Co by ste privitali nove na fore???
-
susenejablko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
okonenipica
Zablokovaný
-
P3Bo
Guru wannabe
Tak rozmýšľal nad tym aké komunity ľudí chodia na hojko a myslím že takmer všetky okrem jednej hlavnej a to su odborníci v nejakom odbore -dospelí vysokoškoláci (ak tu su tak pomenej) myslel som ci by sa nevytvorila nová sekcia ....napr. zdravie, zakon,... kde by sa diskutovalo viac odbornejsie v nejakom probleme a davali by sa normalnejsie prispevky na vyzsej urovni.
-
audiotrack
VIP
a ako zabrániš pridávaniu príspevkov na nižšej úrovni? Odborne môžeš diskutovať aj teraz. Ak dáš nejakú tému z kvantovej mechaniky tak ti tam 13 ročné deti nebudú písať.P3Bo napísal:Tak rozmýšľal nad tym aké komunity ľudí chodia na hojko a myslím že takmer všetky okrem jednej hlavnej a to su odborníci v nejakom odbore -dospelí vysokoškoláci (ak tu su tak pomenej) myslel som ci by sa nevytvorila nová sekcia ....napr. zdravie, zakon,... kde by sa diskutovalo viac odbornejsie v nejakom probleme a davali by sa normalnejsie prispevky na vyzsej urovni.
-
P3Bo
Guru wannabe
Myslel som to tak zeby sa nachytali novy uzivatelia nejaka ta komunita doktorov pravnikov atd .... a myslim ze ked teraz nejaku podobnu temu zalozim tak tam bude diskutovat veeeeelmi malo ludi popripade napise niekto nejake odkazy co vygooglil a pritom si budem moct vybrat co je pre mna najvhodnejsie (v kazdom bude napisane nieco ine..) tak budem z toho uplne domotany. Dufal som v to zeby mi niekto poradil priamo z prvej ruky.
/2audiotrack : zakladam temu rakovina aa uvidime ako to dopadne....
/2audiotrack : zakladam temu rakovina aa uvidime ako to dopadne....
-
Holubar
Darca
a to je ako podla tvojich predstav odborna tema?Skor dalsia anketovka typu:stretli ste sa uz s xxxx, ake to bolo, napiste mi o tom...P3Bo napísal:/2audiotrack : zakladam temu rakovina aa uvidime ako to dopadne....
Sorry, ale odborna tema podla mna vyzera trosku inak a na tomto fore by asi nemala vyznam. Ak su tu ludia, co do veci vidia, tak z kazdeho odboru jeden, mozno par...to je na kvalitnu diskusiu malo. Na to su specializovane fora, kde si kazdy najde to svoje.
-
P3Bo
Guru wannabe
Máš nejaký lepší nápad? Mňa osobne nič lepšie nenapadlo a v poslednej dobe je to dost frekventovana téma.Myslím že to nie je zlý topic a dá sa o nej hovoriť dosť odborne ale bohužiaľ záleží od prístupu userov. A zmenilo sa to opäť na tému kde budú maximálne tri strany a každý si povie svoje a bude spokojný. 
-
Holubar
Darca
Tak tema rakovina. Odbornu diskusiu by som si predstavoval, ako nieco v style acylacia molekuly DNA,nasledna tvorba atypickych bielkovin, jednotlive mechanizmy, hlavne faktory pri vzniku...Lenze kto tu o tom nieco napise?P3Bo napísal:Máš nejaký lepší nápad? Mňa osobne nič lepšie nenapadlo a v poslednej dobe je to dost frekventovana téma.Myslím že to nie je zlý topic a dá sa o nej hovoriť dosť odborne ale bohužiaľ záleží od prístupu userov. A zmenilo sa to opäť na tému kde budú maximálne tri strany a každý si povie svoje a bude spokojný.
Tu diskusiu si chcel v odbornom style a sam si ju zacal v laickom. Takze to vyzera, ze sam nevies, co chces
-
P3Bo
Guru wannabe
Sorry
ok ja nie som expert a ani som to nepisal, iba som chcel nejake presnejsie informacie. A preto som prosil o to aby sa otvorili take sekcie ktore by prilakali novych userov (odbornikov) kde by boli taketo diskusie viedli a mohol by som nachytat mnoho nnovych informacii. Viac som neziadal. Inac toto bol dôkaz pre audiotracka ze taketo topici ktore budu pisane odborne nemaju na hojku pespektivu.(ten moj nebol odborný asi aj preto ze "sam neviem co chcem "
ale teoreticky keby bola nejaka tema odborná nemal by kto prispievat. )
-
mastermind
VIP
suhlasim s holubarom. Temu si zacal otazkou: "Má niekto vo vašom okolí rakovinu?". pri akejkolvek snahe o fundovanu odpoved, sa clovek na vela nezmoze.
Aj keby tam niekto napisal, ze islo o malignu pripadne benignu formu nadoru, pripadne aj konkretny druh nadoru, nemyslim si, ze by tych par odobrnych slov, urobilo z tej temy nejaku odbornu diskusiu.
Su veci o ktorych by sa tam dalo s nejakym odbornikom diskutovat, ale nemame odbornika... holt smola
Aj keby tam niekto napisal, ze islo o malignu pripadne benignu formu nadoru, pripadne aj konkretny druh nadoru, nemyslim si, ze by tych par odobrnych slov, urobilo z tej temy nejaku odbornu diskusiu.
Su veci o ktorych by sa tam dalo s nejakym odbornikom diskutovat, ale nemame odbornika... holt smola