No ako pozerám na to slovičkarčenie, tak som chcel povedať kamaratstvo, ako kamaráti,ETieNne napísal:chcel si napísať priateľstvo
a čo veta "si pre mňa ako brat"(sestra)
Nechapem, kamaratstvo ako kamarati? musis definovat blizsie... co rozumies pod tym "kamaratstvom". Lebo ja som pisal, ze podla mna priatelstvo medzi M a Z neexistuje.Te-wei napísal:No ako pozerám na to slovičkarčenie, tak som chcel povedať kamaratstvo, ako kamaráti,
Takto to napisem, ak sa dvaja zacnu kamaratit, moze to prerast do priatelstva ale nemusi, moze to prerast do lasky ale nemusi, moze sa jeden buchnut ale nemusi, mozu sa buchnut obidvaja, ale nemusia, alebo sa nestane absolutne nic.
Ale ak sa dvaja zacnu priatelit, vzdy podla mna jeden pociti nieco viac.
-
matus121
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak co si myslite o tomto? Chodim s dievcatom uz par mesiacov. Sme k sebe uprimny, no aspon z mojej strany to tak je a vravela mi, ze s jej byvaly je ako jej brat, ale on si mysli asi nieco ine, kamosovi vravel, ze ak by chcel, ta k sa k nej kludne vrati. On sa totiz uz dost zmenil, k tomu drsnejsiemu a to ma trapi. Ona ho berie ako priatela a mam taky pocit, ze to zneuziva 
-
spesko
Expert
Re: a čo veta "si pre mňa ako brat"(sestra)
tato kur*a bude je*at uplne s kazdym koho stretne na ulici radsej sa bude aj palcovat ale ty kamo si k nej nepricuchnes aj keby jej s pi*i tobogan striekal Tebe skratka neda ja to tiez nechapem ale chod vetrit inde s tymiti su len tazkosti. cest anci dlanovke ta nikdy nepovie nie!!!!!!!!Cenayus napísal:Tak čo si o tom myslíte? Povedala vám to už nejaká holka?
mne osobne este nie..je tu taka tema jedna ze "ostanme kamaraty", ale toto je presny opak to sa hovori este pred tymj ked s tebou nehce holka chodit..alebo si fakt pre nu ako brat ..
// 24 hodín natvrdo. prečítaj si pravidlá o vyjadrovaní sa na tomto fóre. eritrocit
-
Excallibur
Amateur
oleeeee
Tak a teraz pise naozajstny megaloman na tuto temu -pretoze u mna je to tak na 100% ....predstavte si sediet 3 hodiny v noci na hotelovej izbe a iba sa rozpravat----(tym necem povedat ze som cakal neco vecie)----- a to je iba slaby odvar-mna baby beru ako naj kamarata (zial iba ako naj kamarata)
a to plati o babch v okruho 500km od mojho bydliska (cize na vsetky) a a by som pravdu povedal uz ma to zacina oneeee... srat
no ale co aj taky ako ja musia byt
Re: oleeeee
V Priateloch to Joey vysvetloval: treba jej od zaciatku naznacit, ze mas zaujem, lebo potom ta uz navzdy bude brat iba ako kamarata. A to si mozes najst v inych temach, pretoze ked sa takpovediac drzis na uzde, tak ona aj ked ma zaujem, povie si, ze ved on ma asi ani nechce ako frajerku, bude lepsie ak ostaneme kamarati. Skus niekedy zacat rychlejsie a hned budes vediet na com si.(riskujes odmietnutie, ale aj to ze sa na teba vrhneExcallibur napísal:...
-
Reli.C
Medium Star
minule tu niekto písal, že tu našiel svoje stratené dvojča. po prečítaní tvojho príspevku, mám taký ístý pocitExcallibur napísal:...
GothaR - uf
bohužiaľ ako Excallibur napísal, som pre ňu "IBA" ako najlepší kamarát
Excallibur - k+
Ked jej uz napises, ze ju lubis a ona nic, tak z toho imho uz nic nebude. A ak by sa s tebou dala dokopy tak mozno iba zo sucitu, treba najst dalsiu. S touto uz budes iba kamaratReli.c napísal:...
-
Reli.C
Medium Star
no to asi hejGothaR napísal:...
