Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
susenejablko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

ja by som bol rad, keby sa niekde objavilo nieco take, kde by boli napisane ranky (ktory je od kolkych prispevkov) leebo sa mi to nejak nepodarilo najst... (mam tusaka ze to tu niekde je...) heh...
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Myslim ze by ste sem mohli dat nieco take ako online alebo offline
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

smetiar007 napísal:Myslim ze by ste sem mohli dat nieco take ako online alebo offline
naco to je dobre ? :smt006 :aasmile2:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

smetiar007 napísal:Myslim ze by ste sem mohli dat nieco take ako online alebo offline
Celkom na spodnej strane v úvodnom menu máš zoznam práve prihlásených užívateľov. Čiže sa tam stačí pozrieť, a vidíš kto tu je.

//mastermind: add: za predpokladu ze nie je anonymny
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

smetiar007: Uz sa to tu riesilo, ze z dovodu pretazovanie (ukladanie a nacitavanie stavu) to radsej nepridame. Mozno sa nieco vymysli z vlasnej hlavy, ale to by sa mne alebo t0m4s3mu muselo chciet, ale nechce sa.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

chcel by som sa hojka opytat,ze kedze sa pomaly ale isto(teda pokial viem) blizi vydanie finalnej verzie phpbb3 ze ci na nu potom prejdeme?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Maki napísal:chcel by som sa hojka opytat,ze kedze sa pomaly ale isto(teda pokial viem) blizi vydanie finalnej verzie phpbb3 ze ci na nu potom prejdeme?
Jake velke zmeny zrazu doposial nic a teraz vsetko naraz :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Maki: Zrejme nie. Uvidim co to bude, no este verzia stara asi rok sa mi nepozdava, hadam to bude s novymi verziami lepsie. Taktiez neviem ako to bude s konvertovanim databazy, modmi a podobne. Ale jedno je urcite iste, ze stare mody nepojdu na novej verzii a tak by sme o vela dobrych modov prisli.
Maki
Darca
Darca

ja len ze kamos admin jedneho SG fora mi to dnes ospevoval na icq ze vysla nejaka beta 5 s tym,ze plno modov je tam uz integrovanych a ma to nejaku vecicku na prenesenie databazy takze sa nemusime bat o prispevky na fore ked som sa ho na to pytal.. no uvidime teda..
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

nepoznas pravidlo, ze ked nieco bezi a staci na vsetko, netreba do toho rypat?:)
Maki
Darca
Darca

hmm, tak to nepoznam a bola to len otazka.. ;)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

enter00 napísal:nepoznas pravidlo, ze ked nieco bezi a staci na vsetko, netreba do toho rypat?:)
Spravne ;-) Navyse karma mod a vsetko okolo neho nebol robeny modularne, ale priamo som zasahoval do kodu, takze by sa to muselo vsetko prerobit.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Tak rozmýšľal nad tym aké komunity ľudí chodia na hojko a myslím že takmer všetky okrem jednej hlavnej a to su odborníci v nejakom odbore -dospelí vysokoškoláci (ak tu su tak pomenej) myslel som ci by sa nevytvorila nová sekcia ....napr. zdravie, zakon,... kde by sa diskutovalo viac odbornejsie v nejakom probleme a davali by sa normalnejsie prispevky na vyzsej urovni.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

P3Bo napísal:Tak rozmýšľal nad tym aké komunity ľudí chodia na hojko a myslím že takmer všetky okrem jednej hlavnej a to su odborníci v nejakom odbore -dospelí vysokoškoláci (ak tu su tak pomenej) myslel som ci by sa nevytvorila nová sekcia ....napr. zdravie, zakon,... kde by sa diskutovalo viac odbornejsie v nejakom probleme a davali by sa normalnejsie prispevky na vyzsej urovni.
a ako zabrániš pridávaniu príspevkov na nižšej úrovni? Odborne môžeš diskutovať aj teraz. Ak dáš nejakú tému z kvantovej mechaniky tak ti tam 13 ročné deti nebudú písať.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Myslel som to tak zeby sa nachytali novy uzivatelia nejaka ta komunita doktorov pravnikov atd .... a myslim ze ked teraz nejaku podobnu temu zalozim tak tam bude diskutovat veeeeelmi malo ludi popripade napise niekto nejake odkazy co vygooglil a pritom si budem moct vybrat co je pre mna najvhodnejsie (v kazdom bude napisane nieco ine..) tak budem z toho uplne domotany. Dufal som v to zeby mi niekto poradil priamo z prvej ruky.

/2audiotrack : zakladam temu rakovina aa uvidime ako to dopadne.... :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

P3Bo napísal:/2audiotrack : zakladam temu rakovina aa uvidime ako to dopadne.... :)
a to je ako podla tvojich predstav odborna tema?Skor dalsia anketovka typu:stretli ste sa uz s xxxx, ake to bolo, napiste mi o tom...

Sorry, ale odborna tema podla mna vyzera trosku inak a na tomto fore by asi nemala vyznam. Ak su tu ludia, co do veci vidia, tak z kazdeho odboru jeden, mozno par...to je na kvalitnu diskusiu malo. Na to su specializovane fora, kde si kazdy najde to svoje.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Máš nejaký lepší nápad? Mňa osobne nič lepšie nenapadlo a v poslednej dobe je to dost frekventovana téma.Myslím že to nie je zlý topic a dá sa o nej hovoriť dosť odborne ale bohužiaľ záleží od prístupu userov. A zmenilo sa to opäť na tému kde budú maximálne tri strany a každý si povie svoje a bude spokojný. :?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

P3Bo napísal:Máš nejaký lepší nápad? Mňa osobne nič lepšie nenapadlo a v poslednej dobe je to dost frekventovana téma.Myslím že to nie je zlý topic a dá sa o nej hovoriť dosť odborne ale bohužiaľ záleží od prístupu userov. A zmenilo sa to opäť na tému kde budú maximálne tri strany a každý si povie svoje a bude spokojný. :?
Tak tema rakovina. Odbornu diskusiu by som si predstavoval, ako nieco v style acylacia molekuly DNA,nasledna tvorba atypickych bielkovin, jednotlive mechanizmy, hlavne faktory pri vzniku...Lenze kto tu o tom nieco napise?
Tu diskusiu si chcel v odbornom style a sam si ju zacal v laickom. Takze to vyzera, ze sam nevies, co chces
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Sorry :surrender: ok ja nie som expert a ani som to nepisal, iba som chcel nejake presnejsie informacie. A preto som prosil o to aby sa otvorili take sekcie ktore by prilakali novych userov (odbornikov) kde by boli taketo diskusie viedli a mohol by som nachytat mnoho nnovych informacii. Viac som neziadal. Inac toto bol dôkaz pre audiotracka ze taketo topici ktore budu pisane odborne nemaju na hojku pespektivu.(ten moj nebol odborný asi aj preto ze "sam neviem co chcem " :D ale teoreticky keby bola nejaka tema odborná nemal by kto prispievat. )
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

suhlasim s holubarom. Temu si zacal otazkou: "Má niekto vo vašom okolí rakovinu?". pri akejkolvek snahe o fundovanu odpoved, sa clovek na vela nezmoze.
Aj keby tam niekto napisal, ze islo o malignu pripadne benignu formu nadoru, pripadne aj konkretny druh nadoru, nemyslim si, ze by tych par odobrnych slov, urobilo z tej temy nejaku odbornu diskusiu.

Su veci o ktorych by sa tam dalo s nejakym odbornikom diskutovat, ale nemame odbornika... holt smola
Zamknuté