Upadok

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Aj ja sa rád pohádam, Ale s niiekym kto je aspoň na mojej úrovni. A tých je tu fakt len veeeeľmi mááálo :P
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

te-wei:Nj, väčšina je na vyššej :P (joke)
-Keby sa drviva väčšina nebála toľko o svoju karmu, tak by sa aj do diskusii zapájali. Karma je pekná vec, ale aj na sebe vidím, že radšej inak formulujem svoj prispevok, len aby som nadostal minus. (napríklad aj ten joke v zatvorke. Každý pochopí, že je to vtip, ale keď to tam nedám, tak mám za to aspoň dve mínuska) .. :lol:

-Ďaľšia vec je, že oko navrhoval vylúčenie za mínusové karmy. Potom sa nečudujme, že to tu stagnuje, keď každý, kto príde na fórum hneď pozerá, že za čo mu bola ubraná karma. Už sa neviem dočkať toho grafikého systému. Možno to pomôže.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Myslím že neupadáva toto fórum upadávaju useri :? veľa ludi sa tu stazuje na to ze sa neda hádat a spominate na casi ked tu boli useri ktorí rozprudili debatu.Ja mam vsak na vas otázku preco sa nehádate vy ????? Poslednou dobou pozeram po fore a vidim tie stare xichty ktoré veselo vedu diskusie na to ze je tu kazdy den prihlasenych neviem kolko userov je to vsak strasne malo podla mna ze diskutuju o probleme vzdy iba 2-3 uzivatelia. Osobne musim pochvalit Kriju pretoze je to jeden z mala ktory svoj nazor vyjadril (obzvlast si ma ziskal v teme spravil som nieco zle ked ako jediny sa zastal tvorcu temy do ktoreho sa vsetci opreli...mas moj :happyrespect: ) Vsetci sa stazujete na karmu je to vsak iba jeden z mnohych dovodov tohoto "upadku" uvediem priklad ako ja chapem problem karmy: ak by bolo na fore 50% krestanov a 50% satanistov (nic lepsie ma nenapadlo sorry ) a bola by tema kde by sa kazdy musel vyjadrit co je . A podla anonymneho hlasovania by to bolo 50 na 50 tak moze byt podla vsetkych logickych skutocnosti uplne kazdemu jedno z oboch skupin ze co je pretoze ak mi niekto da k- z opacneho tabora tak by som mal dostat k+ z mojej skupiny. Co sa vsak stava na hojku a vidim to aj v statistikach niektory useri dostavaju k+ bez toho aby racili aj vratit niekomu karmu (vid. Chrono -sorry ze ty ale si ukazkovy priklad ) Nespoliehajte sa preto na to ze graficka forma karmy nieco vyresi mozno iba spomali tieto diskusie ohladom karmy ale nic viac. A tie horuce diskusie.....tie tu vzdy su a vzdy boli preto sa tak volaju v politike sa vzdy najde debata kde sa da pohadat a vyjadrit svoj nazor. Erotika&Vztahy to je osobita kategoria proste kazdy ma nejaky problem s laskou tak si tam hodi tu svoju temu aj ked tam uz nieco podobne bolo ale treba t chapat tak ze ie je vela problemov s laskou zvycajne ide iba o jeden ze nevie zbalt dievca popripade naopak . Treba to brat s nadhladom. V sporte je zase posilovanie kde nebit Toxikomana a par dalsich userov by nebola sranda. A myslim ze su tu este drogy a mnohe dalsie temy kde sa da dobre vykecat takze podla mna netreba hladat problem v ostatnych ale zacat prave od seba.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

GothaR napísal:....
pravda. toto jasne prichadza z vacsim poctom userov a mozno aj karmou, ktovie... co tak vypnut karmu na jeden mesiac, nech sa to overi v praxi?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja nechápem prečo do všetkého ťaháte Karmu.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

P3BO: preco by mal vracat karmu? Aj mne tak jeden dotycny stale pisal na icq ze nech mu dam karmu. Opytal som sa preco? A on ze len tak, aby mal. Ja som si tu asi pred 2ma tyzdnami spravil pokus: zacal som horlivo pomahat ludom v sekcii pomoc a hned som za to podostaval karmu. Potom som este zistil, ze staci napisat trosku agresivnejsi(ale slusny) prispevok a karma ide dolu. Nemam problem dat niekomu karmu, ale iba za nejaky prispevok, ktory si to zasluzi a nie len preto, ze on mi posle karmu a podpise sa tam v ocakavani, ze aj ja mu dam...
Te-wei napísal:Ja nechápem prečo do všetkého ťaháte Karmu.
Preco? Pretoze velkej skupine uzivatelov na karme zalezi a preto sa radsej nevyjadria proti v strachu o to, ze klesnu v rebricku.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Pretoze velkej skupine uzivatelov na karme zalezi a preto sa radsej nevyjadria proti v strachu o to, ze klesnu v rebricku.
A to usudzuješ na základe čoho?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

