu
sirmisoturbo napísal:no ja som hlasoval za 500-1000 km,ale toto leto to bolo max. 500 alebo tak,lebo som po***** prehadzovacku,bude ju trebat dat opravit,lebo jazdime s kamosku ku hornadu a tak.proste stale niekam...
ja chodim vsade na biku a mam bike strasne rad. nabehal som okolo 2200 km ale cem toto cislo o dost zvysit. nejako nesom s nim spokojny. stale sa mi tda male ked si zoberiem ze az tak fest vela nebikujem
Ja som tento rok najazdil asi 1600 km,zo začiatku leta som robil viacmenej také okruhy a tak a potom som sa začal učiť nejaké tie triky, skákal som a tak takže sa dosť divím že to bolo až 1600. Zatiaľ môj rekord