balanie na diskoteke

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

No ja sa chystám na bud. víkend... teraz a doteraz sa mi moc nedalo. mal som silne dioptrie a na očiach popolníky, ale mám práve po operáci a okuliare sú preč, takže si to pojdem vychutnať... nahodím sa, ešte skočím ku kaderníčke (vôbec 1x v živote) a go go go babenky s peknymi prdelkami už čakajúúú... bauuuu... haf haf...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Fuuuu prvy krat vidim u teba prispevok takehoto stylu :lol:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

no podľa toho akú babu hľadáš, väčšinou keď som riešil nejaké baby na párty alebo tak tak to bolo o jedinom- o rieške... len potom mi v hlave preplo že by z toho mohlo byť niečo viac ale nakoniec to nikdy nedopadlo dobre..... :?
btw Te-Wei, si nespomínal že si bol s očami... Skoré uzdravenie bratu :smt006
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

skus povedat ze pekne tancujes aj ked to bude hrozne...hehe alebo skus povedat casnicek nech jej odniesie drink od teba a nemusis nic vraviet..uvidis..
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Shark NX napísal:Fuuuu prvy krat vidim u teba prispevok takehoto stylu :lol:
Ja som zas nie len moralistický svetuškár,tak pozor!
krupica_dnb napísal:btw Te-Wei, si nespomínal že si bol s očami... Skoré uzdravenie bratu :smt006
Diky chlape....

No a na bud. týždeň bude narodeninová party, čo bude síce aj super, ale zasa tam bude aj Lucia a aj Jana, takže to bude docela zaujímavé a to som ešte ja navrhol aby to mali obe do kopi,asi mám nudný život,čo? Ale nech je trochu veselo. S luciou sme už len kamaráti,akorát včera sme spolu behali trochu po obchodoch a boli na káve. S janou je to zaujííímavé a napreduje to dobre a som zvedavý ako to bude na tej oslave,kedže som išiel po oboch a budem si chcieť s oboma zatancovať a tak...
A to nehovorím ešte o tom, že neviem čo im kupíť, jediné kriterium na darček mám,že to musí byť v oboch prípadoch niečo fakt originálne, niečo na čo by si spomenuli na mňa... obe... !
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Nedokazem si predstavit ako niekdo bali dievca na diskoteke. To pritom duchaplnom rozhovore aj nieco pocujete?
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

dudinko napísal:Nedokazem si predstavit ako niekdo bali dievca na diskoteke. To pritom duchaplnom rozhovore aj nieco pocujete?
Pri tom ti slova netreba!! Tam hovori nieco ine ;)
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

dudinko napísal:Nedokazem si predstavit ako niekdo bali dievca na diskoteke. To pritom duchaplnom rozhovore aj nieco pocujete?
zacnes s nou tancovat , potom ju pozves na poharik , a vacsinou mas na diskotekach flek, kde nie je az taky velky hluk :) taze mozes ist tam s nou :P ale 50 % ludi na diskotekach su kusa pripity...taze to niekedy ide samo :P
Freelan
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Freelan »

ide to samo dole vodou :( :lol:
midnight_man
Guru
Guru

all

Freelan napísal:ide to samo dole vodou :( :lol:
ja myslim ze aj niekde inde ako len dole vodou.. :?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Tiez si myslim ze diskoteky asi nie su najlepsie miesto na balenie ale vsade sa to da spravit. Ja osobne kazdy piatok spoznam kvanta dievcat ale co z toho aj tak si ich nikdy nezapamatam a s menami to je toto este horsie :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

no to posledne co si predstavim aj ked je to Te-wei a som opity je ze Te-wei mal alebo ma okuliare.... sok v mojom zivote
//edit: na to ze som bol opity slusna kompilacia slov nie?//
sarner
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: balanie na diskoteke

Príspevok od používateľa sarner »

Peter9510 napísal:Poradte mi ako mám zbaliť baby na diskotékach ? , chodím na diskotéky rád ale neviem sa prihovoriť :oops: , pozrel som aj iné témy ale nič konkrétne som nezistil :?
Pokial sa nevies prihovorit, tak tu nic nevycitas! Ide o Tvoj talent ako sa spravat ku dievcatam ! A nie o tom co si precitas !
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: balanie na diskoteke

