Upadok
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Upadok
mozno to je len moj a mozno ma tu zgulujete minusmy no neda mi nepovedat co si myslim a to je ze poslednu dobu je tu neuveritelna nuda a upadok.zakladaju sa temy o jazvach a mravcich farmach,stale sa vedu hadky o karme,v erotike sa riesia tie iste veci po tisici krat,posty pribudaju rychlostou jeden post za 30 minut.no fakt ze bieda.ja nevidim riesenie len som chcel vzniest protest a apelovat na ludi nech sa trosk prebudia.kto so mnou suhlasi nech sa prida nech viem ci to este niekomu vadi.komu momentalna situacia nevadi nech drzi usta
//eritrocit: Téma presunutá do Pripomienok.
//eritrocit: Téma presunutá do Pripomienok.
-
pinacolada
Guru wannabe
uvazoval som a navrhoval by som takyto pokus.
zalozila by sa tema.nejaka ktora sa dotyka spolocnosti,pripadne aj userov na fore.diskuteri by museli odprezentovat svoj komplexny nazor na vec (ziadne dvojslovne poznamky)a dalej by diskusiu v realnom case viedol clovek ktory ju zalozil.pridaval by nove otazky/problemy respektive by rozvijal alebo zamietal stare.v diskusii by sa mu hovorilo trebars "veduci diskusie".tento veduci by bol najvyssia autorita diskusie.aby nevznikali konflikty,bol by nestranny a svoj nazor by neodprezentoval,alebo odprezentoval ako diskuter ale diskusiu by musel viest nestranne.
ak by bol nedostatok novych tem tak navrhujem pokusom takto uskutocnit nejaku starsiu burlivejsiu.trebars o romoch,USA,nabozenstve.
toto je moje riesenie.zabavka pre par vasnivych diskuterov ktorym tu chyba vzrusenie.
ocakavam vase nazory/vylepsenia
zalozila by sa tema.nejaka ktora sa dotyka spolocnosti,pripadne aj userov na fore.diskuteri by museli odprezentovat svoj komplexny nazor na vec (ziadne dvojslovne poznamky)a dalej by diskusiu v realnom case viedol clovek ktory ju zalozil.pridaval by nove otazky/problemy respektive by rozvijal alebo zamietal stare.v diskusii by sa mu hovorilo trebars "veduci diskusie".tento veduci by bol najvyssia autorita diskusie.aby nevznikali konflikty,bol by nestranny a svoj nazor by neodprezentoval,alebo odprezentoval ako diskuter ale diskusiu by musel viest nestranne.
ak by bol nedostatok novych tem tak navrhujem pokusom takto uskutocnit nejaku starsiu burlivejsiu.trebars o romoch,USA,nabozenstve.
toto je moje riesenie.zabavka pre par vasnivych diskuterov ktorym tu chyba vzrusenie.
-
pinacolada
Guru wannabe
ja tu nehladam zmysel zivota.ja tu hladam oddych,moznost rozsirit si obzory a obcas si s niekym konstruktivne podebatit.moj navrh je urceny pre ludi ktory tu chodia kvoli obdobnym veciam.myslim ze to moze byt dobre rozptylenie.Stenky napísal:jezisi ale ved tu sa vzdy preberali somariny zas a znova......jedna dobra tema raz za mesiac nanajvys
lenze temy sa minaju. su tu temy zbytocne a menej zbytocne
ak hladate na verejnom fore zmysel zivota tak ste tu zle.........
ty a tebe podobny nech si radsej debatia o benzine ak maju chut
//eritrocit: pre oboch - nehádajte sa tu.
-
Cenayus
Medium Professional
a co takto niecoi jednoduchsie?:-)pinacolada napísal:uvazoval som a navrhoval by som takyto pokus.
zalozila by sa tema.nejaka ktora sa dotyka spolocnosti,pripadne aj userov na fore.diskuteri by museli odprezentovat svoj komplexny nazor na vec (ziadne dvojslovne poznamky)............................
zalozi sa tema kde sa bude rozvijat vlatny pribeh kt. vytvoria usery tohto fora(videl som to na inom fore...na fore o kulturistike:-))
ide vlatsne o to ze kazdy user tvcoriaci pribeh prida do rozvinuteho pribehu dva slova.... napr. zacalo by sa
Bol raz jeden...a dalsi user doplny maly chlapec...a dalsi ktory mal....a tak vby sa to rozvijalo.....ide o to ze tento pribeh sa da verlmi lahko zviest na inu kolaj obycajnimy dvoma slovami....bolo by to celkom zaujimave citanie akzdy by mohol prispiev vlastnym:-))
...hm si ce to by nerisilo tento upadok..len by to opät bolo zaujimave citanie...
