Valentin 14. februara

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
yamahaMiso
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yamahaMiso »

Sorry chalani moja nevedomost ....
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Nic som jej nedal... Den pred Vendelinom som jej napisal, ze jak to je, nech sa nehneva a tak... Odpisala, ze to nie je jej problem a podla nej by tiez ziadny takyto "sviatok" byt nemusel. Je to len take... Ako vymlatit z ludi kes. Ja vravim, Valentin je pre gayov :wink:
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

:oops: Naaadherny Valentin, dala som sa dokopy s jednym uzasnym chalanom... Strasny romantik... :)
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

hm...valentin...nemam nic proti tomu, ze sa pariky v ten den viac toto...si viac davaju najavo ako sa lubja, ale myslim, ze to je len komercny sviatok a nejak som ho este nemal moznost slavit :D a ani mi to nejak nechyba...valentina si pariky mozu spravit aj kazdy den ak chcu...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

susenejablko napísal:hm...valentin...nemam nic proti tomu, ze sa pariky v ten den viac toto...si viac davaju najavo ako sa lubja, ale myslim, ze to je len komercny sviatok a nejak som ho este nemal moznost slavit :D a ani mi to nejak nechyba...valentina si pariky mozu spravit aj kazdy den ak chcu...
Valentín rozhodne neni komerčný sviatok!
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Aj keby bol tak mne to nevadí kazdy sviatok je uz svojim sposobom komercny o vianociach ani nehovoriac. Ide o to ako to beries a ci si ten sviatok dokazes oslavit so svojou polovickou :)
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:Valentín rozhodne neni komerčný sviatok!
prepac, kazdy ma svoj nazor...ja ti ten tvoj neberiem, ale ako p3Bo napisal...kazdy sviatok je komercny, akorat, ze Vianoce maju v hlbke a pociatkoch iny ciel ako tie darceky (ajked bez nich by som si to ani ja predstavit nevedel)...a Valentin...mozno zmenim nazor napriklad tak o rok :) (heh...dufam ze zmenim nazor...)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

susenejablko napísal:prepac, kazdy ma svoj nazor...ja ti ten tvoj neberiem, ale ako p3Bo napisal...kazdy sviatok je komercny, akorat, ze Vianoce maju v hlbke a pociatkoch iny ciel ako tie darceky (ajked bez nich by som si to ani ja predstavit nevedel)...a Valentin...mozno zmenim nazor napriklad tak o rok :) (heh...dufam ze zmenim nazor...)
Valentín nevznikol za účelom komercie... ale o tom sa tu už vlastne písalo,že?
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:Valentín nevznikol za účelom komercie... ale o tom sa tu už vlastne písalo,že?
ved ja ani nehovorim ze vznikol za takym ucelom...ono prakticky ziadny sviatok nevznikol za ucelom komercie...myslim, ze dokonca ani haloween ani ine teraz uz prakticky iba komercne americke sviatky...ved hovorim...ze dufajme ze zmenim nazor... (ked sa zaluubim...o rok... :) )
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

este raz niekto povie ze Valentin bol americky a zistim si adresu a pridem vas nakopat do r*ti. to si neviete precitat par stran dozadu?
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

uprimnaDUSA napísal:este raz niekto povie ze Valentin bol americky a zistim si adresu a pridem vas nakopat do r*ti. to si neviete precitat par stran dozadu?
:lol: :lol: :lol: prepac... :D ale ja som nepovedal nic o tom ze valentin je americky :D:D:D... ja som povedal ze ani americke sviatky nevznikli za ucelom komercie, nie ze valentin je jeden z americkych sviatkov...
Lampasik
Amateur
Amateur

lol

Príspevok od používateľa Lampasik »

Otazka znela Co pripravujete pre svoju polovicku a zda sa mi ze ani jeden normalne neodpovedal :lol:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak ti odpoviem teraz, ci a co chystam na valentina 2k8:

Nič.

z týchto dôvodov

1. Nemám druhú polovičku (heč! nezmenilo by to nič :) )
2. Neuznávam takýto sviatok. Ľúbim ju predsa vždy a všade, prečo by som ju mal práve 14.2 mať rád nejak viac? Radšej ju vezmem von cez víkend, osobne mi to vyhovuje viac.

Valentín sa mi teda spája hlavne s tanečnou súťažou Urbanov zvon ktorú máme v tento deň každoročne v škole :)
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Ja sa teším jak zase bude v škole Valentínska pošta, každý rok si posielame valentínky my chlapci, že ako sa veľmi milujeme. :lol:
Ale zase mi nepride ani jedna od nejakej baby. :cry:
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

mozno keby ste nerobili sprostosti a poslali obcas aj babam (a nie taku aku poslali chalani jednej nasej byvalej spoluziacke ktora ani velmi nevyzerala na dievca, ze: ked ta vidim padam do komy) tak by vam napisali aj ony :P :D
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

Ja beriem tento "sviatok" ako bezny den....
nieze by som nebola romanticka dusa, ale mne tento sviatok nepripada vobecromanticky...

vsade okolo mi do hlavy tlacia sladke pesnicky a sladke napady ako stravit sladke valentinske chvile, ako treba svojho draheho prekvapit najlepsie v cervenom spodnom pradle...
a mne to pripada strasne nutene a umele, je to tah marketingovych manazerov, ako vytrieskat inak a americkeho "Valentine Day" co najviac ...

ja nepotrebujem Valentina na to, aby som svojmu chlapovi povedala, ze ho lubim, alebo aby som pre neho nachystala nejake prijemne prekvapenie :wink: lubit sa mozme cely rok.
mi-chau
Darca
Darca

:roll: Jezis zabite ma... vsetci tu hovorite ze Valentin je taky den ako kazdy iny, tak preco nejdete na Vianoce do roboty, sak aj to su normalne dni...
A ked vam vadi ze vam media do drzky tlacia co kupit polovicke mrknite si vianocne reklamy s coca-cola Santa clausom
Doris
Medium Expert
Medium Expert

... Vianoce a Valentin su podla mna diametralne odlisne sviatky, i ked propadanda a tlak medii je u oboch rovnaky...
podla mna sa Vianoce ako sviatok s Valentinom neda porovnat..
mi-chau
Darca
Darca

v com? maximalne tak tradicii
Doris
Medium Expert
Medium Expert

a to je podla teba malo?