jaka je najnovšia verzia ?dair napísal:riesilo sa to tu par stranok dozadu. Ak mas najnovsi S7 tak by to nemal byt problem (starsie verzie mali v tomto bugy) len sa v CL pohraj s extra icons...
Miranda
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
moznostiSmarton napísal:Ako sa pls nastavi v mirande aby mi nevyskocilo okno so spravou ked mi niekto pise hned na listu ale aby sa len sprava zobrazila vedla ikonky kvietku dole na liste. Tak ako sa to dalo nastavit na ICQcku
psani sprav
panel a rozvrzeni
a odskrtni moznost VZDY vyvolat a aktivovat nove okno konverzace

este jedna vec s tym s7 sss modom.. ked dam user details tak mi tam zmizli 2 polozky, jedna z nich ze icq cislo a ipcky.. a to s tym icq by som tam rad mal.. neda sa to tam nejak hodit? alebo nieje na to nejaky plugin co by mi to cislo zobrazoval a ja dal iba copy and paste?
// vyriesene novou verziou uinfoex pluginu.. stara sa dako pokazila..
// vyriesene novou verziou uinfoex pluginu.. stara sa dako pokazila..
-
cTn
Medium Expert
BTW: najnovsia verzia ICQ.dll v.0.3.8.104 [27 Feb 2007] - IcqOscarJ S7 & SSS Protocol (Unicode) 
Pre odhalenie icq 5.1 a trillian uzivatelov je dobre si zapnut Active status discovery v networks > icq > features ...
To hojko http://dev.mirandaim.ru/~sss/get.php?file=icq_old.7z
Minimalna potreba stable mirandy je 0.6.0.1
K tym rozsireniam riadkov "contact list >row items" a hodnota "min row height"
Este nejake dotazy?
BTW: cTn is back
Pre odhalenie icq 5.1 a trillian uzivatelov je dobre si zapnut Active status discovery v networks > icq > features ...
To hojko http://dev.mirandaim.ru/~sss/get.php?file=icq_old.7z
Minimalna potreba stable mirandy je 0.6.0.1
K tym rozsireniam riadkov "contact list >row items" a hodnota "min row height"
Este nejake dotazy?
BTW: cTn is back
-
cTn
Medium Expert
0.6.7.0 ? pise ti to aj nejaky error? ak mas plugin version info pri vygenerovani txt alebo ak si to nastavis len do okna na konci su vypisane unloadable plugins a astom je tam aj reason preco niesu schopne loadnut, len tka dopredu ak sa chces s tym trosku pobabrat sprav si zo svojej mirandy zalohu, vyhod stary icq plugin otvor databazu v DB editore a vyhod vsetky polozky v pluginoch ktore sa tycu ICQ_ a nieco, vypni prebehni to db toolom a skus tam nahodit uz doticny icq protokol
-
cTn
Medium Expert
Skus ci sa ti to rozbehne, prekopiruj tam svoje pluginy, vyhod ktore ti netreba, daj si tam vlastny profile, ak by to blbo, tak ho preinportuj. teda ak ti taketo riesenie nevadi....hojko napísal:Samozrejme, ze som to tak spravil. Stary som dal prec, dal novy, zapol Mirandu, aktivoval, restartol a nic...
- Prílohy
-
- for hojko.zip
- 0.6.7.0 s dbx_mmap a icq s7/sss stable
- (1.25 MiB) 62 stiahnutí
-
cTn
Medium Expert
Plugin Import contacts and messages + a nemas sa preco bat prechadzania na novu mirandut0m4s3 napísal:Mam este staru 0.5 a nejak sa mi nechce prechadzat. Vsetky nastavenia atd, pluginy. To je vzdy moj postrach, ze to budem musiet robit vsetko znovu. Zatial vsetko fici ako ma, takze nie je dovod prechadzat.
Všetky nastavenia sú uložené v profile, takže pokiaľ ho nevymažeš, nemusíš nič znovu nastavovať. Teda aspoň u mňa to tak funguje.t0m4s3 napísal:Mam este staru 0.5 a nejak sa mi nechce prechadzat. Vsetky nastavenia atd, pluginy. To je vzdy moj postrach, ze to budem musiet robit vsetko znovu. Zatial vsetko fici ako ma, takze nie je dovod prechadzat.