ale musim uznat aj ja osm si vsimol ako malo tu toho pribuda...(sice sam preto nic nerobim aby to tak nebolo:-(
Ono je to aj tym, ze klesa vekovy priemer. A ako si vsimam tak tito mladsi maju za ciel jedine ziskavat karmu a zvysovat si pocet prispevkov. Pisu kade tade a hlavne aj do tem, kde nemaju co povedat.
Ale mam silny pocit, ze za ten upadok moze z velkej casti karma, predtym to bolo korenistejsie, teraz sa ocividne vela ludi boji naplno sa vyjadrit a to v diskusii nemoze byt
//stenky: ja do tych tem neleziem, ale je na skodu, ked mi to vyhodi 150 tem kde su nove prispevky a prispiet mozem tak do 4ch...
Ale mam silny pocit, ze za ten upadok moze z velkej casti karma, predtym to bolo korenistejsie, teraz sa ocividne vela ludi boji naplno sa vyjadrit a to v diskusii nemoze byt
//stenky: ja do tych tem neleziem, ale je na skodu, ked mi to vyhodi 150 tem kde su nove prispevky a prispiet mozem tak do 4ch...
-
Stenky
Professional
nech sa tu bavi kto chce s kym chce a o com chce ty inteleguanpinacolada napísal:ja tu nehladam zmysel zivota.ja tu hladam oddych,moznost rozsirit si obzory a obcas si s niekym konstruktivne podebatit.moj navrh je urceny pre ludi ktory tu chodia kvoli obdobnym veciam.myslim ze to moze byt dobre rozptylenie.
ty a tebe podobny nech si radsej debatia o benzine ak maju chut
//eritrocit: pre oboch - nehádajte sa tu.
chod si zalozit svoju vysoko produktivno-konstruktivnu temu kde vyriesis 7/10 problemov ludstva a ostatne "blbe tamy" nechaj prosimta na pokoji ak sa ti nepacia
nikto ta nenuti tam lozit*
*koniec debaty, koniec hadky
-
pinacolada
Guru wannabe
s tebou sa stotoznujem cloveceGothaR napísal:Ono je to aj tym, ze klesa vekovy priemer. A ako si vsimam tak tito mladsi maju za ciel jedine ziskavat karmu a zvysovat si pocet prispevkov. Pisu kade tade a hlavne aj do tem, kde nemaju co povedat.
cenayus:nemyslel som to ze jeden povie A a druhy povie C treti F a mame ACF.ale ze sa najprv kazdy povie nazor.potom veduci uvedie nejaky dalsi fakt,hladisko,prida clanok,pripadne nejak zabrdne ak by to bolo nudne.
teraz nechcem aby sa vsetko takto viedlo.myslel som to ako pokus naprikald 1 temu takto rozobrat pre rozptylenie tych ktorym nejde len o karmu a nebavia ich nudne temy.
stenky:nechapem co tym sledujes.ked sa ta to netyka tak co vyrivas?mozno niekto chce na fore rozptylenie aj po svojej duchovnej stranke :)inac je velmi zaujmave ze ty tam tu koncis debaty
-
Stenky
Professional
myslel som koniec debaty s tebou...
neviem ja som si uz za tu dobu co som tu zvykol. preto nevidim dovod na to aby sa stym daco robilo. proste to co sa tu riesi je sucastou snad kazdeho fora. fakt "uberspsroste temy" sa tu zatvaraju
btw: mne o karmu nikdy neslo a ani nepojde. ked som si ju doteraz nevsimal, asi to prezijem aj nadalej. za cele moje skromne fungovanie tu som rozdal asi 3 karmy(za naozaj dobre myslienky (ano aj take sa tu vyskytuju)). K teme ku ktorej nemam co povedat nic nehovorim.