GothaR: Ja len hovorim ze kazdy z uzivatelov s vysokou karmou mi radi aby to prestali brat na tak velku vahu ale sa mi zda ze si dost se*u do huby ked samy nechcu dat karmu. Tym ze karmu ti nada kazdy user si to zacinas viac vazit a ziarlis na tych ktori maju karmu vyzsiu nez ty keby tu kazdy rozdaval karmu ako okonenipica tak by sa to tu asi dost odlahcilo. Proste len tvrdim ze ten kto s tebou suhlasi by ti mal pomoct a ne sa len nemo prizerat ako ti karma ide dole.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:GothaR: Ja len hovorim ze kazdy z uzivatelov s vysokou karmou mi radi aby to prestali brat na tak velku vahu ale sa mi zda ze si dost se*u do huby ked samy nechcu dat karmu. Tym ze karmu ti nada kazdy user si to zacinas viac vazit a ziarlis na tych ktori maju karmu vyzsiu nez ty keby tu kazdy rozdaval karmu ako okonenipica tak by sa to tu asi dost odlahcilo. Proste len tvrdim ze ten kto s tebou suhlasi by ti mal pomoct a ne sa len nemo prizerat ako ti karma ide dole.
Vidím,že hovoríš aj o mne...Vidím, že trepeš!
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

GothaR napísal:...
s Gotharom sa mi neda nesuhlasit.
je to proste mentalita ludi, hlavne v nizsom veku.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:Vidím,že hovoríš aj o mne...Vidím, že trepeš!
Tak mi teda teraz povedz preco karmu nedavas ?Staci mi jeden rozumny dovod viac nechcem.(o tebe som nehovoril ani som si ta nevsimol v statistikach ale dik ze si sa ozval :D inac viem ze mas prispevky na urovni a preto mas taku karmu aku mas ale odpovedz na moju otazku )
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

nj uz to tu nie je take,ake to bolo ked som sem prisiel (co nebolo az tak davno),ale ako uz niektori pisali,aj podla mna za to moze karma.lebo ludia sa boja vyjadrit to diskusie aby neprisli o karmu,za to ze maju opacny nazor.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:Tak mi teda teraz povedz preco karmu nedavas ?Staci mi jeden rozumny dovod viac nechcem.(o tebe som nehovoril ani som si ta nevsimol v statistikach ale dik ze si sa ozval :D inac viem ze mas prispevky na urovni a preto mas taku karmu aku mas ale odpovedz na moju otazku )
Viem,že na mňa si nepomyslel; možno by si mal písať menej komplexnejšie (totíž mám vysokú karmu a veľmi málo jej rozdávam). A karmu proste nemám moc potrebu dávať. Je na tom snaď niečo zlé? Moja úroveň posudzovania je proste iná... nemám potrebu ju dávať za každú somarinu a obyčajne keď ju dám, tak je to niekomu za jeho celkovejší postoj k danej veci a nie za jeden príspevok. A hádam nechceš aby som dával karmu len preto, že ju dostávam? nedajbože ju dával ako oplatku niekomu kto ju dal mne... !

A ešte jedna vec;
Pokiaľ je karma jedným z prostriedkov na udržanie úrovne fóra (tým, že si s obavy o jej klesnutie držia podaktorý jedinci jazyk na uzde), tak som za to aby bola... A pokial je niekto blbec a nechce sa len otvorene vyjadriť lebo sa bojí o svoju karmičku, tak je to jeho problém!
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Pisem to tu uz neviem kolky krat a napisem to tu znova. Az vtedy ked karmou prestanete nejak setrit prestanu byt temy o karme take casto rozoberane.

Te-wei: OK je to tvoj nazor a ja ti ho neberiem. Nehovorim zeby si mal vracat karmu ale len aby si mozno zmenil postoj k tomu vsetkemu. To ze das karmu daneho cloveka potesi ako to tu uz pisal krija proste ma to aj svoje pozitivne stranky ..napriklad vies ze niekto za tebou stoji a mozes to diskutovat aj v debate z oci do oci. Mne toto forum pomohlo hlavne v tom ze som zacal diskutovat uz len vo svojom okoli o roznych problemoch a dost som si rozsiril obzory. Tym ze som dostal karmu za niektore svoje nazori viem ze mam aspon v niecom pravdu ( dostal som karmu aj za vtip takze su aj vynimky) a nemusim sa hanbit za svoj nazor zatial co k- svedci o tom ze by som mal trosku zmenit na to svoj postoj.

