Upadok
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
k tomu upadku, zacnite od seba a zacnite pisat, lebo keby stadial odislo asi 10 ludi co sem pravidelne pise tak je mozne ze za tyzden sa tu nic nezmeni. necakajte ze to pojde samo. nepojde. ked chcete temy chodte na sme.sk alebo inde tam uz daco najdete aj ked je pravda ze v poslednej dobe bola dost dobra uhorkova sezona.
tom4s3: Ja tomasitovi do roboty nekafrem... povedal som to len preto ze upadok fora moze mat na svedomi aj znizena hranica toho za co clovek dostava basu ... okoneni<> povedal v celej "hadke" slovo blbec a ma basu ... nadavky a urazky na osobu som videl o dost vacsie a nic sa nedialo ... (mozno sa to prehliadlo, zhoda nahod ...)pinacolada napísal:nema mu co nadavat a vyvysovat sa nad nim len zato ze ma iny nazor.to da rozum.a to zdovodnenieteraz ked ti ja poviem ze si kok**** dawo a poviem preto ze si spamer,tvoje prispevky su od veci,...(to je samozrejme iba prikald) tak je to v poriadku?pouvzauj pripadne si precitaj pravidla...
pina: on mu tam niekde povedal ty kkt??? O tom neviem .. narazal som na toho blbca
// Tomasito: nadavky a urazky na osobu si videl o dost vacsie? Nabuduce menej prazdnych slov a viac cinov- staci report.
-
pinacolada
Guru wannabe
-
erytrocyt
VIP
Zrejme by si si mal pozrieť iné fóra. Ak by si tak urobil, zistil by si, že na stránke Hojko.com vám tolerujeme veci, ktoré sú na mnohých fórach nemysliteľné. Je tu sloboda slova, môžeš sa vyjadriť akýmkoľvek názorom bez postihu. Samozrejme ak neporušíš pravidlá. A v bežnej diskusii ide hlavne o to, aby si neurážal iných a vulgárne sa nevyjadroval.dawo napísal:tom4s3: Ja tomasitovi do roboty nekafrem... povedal som to len preto ze upadok fora moze mat na svedomi aj znizena hranica toho za co clovek dostava basu ... okoneni<> povedal v celej "hadke" slovo blbec a ma basu ... nadavky a urazky na osobu som videl o dost vacsie a nic sa nedialo ... (mozno sa to prehliadlo, zhoda nahod ...)
pina: on mu tam niekde povedal ty kkt??? O tom neviem .. narazal som na toho blbca
-
P3Bo
Guru wannabe
Sľúbil som že už nenapíšem do tejto témy ale som si spomenul na jeden film "Stretnutie vo Wanesse " (alebo nejak tak ) a ten zaverecny pribeh ktory rozprava Heindrich a mi to nedalo to sem nadať. (cely film je o rieseni zidovskej otazky ako ju videli nacisti pocas 2sv. vojny)
Chlapec zil v zlej rodine otec bil matku aj jeho bol to hrozný clovek. Syn si predsavzal ze nikdy nebude taký ako on. Matka zomrela pomerne skoro. Na jej pohrebe chlapec stal nad jej hrobom ale nemohol vyroniť ani slzu. Chcel ale nemohol. Bola to veľká stráta ale život išiel ďalej. Po dlhej dobe zomrel jeho otec ktorý sa dožil uctyhodného veku. Na jeho pohrebe bol aj jeho syn. Zrútil sa! Nevedel prečo proste začal zúfalo plakať pretože sa úplne nemohol ovládať. Jeho smrť ho ranila viac ako všetko dovtedy. Pýtate sa prečo ten chlapec plakal na otcovom pohrebe a nie na matkinom ? Pretože keď zomrela jeho matka bola to stráta s ktorou sa mohol vyrovnať. Avšak keď zomrel jeho otec zomrela osoba ktorá bola ten bod v jeho zivote podla ktorého sa orientoval a ktorú mohol nenávidiet a vylievat si vsetkú zlosť.
Pointa je v tom ze chcel vyjadrit aby nezabijali zidov pretoze uz nebudu mat nikoho koho by mohli nenavidiet. Tak isto sa to dá uplatnit aj na tomto fóre neničte uživatelov ktorý sa chcú hádať lebo v konečnom dôsledku uvídite že bez nich nebudete mať co robit.