Príspevok od používateľa P3Bo »

sarner napísal:Pokial sa nevies prihovorit, tak tu nic nevycitas! Ide o Tvoj talent ako sa spravat ku dievcatam ! A nie o tom co si precitas !
Presne tak :!: To ked pridete za dievcatom a zacnete sa s nou rozpravat si nenaplanujete pri diskusii s nou musite improvizovat a pokial si neuvedomte ze nie vsetko bude vo vztahoch prebiehat tak ako chcete tak si ziadny poriadny vztah ani nenajdete :roll:
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robinho1290 »

o phana to je malickost ta sa daj trisicku do naladky a to pijde samo ziskas taku guras. ako ja , ja som mal ten isty problem a teraz balim 20 rocne. len sa nesmies bat :D
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

balenie dievcat na diskoteke?...tsss tak poprve..: 1.strasne mi vadi ak nejaky idiot ma na moju holku zalusk....niesom tam s nou non-stop...(je rozumna a povie narovinu zema chlapca)----ale najprv ak budete nejaku na diske balit...tak sa uistite ze nema nikoho.......to je hlavny krok.....
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

---Aaron--- napísal:balenie dievcat na diskoteke?...tsss tak poprve..: 1.strasne mi vadi ak nejaky idiot ma na moju holku zalusk....niesom tam s nou non-stop...(je rozumna a povie narovinu zema chlapca)----ale najprv ak budete nejaku na diske balit...tak sa uistite ze nema nikoho.......to je hlavny krok.....
celkom nepodstatné zisťovať na diskotéke či má chlapa alebo nie, ak to navyše chce aj ona, tak nie je problém, jedná sa len o jeden večer, nič viac a nikto o tom nemusí vedieť.
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

pinco napísal:celkom nepodstatné zisťovať na diskotéke či má chlapa alebo nie, ak to navyše chce aj ona, tak nie je problém, jedná sa len o jeden večer, nič viac a nikto o tom nemusí vedieť.
ale niektore dievcata su take...hm...zle (samozrejme ze nie vsetky...), ze sa nechaju zbalit, uziju si, uzijes si aj ty a potom ide samozrejme vsetko vyrozpravat svojmu chlapcovi a on jej uveri :lol: a su problemy... :D alebo vas niekto uvidi a su problemy na svete...
ale uz sme asi dost OT... :D (ale neva, sak diskutovat sa moze)

a pre tych, co chcu pokracovat v danej teme, tak otazka bola zee ako zacat balit dievca/ako sa jej prihovorit (alebo nieco take... :D)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

susenejablko napísal:ale niektore dievcata su take...hm...zle (samozrejme ze nie vsetky...), ze sa nechaju zbalit, uziju si, uzijes si aj ty a potom ide samozrejme vsetko vyrozpravat svojmu chlapcovi a on jej uveri :lol: a su problemy... :D alebo vas niekto uvidi a su problemy na svete...
ale uz sme asi dost OT... :D (ale neva, sak diskutovat sa moze)

a pre tych, co chcu pokracovat v danej teme, tak otazka bola zee ako zacat balit dievca/ako sa jej prihovorit (alebo nieco take... :D)
myslím, že by vôbec nešla nič rozprávať, práve naopak. Pokiaľ by som nemal nikoho, nemusí ma trápiť, či má ženská chlapa alebo nie. Ak si je vedomá, že má chalana, odmietne ma. Nečítam myšlienky, ani pri pohľade na ňu nedokážem zistiť či má niekoho.
midnight_man
Guru
Guru

all

susenejablko napísal:ze sa nechaju zbalit, uziju si, uzijes si aj ty a potom ide samozrejme vsetko vyrozpravat svojmu chlapcovi
nemyslis ze potom by mala aj ona problem? keby mu to povedala,,ze ho podviedla? nemyslim ze by to niekomu sla povedat.!
Napísať odpoveď