ako tak toto ja nechapem....toto je uplna blbost a neviem co tym akoze chce dosiahnut..pomaly uz bude hriech vsetko..nevadi aj tak lepsie v pekle s kamaratmi ako v nebi sam
Som veriaci a je mi jedno, ci sklennikovy efekt narasta alebo nie. Tato planeta je skazena a odsudena zhoriet.
A ten doticny pan nie je podla mna teolog, ale sarlatan.
bax napísal:a vy by ste viac mohli zamyslieť nad zmyslom celého textu a nie nad použitím jedného slova a postavením človeka a z toho usudzovať, že je to choré
Ale o tom to je! O tom jednom slovicku. Pan "teolog" sa jasne splietok akoby ani nevystudoval teologicku skolu a Bibliu videl len z autobusu. Na prvych stranach Biblie sa pise, ze Zem bola prekliata.
-no toto?-to s tou bibliou som nevedel...Hor sa na zasnezovanie,aj tak to je potom jedno . K veci asi tolko-urcite to mr.Farar prehana...Ale je aspon popularny...
vsetci teologovia a im podobny by mali zit zaverety v niekde v klastore rozjimat, okpapavat si tam burinu, snazit sa vyzit s toho co vyprodukuju a nie byt nenazraty pedofilny ekoteroristicky kecalovia, zijuci z dani vsetkych (aspon u nas).
a teraz k vyroku aby ot nevyzeralo ze spamujem, pride mi to skor ako len na dalsie chabe upozornovanie cirkvi na seba ze vobec este existuje, a navise poriadne populisticke. Globalne otebpovanie sa nezastavy, tak naco si to zneprijemnovat este tym ze sa nebudem mat kde lizovat.
Aj hojko.com je hriech. Energia, ktorá sa preleje našími počítačmi zvyšuje sklenníkové plyny a to už nehovorím a dieslovom agregáte, ktorý napája serverovňu počas výpadkov Ešte, že tu máme nášho brata Leopolda, ku ktorému sa môžme ísť vyspovedať. Takže vypínam počítač a bežím do kaplnky.. Amen
Frikso napísal:Aj hojko.com je hriech. Energia, ktorá sa preleje našími počítačmi zvyšuje sklenníkové plyny a to už nehovorím a dieslovom agregáte, ktorý napája serverovňu počas výpadkov Ešte, že tu máme nášho brata Leopolda, ku ktorému sa môžme ísť vyspovedať. Takže vypínam počítač a bežím do kaplnky.. Amen
Ja ze uz sa sprosty prispevok nenajde...
podla mna to je to iste ako jazdenie autom ... nejazdis aby si znicil planetu no de facto to robis ..
no tak to už je fakt pecka, keby hovoril o všetkom čo poškodzuje prírodu tak by býval niekde v jaskyni...nemám slov....napríklad taký mikrofón v kostole...potrebuje to elektrinu ktorá sa vyrába v elektrárnach elektrárne znečisťujú ovzdušie...a je to
potom papier na nejaké farské noviny alebo čo na ktorý sa musia vyrúbať lesy a dalo by sa pokračovať dlho dlhó....choré