//zajtra si ten film pozriem a pokusim sa tam dat presny text scenaru
Chlapec zil v zlej rodine otec bil matku aj jeho bol to hrozný clovek. Syn si predsavzal ze nikdy nebude taký ako on. Matka zomrela pomerne skoro. Na jej pohrebe chlapec stal nad jej hrobom ale nemohol vyroniť ani slzu. Chcel ale nemohol. Bola to veľká stráta ale život išiel ďalej. Po dlhej dobe zomrel jeho otec ktorý sa dožil uctyhodného veku. Na jeho pohrebe bol aj jeho syn. Zrútil sa! Nevedel prečo proste začal zúfalo plakať pretože sa úplne nemohol ovládať. Jeho smrť ho ranila viac ako všetko dovtedy. Pýtate sa prečo ten chlapec plakal na otcovom pohrebe a nie na matkinom ? Pretože keď zomrela jeho matka bola to stráta s ktorou sa mohol vyrovnať. Avšak keď zomrel jeho otec zomrela osoba ktorá bola ten bod v jeho zivote podla ktorého sa orientoval a ktorú mohol nenávidiet a vylievat si vsetkú zlosť.
Pointa je v tom ze chcel vyjadrit aby nezabijali zidov pretoze uz nebudu mat nikoho koho by mohli nenavidiet. Tak isto sa to dá uplatnit aj na tomto fóre neničte uživatelov ktorý sa chcú hádať lebo v konečnom dôsledku uvídite že bez nich nebudete mať co robit.
//zajtra si ten film pozriem a pokusim sa tam dat presny text scenaru
-
audiotrack
VIP
P3Bo: si pekne zatrel. Si myslíš že nám to bude vadiť keď nebudeme mať čo robiť? myslíš že každé ráno vstávam a nedočkavo bežím na forum s túžbou pomazať pár postov a uväzniť nejakých výtržníkov? robíme to zadarmo z dobrej vôle, a ja osobne by som bol rád keby som nemusel nič vybavovať, len by som diskutoval ako ostatní.
nehovor za všetkých moderátorov, ale len za seba, pretože niekedy u niektorých moderátorov to tak naozaj vyzerá, že sem prídu len prečistiť.audiotrack napísal:P3Bo: si pekne zatrel. Si myslíš že nám to bude vadiť keď nebudeme mať čo robiť? myslíš že každé ráno vstávam a nedočkavo bežím na forum s túžbou pomazať pár postov a uväzniť nejakých výtržníkov? robíme to zadarmo z dobrej vôle, a ja osobne by som bol rád keby som nemusel nič vybavovať, len by som diskutoval ako ostatní.
btw. teba niekto núti byť moderátorom?! Môžeš sa vzdať svojho postu, tak nehovor o blbostiach, že to robíš zadarmo.
-
erytrocyt
VIP
P3Bo: Viem čo si chcel povedať tým čo si napísal.
Poviem ti to takto. Zatrhol som pár hádok. A vieš prečo? Pretože ono to býva tak, že ľudia začnú vášnivo diskutovať. Začne sa výmena názorov a čo nastane ? Vzájomné urážky. Myslím, že môžem za všetkých moderátorov napísať, že tomuto sa snažíme predísť.
Nechceme aby ste sa vzájomne urážali a ponižovali len kvôli rozdielnym názorom. Ak by ste sa stretli osobne, mohli by z vás byť aj kamaráti. No takto vás rúško anonymity chráni a možno aj povzbudzuje k ďalšiemu ataku na iného. Tomuto sa aspoň ja snažím zabrániť. Radšej zatrhnem hádku, ako keby som neskôr mal za trest rozdávať zájazdy do väzenia.
Poviem ti to takto. Zatrhol som pár hádok. A vieš prečo? Pretože ono to býva tak, že ľudia začnú vášnivo diskutovať. Začne sa výmena názorov a čo nastane ? Vzájomné urážky. Myslím, že môžem za všetkých moderátorov napísať, že tomuto sa snažíme predísť.