Volakedy som do debilnych tem pisal ze su debilne, lebo ma to stavlo. Dostal som basu s odovodnenim "nach si kazdy pise co chce" (tema sa volala "Zajtra idem na vylet do Besenovej...Bol uz daktov besenovej? Ake to tam je?" a pod)
Odvtedy to tu vnimam ako sucast komunity
Ani ty ani ja s tym nic nesparvime
jedine ze by sa davali registracie na obciansky preukaz
neviem ja som si uz za tu dobu co som tu zvykol. preto nevidim dovod na to aby sa stym daco robilo. proste to co sa tu riesi je sucastou snad kazdeho fora. fakt "uberspsroste temy" sa tu zatvaraju
btw: mne o karmu nikdy neslo a ani nepojde. ked som si ju doteraz nevsimal, asi to prezijem aj nadalej. za cele moje skromne fungovanie tu som rozdal asi 3 karmy(za naozaj dobre myslienky (ano aj take sa tu vyskytuju)). K teme ku ktorej nemam co povedat nic nehovorim.
Volakedy som do debilnych tem pisal ze su debilne, lebo ma to stavlo. Dostal som basu s odovodnenim "nach si kazdy pise co chce" (tema sa volala "Zajtra idem na vylet do Besenovej...Bol uz daktov besenovej? Ake to tam je?" a pod)
Odvtedy to tu vnimam ako sucast komunity
Ani ty ani ja s tym nic nesparvime
jedine ze by sa davali registracie na obciansky preukaz
podľa mňa by to opäť nikde neviedlo, zase by to bola len suchá, nemastná neslaná diskusia. To, čo vždy oživilo toto fórum boli hádky, ľudia a ich názor, ktorý dokázal konflikt vyvolať. Vždy to bolo spestrenie, keď sa takýto človek zapojil do debaty. Viem, že to tak má byť, ale je to tu dosť prísne vedené a akýkoľvek náznak hádky je ihneď zmazaný, potrestaný. Ľudia sa boja niečo napísať, na jednej strane, aby im nestiahli karmu a na strane druhej, aby ich náhodou moderátor nesprdol, nepotrestal.pinacolada napísal:uvazoval som a navrhoval by som takyto pokus.
Sú tu dva typy moderátorov. Jednu skupinu módov tvoria ľudia, ktorí tu chodia stále a zapájajú sa do bežnej diskusie často a majú prehľad o všetkých témach, vedia človeka pochopiť, niečo aj odpustiť.
Na druhej strane sú moderátori, ktorí sa tvária ako najvyššia urodzenosť a sú otrávení z akejkoľvek diskusie obyčajných smrteľníkov a navštívia to tu len aby zamkli zopár tém, prečistili to tu od spamu a flamu, sprdli pár nováčikov a idú spať a ľudia majú z nich strach a ešte aj mínusovú karmu nezabudnú dať pri vymazaní príspevku alebo gramatickej chybe.
Koho to tu má baviť preboha ak sa tu nič nedeje. Trochu viac voľnosti fóru nezaškodí.
Teraz predpokladám od nejakého "múdreho" moderátora odpoveď typu "choď inde ak sa ti nepáči!"
-
pinacolada
Guru wannabe
pinco:ty povies ze nudna diskusia.mozno prilis intelektualna a s prilis jasnym cielom.prave take tu podla mna chybaju
(ja som to myslel nieco ako pod lampou na fore) a mozno ze by to nikam neviedlo.pockam si zajtra na dalsie nazory a uvidi sa.mozno to je nakoniec blby napad.
modov velmi nepoznam ale mam pocit ze niektory to fakt beru prilis vazne.treba to tu rozprudit.mozno tou upravou karmy sa nieco zmeni.mozno nie.kazdopadne nieco treba spravit lebo prilis dlho je to tu rovnake a po poslednych dnoch mam pocit dokonca ze to upada.
modov velmi nepoznam ale mam pocit ze niektory to fakt beru prilis vazne.treba to tu rozprudit.mozno tou upravou karmy sa nieco zmeni.mozno nie.kazdopadne nieco treba spravit lebo prilis dlho je to tu rovnake a po poslednych dnoch mam pocit dokonca ze to upada.
