MP3 ako USB kluc???
MP3 ako USB kluc???
Mozem pouzivat MP3 prehravac,ako USB kluc?Nemoze mi to poskodit MP3?Napr. ak prenasam firefox portable,everest popr. ine programy...Mam na mysli toto-"Oproti klasickej komprimovanej verzii Firefoxu boli v Portable Firefox urobené zmeny, ktoré umožňujú lepšie fungovanie na USB kľúčoch (zníženie počtu zápisov na jednotke kvôli predĺženiu životnosti kľúča):"-to akoze aj MP3 ma zivtnost zavislu na pocte zapisov?Za rady dakujem 
-
lekoklatik
VIP
Neviem z kolkeho roku mas usb mp3 prehravac. Ale moja mp3 sa ako usb kluc pouzivat da. Ale nie
. Ano ano da sa pouzivat mp3 ako usb kluc pokial viem a os tou zivotnostou je to asi nejaka blbina. Bez problemov si tam mozes nahadzat aj nejake filmy. Ved programy, filmy, hudba , textove dokumenty su praktycky rovnake data ale o tom potom. Ak sa mylim rad sa neham poucit. Neni zac
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: MP3 ako USB kluc???
1. bolo by dobre keby si zadal model mp3 prehravacududo02 napísal:Mozem pouzivat MP3 prehravac,ako USB kluc?Nemoze mi to poskodit MP3?Napr. ak prenasam firefox portable,everest popr. ine programy...Mam na mysli toto-"Oproti klasickej komprimovanej verzii Firefoxu boli v Portable Firefox urobené zmeny, ktoré umožňujú lepšie fungovanie na USB kľúčoch (zníženie počtu zápisov na jednotke kvôli predĺženiu životnosti kľúča):"-to akoze aj MP3 ma zivtnost zavislu na pocte zapisov?Za rady dakujem
2. nie, mp3 flash/hdd player nema obmedzenu zivotnost na pocet zapisov
3. takmer kazdy mp3 prehravac moze posluzit ako USB kluc, niektore velmi jednoducho vdaka PnP [plung and play], niektore zlozitejsie [cez nejaky konkretny software a pod.]
Flash pamäte majú obmedzený počet zápisov (rozumej: vymazaní bloku [nastavenie všetkých bitov na 1]). Udávaný počet je okolo 10000 až 1000000 (zvyčajne je to 100000).
PS: Ak nejaký blok vymažeš, môžeš do neho zapisovať viac krát (zápis neovplyvňuje životnosť [teda aspoň nie tak veľmi ako vymazávanie]).
PS: Ak nejaký blok vymažeš, môžeš do neho zapisovať viac krát (zápis neovplyvňuje životnosť [teda aspoň nie tak veľmi ako vymazávanie]).