Snehové delá môžu byť podla rakúskeho teológa hriechom

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
safan
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa safan »

pHysIQ napísal:safan mna by len zaujimala hodnovernost toho zdroja, odkial cerpas tieto informacie. Podla mna to ani pravda nemusi byt. :?
myslis ze by som si to vymyslel? :o napriklad aj tu je to.

http://vybrali.sme.sk/c/Snezne-delo-je-vraj-hriech/

neberte to ako neplatenu reklamu prosim
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

ako tak toto ja nechapem....toto je uplna blbost a neviem co tym akoze chce dosiahnut..pomaly uz bude hriech vsetko..nevadi aj tak lepsie v pekle s kamaratmi ako v nebi sam :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

prečo mám pocit , že to už trošku preháňajú s tým pletením sa každému do všetkého ? :roll:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

schw33k napísal:prečo mám pocit , že to už trošku preháňajú s tým pletením sa každému do všetkého ? :roll:
ale dneska je uz aj vysrať sa hriechom. Osbone si myslim ze to uz vsetko preháňaju neskutočným sposobom... :roll:
BzuCo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BzuCo »

Som veriaci a je mi jedno, ci sklennikovy efekt narasta alebo nie. Tato planeta je skazena a odsudena zhoriet.
A ten doticny pan nie je podla mna teolog, ale sarlatan.
bax napísal:a vy by ste viac mohli zamyslieť nad zmyslom celého textu a nie nad použitím jedného slova a postavením človeka a z toho usudzovať, že je to choré
Ale o tom to je! O tom jednom slovicku. Pan "teolog" sa jasne splietok akoby ani nevystudoval teologicku skolu a Bibliu videl len z autobusu. Na prvych stranach Biblie sa pise, ze Zem bola prekliata.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

:slap: -no toto?-to s tou bibliou som nevedel...Hor sa na zasnezovanie,aj tak to je potom jedno :D . K veci asi tolko-urcite to mr.Farar prehana...Ale je aspon popularny...
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

vsetci teologovia a im podobny by mali zit zaverety v niekde v klastore rozjimat, okpapavat si tam burinu, snazit sa vyzit s toho co vyprodukuju a nie byt nenazraty pedofilny ekoteroristicky kecalovia, zijuci z dani vsetkych (aspon u nas).
a teraz k vyroku aby ot nevyzeralo ze spamujem, pride mi to skor ako len na dalsie chabe upozornovanie cirkvi na seba ze vobec este existuje, a navise poriadne populisticke. Globalne otebpovanie sa nezastavy, tak naco si to zneprijemnovat este tym ze sa nebudem mat kde lizovat.
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

O takichto ludoch mozem povedal len jedno, viera im lezie na mozog. :roll:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Aj hojko.com je hriech. Energia, ktorá sa preleje našími počítačmi zvyšuje sklenníkové plyny a to už nehovorím a dieslovom agregáte, ktorý napája serverovňu počas výpadkov :!: Ešte, že tu máme nášho brata Leopolda, ku ktorému sa môžme ísť vyspovedať. Takže vypínam počítač a bežím do kaplnky.. Amen
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Frikso napísal:Aj hojko.com je hriech. Energia, ktorá sa preleje našími počítačmi zvyšuje sklenníkové plyny a to už nehovorím a dieslovom agregáte, ktorý napája serverovňu počas výpadkov :!: Ešte, že tu máme nášho brata Leopolda, ku ktorému sa môžme ísť vyspovedať. Takže vypínam počítač a bežím do kaplnky.. Amen
Ja ze uz sa sprosty prispevok nenajde... :roll:
podla mna to je to iste ako jazdenie autom ... nejazdis aby si znicil planetu no de facto to robis ..
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

no tak to už je fakt pecka, keby hovoril o všetkom čo poškodzuje prírodu tak by býval niekde v jaskyni...nemám slov....napríklad taký mikrofón v kostole...potrebuje to elektrinu ktorá sa vyrába v elektrárnach elektrárne znečisťujú ovzdušie...a je to :lol:
potom papier na nejaké farské noviny alebo čo na ktorý sa musia vyrúbať lesy a dalo by sa pokračovať dlho dlhó....choré
Napísať odpoveď