balanie na diskoteke
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No ja sa chystám na bud. víkend... teraz a doteraz sa mi moc nedalo. mal som silne dioptrie a na očiach popolníky, ale mám práve po operáci a okuliare sú preč, takže si to pojdem vychutnať... nahodím sa, ešte skočím ku kaderníčke (vôbec 1x v živote) a go go go babenky s peknymi prdelkami už čakajúúú... bauuuu... haf haf...
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
Te-wei
Medium Professional
Ja som zas nie len moralistický svetuškár,tak pozor!Shark NX napísal:Fuuuu prvy krat vidim u teba prispevok takehoto stylu
Diky chlape....krupica_dnb napísal:btw Te-Wei, si nespomínal že si bol s očami... Skoré uzdravenie bratu
No a na bud. týždeň bude narodeninová party, čo bude síce aj super, ale zasa tam bude aj Lucia a aj Jana, takže to bude docela zaujímavé a to som ešte ja navrhol aby to mali obe do kopi,asi mám nudný život,čo? Ale nech je trochu veselo. S luciou sme už len kamaráti,akorát včera sme spolu behali trochu po obchodoch a boli na káve. S janou je to zaujííímavé a napreduje to dobre a som zvedavý ako to bude na tej oslave,kedže som išiel po oboch a budem si chcieť s oboma zatancovať a tak...
A to nehovorím ešte o tom, že neviem čo im kupíť, jediné kriterium na darček mám,že to musí byť v oboch prípadoch niečo fakt originálne, niečo na čo by si spomenuli na mňa... obe... !
-
midnight_man
Guru
all
Pri tom ti slova netreba!! Tam hovori nieco inedudinko napísal:Nedokazem si predstavit ako niekdo bali dievca na diskoteke. To pritom duchaplnom rozhovore aj nieco pocujete?
zacnes s nou tancovat , potom ju pozves na poharik , a vacsinou mas na diskotekach flek, kde nie je az taky velky hlukdudinko napísal:Nedokazem si predstavit ako niekdo bali dievca na diskoteke. To pritom duchaplnom rozhovore aj nieco pocujete?
-
midnight_man
Guru
all
ja myslim ze aj niekde inde ako len dole vodou..Freelan napísal:ide to samo dole vodou![]()
Re: balanie na diskoteke
Pokial sa nevies prihovorit, tak tu nic nevycitas! Ide o Tvoj talent ako sa spravat ku dievcatam ! A nie o tom co si precitas !Peter9510 napísal:Poradte mi ako mám zbaliť baby na diskotékach ? , chodím na diskotéky rád ale neviem sa prihovoriť, pozrel som aj iné témy ale nič konkrétne som nezistil
-
P3Bo
Guru wannabe
Re: balanie na diskoteke
Presne taksarner napísal:Pokial sa nevies prihovorit, tak tu nic nevycitas! Ide o Tvoj talent ako sa spravat ku dievcatam ! A nie o tom co si precitas !
-
Robinho1290
Medium Expert
-
---Aaron---
Light Star
celkom nepodstatné zisťovať na diskotéke či má chlapa alebo nie, ak to navyše chce aj ona, tak nie je problém, jedná sa len o jeden večer, nič viac a nikto o tom nemusí vedieť.---Aaron--- napísal:balenie dievcat na diskoteke?...tsss tak poprve..: 1.strasne mi vadi ak nejaky idiot ma na moju holku zalusk....niesom tam s nou non-stop...(je rozumna a povie narovinu zema chlapca)----ale najprv ak budete nejaku na diske balit...tak sa uistite ze nema nikoho.......to je hlavny krok.....
-
susenejablko
Light Star
ale niektore dievcata su take...hm...zle (samozrejme ze nie vsetky...), ze sa nechaju zbalit, uziju si, uzijes si aj ty a potom ide samozrejme vsetko vyrozpravat svojmu chlapcovi a on jej uveripinco napísal:celkom nepodstatné zisťovať na diskotéke či má chlapa alebo nie, ak to navyše chce aj ona, tak nie je problém, jedná sa len o jeden večer, nič viac a nikto o tom nemusí vedieť.
ale uz sme asi dost OT...
a pre tych, co chcu pokracovat v danej teme, tak otazka bola zee ako zacat balit dievca/ako sa jej prihovorit (alebo nieco take...
myslím, že by vôbec nešla nič rozprávať, práve naopak. Pokiaľ by som nemal nikoho, nemusí ma trápiť, či má ženská chlapa alebo nie. Ak si je vedomá, že má chalana, odmietne ma. Nečítam myšlienky, ani pri pohľade na ňu nedokážem zistiť či má niekoho.susenejablko napísal:ale niektore dievcata su take...hm...zle (samozrejme ze nie vsetky...), ze sa nechaju zbalit, uziju si, uzijes si aj ty a potom ide samozrejme vsetko vyrozpravat svojmu chlapcovi a on jej uveria su problemy...
alebo vas niekto uvidi a su problemy na svete...
ale uz sme asi dost OT...(ale neva, sak diskutovat sa moze)
a pre tych, co chcu pokracovat v danej teme, tak otazka bola zee ako zacat balit dievca/ako sa jej prihovorit (alebo nieco take...)
-
midnight_man
Guru
all
nemyslis ze potom by mala aj ona problem? keby mu to povedala,,ze ho podviedla? nemyslim ze by to niekomu sla povedat.!susenejablko napísal:ze sa nechaju zbalit, uziju si, uzijes si aj ty a potom ide samozrejme vsetko vyrozpravat svojmu chlapcovi