Váš názor pre cintorín pre zvierata

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Váš názor pre cintorín pre zvierata

Príspevok od používateľa Pufo Callo »

Aký nato mate názor? CHceli by ste ho zalozit?
Za kazdy aspon trosku obsiahlejsi(dve tri vety) prispevok vopred dakujem
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Je mi to jedno . Nemam domáce zviera. Ak uz áno tak kvoli tomu ze je to asi lepsie ako zakopavat psa na záhrade . A na Slovensku to tak skoro asi nebude
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Aj my sme si zakopali na dvore, mame velky pozemok... Prveho do zadu za dom, druhu Koliu, ktoru nam nejaky S****** !!! otravil !!! sme ju drbli tak isto, ale pred dom. R.I.P. mojej kolii :?

//správaj sa slušne. To že sa budeš vulgárne vyjadrovať ti psíka nevráti. eritrocit
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... a co takto cintorin pre PC, telefony? pre PDAcka, pre projektory, pre auta ... IMHO kravina ... ale ked sa niekomu lubi a je ochotny vrazat do toho cash, nech sa paci ... hold.: cim mas uleteny napad a cim viac " v urcitom smere hlupych " ludi si pren ziskas, tym si vacsi boss :-) ...
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

njoo ja si myslim ze by to nefungovalo pretoze kazdy si nevytvara blizsky vztah k zvieratam..a ked si ho uz dane osoby vytvoria tak si svojho milacika pochovaju do zahrady....
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Step256 napísal:njoo ja si myslim ze by to nefungovalo pretoze kazdy si nevytvara blizsky vztah k zvieratam..a ked si ho uz dane osoby vytvoria tak si svojho milacika pochovaju do zahrady....
Myslím že aj k rodinným príslušníkom máme dobrý vztah a predsa ich nepochovávame do záhrady a domáce zviera je hlavne pre opustených ludi rodinný príslušník :)
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

P3Bo: smozrejme ze je to ako rodinny prislusnik ale to nemozes tak brat..proste sme konzervativne slovensko a podla mojho nazoru by sa to vobec ale vobec nechytilo...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:.... A na Slovensku to tak skoro asi nebude
Suhlasím ze z toho chcu vytazit iba prachy ale mozno sa to uchytí v inych krajinách kde ludia maju na takéto veci peniaze. Osobne som videl salóny pre psov a tiez sa mi to zdalo ako riadna ....... ale pozri ako sa im dari a uz som videl hoteli pre psov full inclusive a to ma dorazilo :lol: Takze tak proste ak to tomu cloveku spravi dobre tak preco nie ? :)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

No, pravdupovediac som jeden čas dosť intenzívne rozmýšľala presne nad takýmto podnikateľským zámerom. Má to veľmi veľký potenciál, na Slovensku nič také nie je a v zahraničí to už veselo funguje. No, veselo nie, keďže je to späté so smrťou...
Ale každopádne si myslím, že každý, kto má nejaké domáce zvieratko ma vie pochopiť, keď poviem, že je to ako člen rodiny a tak by sa patrilo dať mu po jeho smrti vďaku riadnym obradom, uložiť ho na miesto, kde bude odpočívať a kam si ho jeho majiteľ môže prísť uctiť.
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hmm akurat teraz ma napadlo v podstate slovensko je na 80 % krestanske? (nejak tak su tie perenta ak sa nemylim) a nie je prote tomu cirkev? jedna vec je mrtveho cloveka pochovat na cintorin a vystrojit mu pohreb riadne aj s knazom ale si to zoberte ze sa spravi cintorin cisto pre zvierata a zacne sa im vystrojovat pohreby atd... nebude to nejake blbe zrovnavat cloveka so zvieratom? si myslim ze i ked je to velmi dobry napad sa na Slovensku NEUCHYTI !!! ale zas 100 ludi sto chuti cize jedny budu absolutne zaryti do toho ze je to ponizujuce a zas druhy, kt. to bude vyhovovat pretoze ich domaci milacikovia su pre nich ako clovek (jedna sa skor o takych ludi, kt. nikoho nemaju..vacsinou) asi to bude tak 70:30 samozrejme 70 % bude proti.... :roll:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

-Domáce zvieratá máme a chováme pre radosť a nie pre trúchlenie nad ich pozostatkami. Špekulanti vymýšlajú takéto veci a ľudia miesto toho, aby si kúpili ďalšie šteniatko pre radosť budú vyhadzovať peniaze za také nezmysli, ako sú cintoríny, obrady a pomníky s kvetmi.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Nooo,jeden cintorin je pri Dunaji,je tam cca 20 psich hrobov

Mno a este moja babka pochovala pred cca 20 rokmi nasho stareho psa,no a asi pred rokom sme nieco kopali na zahrade a nesko to nasi sucastny psi nasi(tu kostru) no a potom dnu doniesli kosti z psa :?