-
hojko
Site Admin
pinco: Niektore diskusie tu boli az moc horuce, najma tie Lesove. Vzdy tam stali dve strany proti sebe, jedna strana podporujuca USA a druha proti. Vysledok bol ten, ze na Slovensku su magori a druha strana to iste tvrdila o USA. Ked najdes temu v ktorej sa da dobre pohadat, tak kludne mozeme zacat, ja sa rad hadam 
Máš pravdu, boli horúce diskusie. A to bolo na tom dobré, keď si čítam niektoré témy len si povzdychnem, kde sú tie staré dobré časy, keď to tu žilo, veď Les bol neskutočný a hlavne vtipný a "vzdelaný" človek a umenie dokázať rozbúriť každú diskusiu, to tu v súčasnosti nikto nemá. A hádať sa?! Radšej nie, trasiem sa o svoju karmu a aby som náhodou nedostal basu od uja moderátorahojko napísal:pinco: Niektore diskusie tu boli az moc horuce, najma tie Lesove. Vzdy tam stali dve strany proti sebe, jedna strana podporujuca USA a druha proti. Vysledok bol ten, ze na Slovensku su magori a druha strana to iste tvrdila o USA. Ked najdes temu v ktorej sa da dobre pohadat, tak kludne mozeme zacat, ja sa rad hadam
Pokial sa neporusuju pravidla fora, vyhadat sa moze kazdy aj do bezvedomia ; ) Karma je druha vec... aj podla mna moze do istej miery za "servilnost" nazorov, zial. Kam sme dospeli, ked si tu ludia doslova pytaju karmu a temy ohladom Karmy su plne vyplakavania sa? Vacsina fora sa vsak vyjadrila za karmu a vedenie tuto skutocnost akceptuje, zatial. Akokolvek, nie je dobre, ked dochadzaju temy, resp. ludia prestavaju pocitovat potrebu vyjadrovat sa k tym existujucim. Toto forum je vsak pre vas- userov a je teda len na vas, k comu a ako sa mate potrebu vyjadrit. Pokial sa neporusuju pravidla, nikto nikoho neobmedzuje.
Možno som niekde napísal, že karma je dobrá vec a oživila fórum, ale je to práve naopak. Snáď úprava karmy, ktorá sa chystá bude mať nejaký efekt aj keď imho nebude žiadny. Čo keby sa karma zrušila z dôvodu zlepšenia kvality diskusii, veď nebude to prvýkrát čo sa to stane, lebo vedenie to tak jednoducho chce a ostatní sa môžu postaviť na hlavu. Viem, že zase aj v tejto téme sa začína narážať na karmu a pokiaľ sa tento problém rozumným spôsobom nevyrieši takéto témy sa tu budú vyskytovať častejšie.
Nikto nikoho neobmedzuje?! Dá sa povedať, že to tak je, ale už aj mne sa stalo a nie len raz, že mi bol príspevok vymazaný lebo som sa chcel hádať a navyše hádať sa môžem len v tej diskusii kam sa zapája aj niekto z moderátorov, lebo len vtedy má hádka asi zmysel, keďže je tam aj on ako vyššia moc. Veľa moderátorov akoby pozrelo na tému, neprečita ani jeden celý príspevok, povie si kktina téma, premaže všetky hádky (aj tie v rámci pravidiel) a dovidenia.
Nikto nikoho neobmedzuje?! Dá sa povedať, že to tak je, ale už aj mne sa stalo a nie len raz, že mi bol príspevok vymazaný lebo som sa chcel hádať a navyše hádať sa môžem len v tej diskusii kam sa zapája aj niekto z moderátorov, lebo len vtedy má hádka asi zmysel, keďže je tam aj on ako vyššia moc. Veľa moderátorov akoby pozrelo na tému, neprečita ani jeden celý príspevok, povie si kktina téma, premaže všetky hádky (aj tie v rámci pravidiel) a dovidenia.
-
audiotrack
VIP
vporiadku. Sprav si vlastnú inteligentnú tému a veď si ju ako diskutér. Uvidíme či sa to osvedčí a či bude mať úspech (v podobne návštvenosti). Ak budeš niečo potrebovať skorigovať (premazať niečo, upraviť, napomenúť..) kľudne ma kontaktuj cez ss a pomôžem ti. Inak nebudem zasahovať (pokiaľ ma tema nezaujme) a nechám ju na teba.pinacolada napísal:uvazoval som a navrhoval by som takyto pokus.
Cenayus: také vytváranie príbehu je iba obrovský spam, ktorý sa používa na nových a neprofesionálnych forach na získavnie príspevkov. Niekde to poznajú pod slovným futbalom, kde každý píše slovo začínajúce na posledné dve písmena predchádzajúceho. A možno by to bolo pre teba oživenie, no na tomto fore sa také niečo nemôže tolerovať. Myslím že rozumieš.