Tvrdim ze ak uz davat karmu tak nou nesetrit pretoze sa tym mozno posmelia ludia (hlavne novacikovia ktori na tieto hadky pozeraju iba z ustrania ) ,alebo ju uplne zrusit (myslim ze aj potom by sa isla stazovat urcita skupina ludi ze im to chyba -niektori ludia proste nikdy nie su spokojni )
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príklad:
Dostaneš +k od okonenipica a odo mňa.
Otázka:
Od koho ťa viacej poteší?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Te-wei napísal:Príklad:
Dostaneš +k od okonenipica a odo mňa.
Otázka:
Od koho ťa viacej poteší?
každá karma má rovnaku hodnotu, nenamýšlaj si že tvoja je nejaká vzácna :wink:
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

pinacolada napísal:uvazoval som a navrhoval by som takyto pokus.
zalozila by sa tema.nejaka ktora sa dotyka spolocnosti,pripadne aj userov na fore.diskuteri by museli odprezentovat svoj komplexny nazor na vec (ziadne dvojslovne poznamky)a dalej by diskusiu v realnom case viedol clovek ktory ju zalozil.pridaval by nove otazky/problemy respektive by rozvijal alebo zamietal stare.v diskusii by sa mu hovorilo trebars "veduci diskusie".tento veduci by bol najvyssia autorita diskusie.aby nevznikali konflikty,bol by nestranny a svoj nazor by neodprezentoval,alebo odprezentoval ako diskuter ale diskusiu by musel viest nestranne.
ak by bol nedostatok novych tem tak navrhujem pokusom takto uskutocnit nejaku starsiu burlivejsiu.trebars o romoch,USA,nabozenstve.
toto je moje riesenie.zabavka pre par vasnivych diskuterov ktorym tu chyba vzrusenie.
ocakavam vase nazory/vylepsenia
dpc co uz sme na pokeci?a podla mna by sa to ozivilo keby prislo nove vedenie fora ako na lamkach,nic proti hojkovi a spol. :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

p3Bo - nic proti tebe ale zacinas mi vadit - stale nieco s tou sprostou karmou riesis az zacinam mat pocit ze nech tvrdis cokolvek tak ty si prave ten ktoremu o nu ide najviac.. este pred par dnami som ani nevedel ze ako user existujes a zrazu od teba milion prispevkov v threade pripomienky a skoro vsetky maju nieco s karmou, zacina mi to fakt ze dost liezt na nervy... skus sa uvedomit a neskac do userov s vyssou karmou - ked chcu dat niekomu karmu tak mu ju aj daju, ked nie tak nie, rovnako useri s nizkou karmou.. je to kazdeho subjektivne rozhodnutie ci niekomu karmu daju alebo nie - ci uz k+/k- a ty sa do toho nemas vobec ale vobec co starat.. pre mna za mna rozvijaj dalej svoje nazory, ja ti ich neberiem, len si myslim,ze nie kazdy zmysla ako ty..

mailer: myslim,ze par modov tu v poslednom case vela nerobi, lae to je tiez asi skresleny nazor lebo nepozeravam vsetky thready - napr politiku vobec ee.. ale vedenie by som nechal tak...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:každá karma má rovnaku hodnotu, nenamýšlaj si že tvoja je nejaká vzácna :wink:
haha... si ma rozosmial, fakt :)

To som tým povedať nechcel. Chcel som poukázať na to,že čoho dostávame pomenej to je nám vzácnejšie. Teda aspoň ja to tak berem... (radšej to zovšeobecním).resp. Ak dostaneme niečo od niekoho kto to niečo dáva len výnimočne, tak to bereme inak ako keď to niečo dostaneme od niekoho kto to dáva na počkanie...

A kludne mohol napísať, že by ju mal radšej od okonenipica, lebo si viac rozumeju a neviem čo ešte...
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

mailer napísal:dpc co uz sme na pokeci?a podla mna by sa to ozivilo keby prislo nove vedenie fora ako na lamkach,nic proti hojkovi a spol. :)
nove vedenie?ja by som bol zasadne proti,nakolko takych moderatorov ako su teraz uz asi mat toto forum nebude..
Napísať odpoveď