Inak ostatnych psov co si pametam nechala mam asi spopolnit?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

blbosť dovezená zrejme z Ameriky. Tam chovajú, pochovávajú všetko. Si predstavte hrob napríklad koňa, čo by tam mal asi napísané. Alebo by to bolo možné podeliť podľa druhu zvieraťa. Potom všade naokolo by boli len cintoríny. A keby niekto drbol na hrob kríž, hneď by sa ozvali všetci tí kresťanskí magori.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

mal som macku 6 rokov mal som ju rad no niekto ju svacol niecim takzym po chrbte tak ochrnula dali sme ju utratit od vtedy nemam ziadne zviera rad tak ako jeho proste som zanevrel a ani som ho nepochoval pretoze zverolekar nam ho nedal . ale myslim ze cintorin na zvierata je podla mna len zasa komercna vec pochadzajuca z nejakej hoatej krajiny kde maju gycove napady , napr rovnako ba este viac trapne mi pripadaju tie psie restauracie a take bludy to uz sa fakt len pousmievam nad tym :)
sarnik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sarnik »

Ako je pekne ked niekto ma zviera a ma k nemu velmi silne puto, ale je uz chore aby aj pre zvierata sa robili cintoriny ! Aky to ma zmysel ??? To uz aby sme im pridali stolicku do kuchyne aby mohli s nami ranajkovat obedovvat atd... :) kus blbe podla mna :?
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

no pokial ma niekto svojho milacika natolko rad tak je to podla mna vpohode... ved nie raz mozme vidiet ludi ktorych spolocnici su psikovia alebo macky :) keby bol taky cintorin svojho psa tam pochovam :wink: a kedze nieje tak smer zahrada :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

jasne ze pes skonci na zahrade, ked umrie
(i ked ja by som ho dal radsej vypchat) :D
k psim cintorinom: blbost, to by sa potom ozvali ti, co chovaju macky, a tak by sme mohli pokracovat :roll:
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

podla mna je to uplna blbost...za par rokov vymyslia krematorium a ked ti umrie pes tak bude v zvieraciom dome smutku pohreb s fararom :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

nordkapp_pb napísal:... a co takto cintorin pre PC, telefony? pre PDAcka, pre projektory, pre auta ... IMHO kravina ... ale ked sa niekomu lubi a je ochotny vrazat do toho cash, nech sa paci ... hold.: cim mas uleteny napad a cim viac " v urcitom smere hlupych " ludi si pren ziskas, tym si vacsi boss :-) ...
Však nemaš žiadne domáce zviera ? Lebo porovnavať živu bytosť s PDAčkom alebo telefonom ... lol :?

A ak by taký cintorín existoval určite by som tam svoju potvoru (pes) dal lebo ju mam velmi rád :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Digital napísal:Však nemaš žiadne domáce zviera ? Lebo porovnavať živu bytosť s PDAčkom alebo telefonom ... lol :?

A ak by taký cintorín existoval určite by som tam svoju potvoru (pes) dal lebo ju mam velmi rád :)
.. no odma zviera nemam, lebo to beriem ako tyranie, ked by mal byt pes v byte a vonku nejaku slabu hodinku denne ... ale u babky mame perfektneho hava: slovenskeho čuvača ... krasny a rozumny pes ... ale aj taq by som ho nedal pochovat na psi cintorin ... neviem co by som mu mal napisat na " hrob " .. ked chcem dam si ho na zahradu, ked chcem, dam si tam spravit aj pomnik .. mam to za tie iste peniaze a mozem mu " vzdat hold " kazdy den ! ... preto si ja osobne mylsim ze je to kravina .. stejne keby som uz mal nejake moresy s tym robit, alebo ze by som nemal zahradu, kde by som ho mohol pochovat .. tak ho dam zverolekarovi, nech sa o neho postara a ku posteli si dam jeho fotku ....
Napísať odpoveď