MP3 ako USB kluc???

Informácie o software, ankety...
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

MP3 ako USB kluc???

Príspevok od používateľa dudo02 »

Mozem pouzivat MP3 prehravac,ako USB kluc?Nemoze mi to poskodit MP3?Napr. ak prenasam firefox portable,everest popr. ine programy...Mam na mysli toto-"Oproti klasickej komprimovanej verzii Firefoxu boli v Portable Firefox urobené zmeny, ktoré umožňujú lepšie fungovanie na USB kľúčoch (zníženie počtu zápisov na jednotke kvôli predĺženiu životnosti kľúča):"-to akoze aj MP3 ma zivtnost zavislu na pocte zapisov?Za rady dakujem :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Neviem z kolkeho roku mas usb mp3 prehravac. Ale moja mp3 sa ako usb kluc pouzivat da. Ale nie :D . Ano ano da sa pouzivat mp3 ako usb kluc pokial viem a os tou zivotnostou je to asi nejaka blbina. Bez problemov si tam mozes nahadzat aj nejake filmy. Ved programy, filmy, hudba , textove dokumenty su praktycky rovnake data ale o tom potom. Ak sa mylim rad sa neham poucit. Neni zac
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: MP3 ako USB kluc???

Príspevok od používateľa uplink »

dudo02 napísal:Mozem pouzivat MP3 prehravac,ako USB kluc?Nemoze mi to poskodit MP3?Napr. ak prenasam firefox portable,everest popr. ine programy...Mam na mysli toto-"Oproti klasickej komprimovanej verzii Firefoxu boli v Portable Firefox urobené zmeny, ktoré umožňujú lepšie fungovanie na USB kľúčoch (zníženie počtu zápisov na jednotke kvôli predĺženiu životnosti kľúča):"-to akoze aj MP3 ma zivtnost zavislu na pocte zapisov?Za rady dakujem :)
1. bolo by dobre keby si zadal model mp3 prehravacu
2. nie, mp3 flash/hdd player nema obmedzenu zivotnost na pocet zapisov
3. takmer kazdy mp3 prehravac moze posluzit ako USB kluc, niektore velmi jednoducho vdaka PnP [plung and play], niektore zlozitejsie [cez nejaky konkretny software a pod.]
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

ked tovoj player potporuje ums tak mozes....napis aky mas player
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Je to Philips-go gear-to je asi model.Ja tam programy dostanem v poho,viem aj z toho instalovat,len som nevedel ci to neposkodi nejakym sposobom samotny prehravac ,ale podla toho co ste napisali,tak nie .To bude asi len nejaky rekl. trik na Mozillu- s tou zivotnostou USB kluca... :roll: .Vdaka za rady :)
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Flash pamäte majú obmedzený počet zápisov (rozumej: vymazaní bloku [nastavenie všetkých bitov na 1]). Udávaný počet je okolo 10000 až 1000000 (zvyčajne je to 100000).

PS: Ak nejaký blok vymažeš, môžeš do neho zapisovať viac krát (zápis neovplyvňuje životnosť [teda aspoň nie tak veľmi ako vymazávanie]).
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

ja tak pouzivam Cretive zen Nano, mam tam FF portable a Mirandu. Ide to bez problemov, ked ho pripojim k PC tak sa sprava ako obycajny usb kluc. A o tu zivotnost sa neboj, skor ako pamat v tom prehravaci odide nejaka ina dolezita suciastka :)
Napísať odpoveď