Nechceme aby ste sa vzájomne urážali a ponižovali len kvôli rozdielnym názorom. Ak by ste sa stretli osobne, mohli by z vás byť aj kamaráti. No takto vás rúško anonymity chráni a možno aj povzbudzuje k ďalšiemu ataku na iného. Tomuto sa aspoň ja snažím zabrániť. Radšej zatrhnem hádku, ako keby som neskôr mal za trest rozdávať zájazdy do väzenia.
-
P3Bo
Guru wannabe
Myslím ze kazdy na tomto fore je dost inteligentny aby pochopil co som chcel napisat a aby to zvazil podla vlastneho usudku. a od poslednej hadky ktorej som bol asi hlavnym clenom som sa registroval na mnohych forach. Zistil som fakt ze vacsina for ma problem v tom ze vsetci uziatelia maju rovnaky nazor a nie je tam nikto taky kto by sa vyjadroval inac zatial co tu na hojku kto sa vyjadri inac je povacsine zatracovany a chcu sa ho zbavit ja sam som sa svoijimi prispevkami asi dostal medzi tu skupinku vyvrhelov
ja vam len hovorim aby ste zvazili svoj postoj k takymto userom retoze bez nich by bola nuda . (Definitivne som dohovoril
)
//chcem len aby ste sa zamysleli nad tym co som napisal pretoze som to urcite nepisal pre osobne potesenie ale preto, lebo sa mi zda ,ze to je pravdiva myslienka .
//chcem len aby ste sa zamysleli nad tym co som napisal pretoze som to urcite nepisal pre osobne potesenie ale preto, lebo sa mi zda ,ze to je pravdiva myslienka .
ndpc, poniektori sa tu tvarite, ako keby za upadok diskusie mohli tunajsie pravidla, resp. basa, ktore su tu od uplneho zaciatku a nie posledny mesiac. Moderatori su tu od toho, aby tu bola ako taka uroven a kazdy uzivatel si musi byt vedomy, ze pokial nebude dodrziavat pravidla- s ktorymi pri registracii suhlasil- bude niest patricne nasledky. A nech mi nikto nehovori, ze vymena nazorov nie je mozna bez osobnych invektiv.
RESUME: Prestante hladat priciny "upadku" tam kde nie su a kazdy jeden zacnite od seba- ti, ktorych sa to tyka o sebe vedia.
// P3Bo, myslim, ze s tymto tu nikto problem nema- podstatou kazdej diskusie je nazorova roznorodost. Pokial si vie niekto svoj nazor vecne obhajit, moze byt akokolvek "proti prudu", no prave vecnost argumentacie ho robi pre diskusiu zaujimavym.
RESUME: Prestante hladat priciny "upadku" tam kde nie su a kazdy jeden zacnite od seba- ti, ktorych sa to tyka o sebe vedia.
// P3Bo, myslim, ze s tymto tu nikto problem nema- podstatou kazdej diskusie je nazorova roznorodost. Pokial si vie niekto svoj nazor vecne obhajit, moze byt akokolvek "proti prudu", no prave vecnost argumentacie ho robi pre diskusiu zaujimavym.
-
Martin44
Professional
Mam karmu opoznanie nizsiu a za vyvrhela sa nepokladam...len musis spoznat tajomstva temnej strany...Ako Anakin....Potom bol mrte silnyP3Bo napísal:Myslím ze kazdy na tomto fore je dost inteligentny aby pochopil co som chcel napisat a aby to zvazil podla vlastneho usudku. a od poslednej hadky ktorej som bol asi hlavnym clenom som sa registroval na mnohych forach. Zistil som fakt ze vacsina for ma problem v tom ze vsetci uziatelia maju rovnaky nazor a nie je tam nikto taky kto by sa vyjadroval inac zatial co tu na hojku kto sa vyjadri inac je povacsine zatracovany a chcu sa ho zbavit ja sam som sa svoijimi prispevkami asi dostal medzi tu skupinku vyvrhelovja vam len hovorim aby ste zvazili svoj postoj k takymto userom retoze bez nich by bola nuda . (Definitivne som dohovoril
)
//EDIT : Len Im daj tomasito(ako majster joda si ce udrzat rytierov svetla ale je jasne zo zopar jedincov prejde k Palpatinovi a spol...
vidite hned sa tu rozbehla dobra diskusia
...
