a toto ti neslo vzdy? alebo si nieco s hamou spravil? (napr. updatol na novsiu verziu) ak hej, tak si zozen strarsiu verziu a skus to s nou. inak uz neviem co by to mohlo byt
este ma napada ze si mohol nieco blbo nastavit v systeme (vsak to poznas vsetky tie srackove softy.... to pisu ze zvysia vykon XP... ti vseliak zmenia skryte nastavenia, ani nevies ake potom)... takze ja by som skusil toto: pozical by som si od niekoho HDD, ten svoj vybral a na ten novy nainstaloval cisty winXP, stiahol zaplaty, nainstaloval Hamachi a nejake dve-tri hry, a ak by mi to neslo ani s cistym systemom tak by som sa musel zmierit s tym ze mi to asi nepojde vobec
zlta bodka alebo sipka pri niekom znamena ze s nim nieje dobre spojenie...mne vzdy pomohlo odpojit a pripojit sa na konkretnu siet = dvojklik na nazov siete odpoji/pripoji na nu (neviem cim sa to opravi ale asi sa vytvori nove pripojenie ku konkretnej sieti (rychlejsie ako to predtym))
Hamachi ti vitvori VPN (virutal private network).Hral som bol cez hamachi.To ti je ako keby si hral cez nieaky server...Aj vsetky hry co chces hrat musia byt multiplayer.
Predovsetkym musite mat obaja CS 1.6 .
Ak ma jeden z vas verejnu IP adresu tak by nemal byt problem jednoducho ten kto ju ma vytvori server, ty zadas jeho IP a uz len join.(samozrejme za predpokladu ze ma otvorene porty)
Ak nikto z vas nema verejnu IP tak mas na vyber nejaky free server, alebo potom hamachi.
Nehmesis napísal:Predovsetkym musite mat obaja CS 1.6 .
Ak ma jeden z vas verejnu IP adresu tak by nemal byt problem jednoducho ten kto ju ma vytvori server, ty zadas jeho IP a uz len join.(samozrejme za predpokladu ze ma otvorene porty)
Ak nikto z vas nema verejnu IP tak mas na vyber nejaky free server, alebo potom hamachi.