Váš názor pre cintorín pre zvierata
-
Pufo Callo
Star
- Kontaktovať používateľa:
Váš názor pre cintorín pre zvierata
Aký nato mate názor? CHceli by ste ho zalozit?
Za kazdy aspon trosku obsiahlejsi(dve tri vety) prispevok vopred dakujem
Za kazdy aspon trosku obsiahlejsi(dve tri vety) prispevok vopred dakujem
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
P3Bo
Guru wannabe
Myslím že aj k rodinným príslušníkom máme dobrý vztah a predsa ich nepochovávame do záhrady a domáce zviera je hlavne pre opustených ludi rodinný príslušníkStep256 napísal:njoo ja si myslim ze by to nefungovalo pretoze kazdy si nevytvara blizsky vztah k zvieratam..a ked si ho uz dane osoby vytvoria tak si svojho milacika pochovaju do zahrady....
-
P3Bo
Guru wannabe
Suhlasím ze z toho chcu vytazit iba prachy ale mozno sa to uchytí v inych krajinách kde ludia maju na takéto veci peniaze. Osobne som videl salóny pre psov a tiez sa mi to zdalo ako riadna ....... ale pozri ako sa im dari a uz som videl hoteli pre psov full inclusive a to ma doraziloP3Bo napísal:.... A na Slovensku to tak skoro asi nebude
-
zuzkazuzka
VIP
No, pravdupovediac som jeden čas dosť intenzívne rozmýšľala presne nad takýmto podnikateľským zámerom. Má to veľmi veľký potenciál, na Slovensku nič také nie je a v zahraničí to už veselo funguje. No, veselo nie, keďže je to späté so smrťou...
Ale každopádne si myslím, že každý, kto má nejaké domáce zvieratko ma vie pochopiť, keď poviem, že je to ako člen rodiny a tak by sa patrilo dať mu po jeho smrti vďaku riadnym obradom, uložiť ho na miesto, kde bude odpočívať a kam si ho jeho majiteľ môže prísť uctiť.
Ale každopádne si myslím, že každý, kto má nejaké domáce zvieratko ma vie pochopiť, keď poviem, že je to ako člen rodiny a tak by sa patrilo dať mu po jeho smrti vďaku riadnym obradom, uložiť ho na miesto, kde bude odpočívať a kam si ho jeho majiteľ môže prísť uctiť.
-
Step256
Medium Star
hmm akurat teraz ma napadlo v podstate slovensko je na 80 % krestanske? (nejak tak su tie perenta ak sa nemylim) a nie je prote tomu cirkev? jedna vec je mrtveho cloveka pochovat na cintorin a vystrojit mu pohreb riadne aj s knazom ale si to zoberte ze sa spravi cintorin cisto pre zvierata a zacne sa im vystrojovat pohreby atd... nebude to nejake blbe zrovnavat cloveka so zvieratom? si myslim ze i ked je to velmi dobry napad sa na Slovensku NEUCHYTI !!! ale zas 100 ludi sto chuti cize jedny budu absolutne zaryti do toho ze je to ponizujuce a zas druhy, kt. to bude vyhovovat pretoze ich domaci milacikovia su pre nich ako clovek (jedna sa skor o takych ludi, kt. nikoho nemaju..vacsinou) asi to bude tak 70:30 samozrejme 70 % bude proti.... 
-
pishta
Light Professional
Nooo,jeden cintorin je pri Dunaji,je tam cca 20 psich hrobov
Mno a este moja babka pochovala pred cca 20 rokmi nasho stareho psa,no a asi pred rokom sme nieco kopali na zahrade a nesko to nasi sucastny psi nasi(tu kostru) no a potom dnu doniesli kosti z psa
Inak ostatnych psov co si pametam nechala mam asi spopolnit?
Mno a este moja babka pochovala pred cca 20 rokmi nasho stareho psa,no a asi pred rokom sme nieco kopali na zahrade a nesko to nasi sucastny psi nasi(tu kostru) no a potom dnu doniesli kosti z psa
Inak ostatnych psov co si pametam nechala mam asi spopolnit?
blbosť dovezená zrejme z Ameriky. Tam chovajú, pochovávajú všetko. Si predstavte hrob napríklad koňa, čo by tam mal asi napísané. Alebo by to bolo možné podeliť podľa druhu zvieraťa. Potom všade naokolo by boli len cintoríny. A keby niekto drbol na hrob kríž, hneď by sa ozvali všetci tí kresťanskí magori.
-
cORP.
Addict
mal som macku 6 rokov mal som ju rad no niekto ju svacol niecim takzym po chrbte tak ochrnula dali sme ju utratit od vtedy nemam ziadne zviera rad tak ako jeho proste som zanevrel a ani som ho nepochoval pretoze zverolekar nam ho nedal . ale myslim ze cintorin na zvierata je podla mna len zasa komercna vec pochadzajuca z nejakej hoatej krajiny kde maju gycove napady , napr rovnako ba este viac trapne mi pripadaju tie psie restauracie a take bludy to uz sa fakt len pousmievam nad tym 
-
Digital
Guru
Však nemaš žiadne domáce zviera ? Lebo porovnavať živu bytosť s PDAčkom alebo telefonom ... lolnordkapp_pb napísal:... a co takto cintorin pre PC, telefony? pre PDAcka, pre projektory, pre auta ... IMHO kravina ... ale ked sa niekomu lubi a je ochotny vrazat do toho cash, nech sa paci ... hold.: cim mas uleteny napad a cim viac " v urcitom smere hlupych " ludi si pren ziskas, tym si vacsi boss...
A ak by taký cintorín existoval určite by som tam svoju potvoru (pes) dal lebo ju mam velmi rád
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
.. no odma zviera nemam, lebo to beriem ako tyranie, ked by mal byt pes v byte a vonku nejaku slabu hodinku denne ... ale u babky mame perfektneho hava: slovenskeho čuvača ... krasny a rozumny pes ... ale aj taq by som ho nedal pochovat na psi cintorin ... neviem co by som mu mal napisat na " hrob " .. ked chcem dam si ho na zahradu, ked chcem, dam si tam spravit aj pomnik .. mam to za tie iste peniaze a mozem mu " vzdat hold " kazdy den ! ... preto si ja osobne mylsim ze je to kravina .. stejne keby som uz mal nejake moresy s tym robit, alebo ze by som nemal zahradu, kde by som ho mohol pochovat .. tak ho dam zverolekarovi, nech sa o neho postara a ku posteli si dam jeho fotku ....Digital napísal:Však nemaš žiadne domáce zviera ? Lebo porovnavať živu bytosť s PDAčkom alebo telefonom ... lol![]()
A ak by taký cintorín existoval určite by som tam svoju potvoru (pes) dal lebo ju mam velmi rád