no aj mna v poslednej dobe to tu zacina nudit take stereotypne a stale viac a viac...ako ozivenie ma napada akurat nejaka vacsia zmena tu je moj navrh...spravil by sa napr nejaky portal (a gamesach asi tazko ale myslim ze o HW/SW by bol dobry napad) a toto forum by bolo samozrejme k nemu pripojene...spravili by sa nove sekcie ktore by sluzili ku stranke a samozrejme by ostali aj stare kde by sa mohlo dalej diskutovat
...
viem lahko sa hovori otazne ci by to malo uspech ale myslim ze ano kedze je toto dost zname a navsevovane forum a verim ze by sa nasli ludia ktory by sa o to starali ako redaktori (samozrejme co sa dotoho aj vyznaju) co hovorite ? len tak som rozmyslal ked som si robil jest
no aj mna v poslednej dobe to tu zacina nudit take stereotypne a stale viac a viac...ako ozivenie ma napada akurat nejaka vacsia zmena tu je moj navrh...spravil by sa napr nejaky portal (a gamesach asi tazko ale myslim ze o HW/SW by bol dobry napad) a toto forum by bolo samozrejme k nemu pripojene...spravili by sa nove sekcie ktore by sluzili ku stranke a samozrejme by ostali aj stare kde by sa mohlo dalej diskutovat
viem lahko sa hovori otazne ci by to malo uspech ale myslim ze ano kedze je toto dost zname a navsevovane forum a verim ze by sa nasli ludia ktory by sa o to starali ako redaktori (samozrejme co sa dotoho aj vyznaju) co hovorite ? len tak som rozmyslal ked som si robil jest
no diky ... ja som myslel ze s kktom citujes z toho topicu ...pinacolada napísal:dawo:neviem co ti na to povedat lebo nechapem na co z mojho predchadzajuceho postu reagujes.proste ja som nieco napisal a ty si iba prepisal svoj skorsi post.s tebou sa neda viest nejaka diskusia ktora aj niekam cieli lebo stale opakujes svoje bez ohladu co naapisem.
2all: mno ok kaslem na to ja len ze aj to sposobuje upadok
tomasito: mas recht s tymi reportami ... zabudal som na ne...
Je len na ľudoch, čo s tým urobia. 
// edit : Asi som sa vyjadril príliš stručne, takže keďže mi bolo dané najavo, že som inteligent, rozviniem svoj názor do viac ako jednej vety.
No neviem, neberiem nikomu jeho názor, ak sa niekto sťažuje na úpadok, chcel som len podoktnúť, že ľudia tvoria fórum, tak nech sa ľudia nesťažujú na úpadok fóra, alebo tém.
Modi a Admini tu vôbec nie sú na diskusiu, oni sa majú predovšetkým starať o bezproblémový chod fóra. Takisto ho chcú zlepšovať, inovovať, ale aj keby priniesli najlepšie fórum na svete, nevedia zabezpečiť aby bol obsah príspevkov kvalitný.
Neviem, ak aj je nejaký úpadok, podľa mňa je to súčasť určitého cyklu. Prejav určitých tendencií. Chvíľu bude kľudnejšie. Potom sa zase bude písať veľa, a možno "duchaplnejšie", potom zase chvíľu tichšie, a tak, nevidel by som to nejak čierne, veď je to asi najväčšie fórum na Slovensku.
// edit : Asi som sa vyjadril príliš stručne, takže keďže mi bolo dané najavo, že som inteligent, rozviniem svoj názor do viac ako jednej vety.
No neviem, neberiem nikomu jeho názor, ak sa niekto sťažuje na úpadok, chcel som len podoktnúť, že ľudia tvoria fórum, tak nech sa ľudia nesťažujú na úpadok fóra, alebo tém.
Modi a Admini tu vôbec nie sú na diskusiu, oni sa majú predovšetkým starať o bezproblémový chod fóra. Takisto ho chcú zlepšovať, inovovať, ale aj keby priniesli najlepšie fórum na svete, nevedia zabezpečiť aby bol obsah príspevkov kvalitný.
Neviem, ak aj je nejaký úpadok, podľa mňa je to súčasť určitého cyklu. Prejav určitých tendencií. Chvíľu bude kľudnejšie. Potom sa zase bude písať veľa, a možno "duchaplnejšie", potom zase chvíľu tichšie, a tak, nevidel by som to nejak čierne, veď je to asi najväčšie fórum na Slovensku.