*edit/
Excallibur -
-
Excallibur
Amateur
jj ale stale je tolepsie ked niekto chodi iba preto aby druhy netrpel ako ked ta baba odpali ako basebalovu lopticku a ty si doslova HOMERUN ato je dost blbe...njn sak to sa hadam spraviReli.c napísal:no to asi hej. vieš keď niekto chodí s niekym iba preto, aby ten druhý netrpel tak to je pekné vieš, ale v takom vzťahu niečo chýba ... láska
. a o tom vzťah asi nieje. takže tak. bol by som rád, keby som mal také dievča ako ona, ale to asi nepôjde
. budem sa snažiť ešte
.
a mimochodom som rad ze tu mam stratene dvojca
-
Te-wei
Medium Professional
Prečo mto berete tak tragicky? U mňa väčšina vzťahov začala práve z priatelstv a a to som sa tiež napočúval, že budeme resp. môžeme byť len kamaráti a nakoniec z toho aj tak bolo niečo viac. Proste babenky su už také. baby idú do vzťahu až keď sa zalúbia a na to potrebujú čas, potrebujú vás poznať a poznať a to najskôr ako kamarátov... A pak to môže (ale samozrejme nemusí) prísť... Zamilujú sa do Vás keď uvidia ako sa k ním chováte, keď uvidia čo pre Vás znamenajú, čo ste ochotný pre ne spraviť a obetovať... A tiež to chce trpezlivosť... Ja som sa zo svojou poslednou holkou dal dokopi po ročnom kamaractve a bolo to skvelé a krásne... neptreba sa ponáhlať, pekne na tom pracujte...
A tiež je fakt, čo sa tu písalo o tom, že treba ju niekedy aj podpychnuť nejakou poznámkou, či gestom aby vedeli že ich neberete len ako kamarátky ale aj ako ženy, ktoré su krásne a príťažlivé...
A tiež je fakt, čo sa tu písalo o tom, že treba ju niekedy aj podpychnuť nejakou poznámkou, či gestom aby vedeli že ich neberete len ako kamarátky ale aj ako ženy, ktoré su krásne a príťažlivé...
-
midnight_man
Guru
Ejha...konecne tu vidim "mudre slova"...Kolega teraz povedal velku pravdu.ktora dufam pomoze veeela ludom,,tak si tento text precitajte aj 5x zamyslite sa nad tym,,Te-wei napísal: Proste babenky su už také. baby idú do vzťahu až keď sa zalúbia a na to potrebujú čas, potrebujú vás poznať a poznať a to najskôr ako kamarátov... A pak to môže (ale samozrejme nemusí) prísť... Zamilujú sa do Vás keď uvidia ako sa k ním chováte, keď uvidia čo pre Vás znamenajú, čo ste ochotný pre ne spraviť a obetovať... A tiež to chce trpezlivosť... Ja som sa zo svojou poslednou holkou dal dokopi po ročnom kamaractve a bolo to skvelé a krásne... neptreba sa ponáhlať, pekne na tom pracujte...
Toto som tusim uz niekde v tejto alebo podobnej teme pisal. A ked je to dobra kamaratka, tak aj "drsnejsiu" poznamku mozes uhrat na srandu ak by nesadlaTe-wei napísal:A tiež je fakt, čo sa tu písalo o tom, že treba ju niekedy aj podpychnuť nejakou poznámkou, či gestom aby vedeli že ich neberete len ako kamarátky ale aj ako ženy, ktoré su krásne a príťažlivé...
Ale castejsi je rychly sposob, ak si padnete do oka tak nie je problem spolu chodit do mesiaca.
kedze som baba davam ti 1* za tento prispevok,lebo mas uplnu pravdu... najprv chceme cloveka spoznat , zistit aky je a nie hned "hrrr" do vztahu...lebo sa bojime sklamania, alebo proste nechceme si spravit o dakom chalanovi hned super mienku lebo nie vzdy sa nam moze potvrdit a potom sme dost sklamane a ublizime sebe a aj jemu dakedy ...Te-wei napísal:Prečo mto berete tak tragicky? U mňa väčšina vzťahov začala práve z priatelstv a a to som sa tiež napočúval, že budeme resp. môžeme byť len kamaráti a nakoniec z toho aj tak bolo niečo viac. Proste babenky su už také. baby idú do vzťahu až keď sa zalúbia a na to potrebujú čas, potrebujú vás poznať a poznať a to najskôr ako kamarátov... A pak to môže (ale samozrejme nemusí) prísť... Zamilujú sa do Vás keď uvidia ako sa k ním chováte, keď uvidia čo pre Vás znamenajú, čo ste ochotný pre ne spraviť a obetovať... A tiež to chce trpezlivosť... Ja som sa zo svojou poslednou holkou dal dokopi po ročnom kamaractve a bolo to skvelé a krásne... neptreba sa ponáhlať, pekne na tom pracujte...
-
krupica_dnb
Medium Professional
to chce silnú vôľu... kiež by som ju mal aj jaLúšťa napísal:kedze som baba davam ti 1* za tento prispevok,lebo mas uplnu pravdu... najprv chceme cloveka spoznat , zistit aky je a nie hned "hrrr" do vztahu...lebo sa bojime sklamania, alebo proste nechceme si spravit o dakom chalanovi hned super mienku lebo nie vzdy sa nam moze potvrdit a potom sme dost sklamane a ublizime sebe a aj jemu dakedy ...
tak zle by som to nebral, je dobre mat jednu taku kamaratku, s nou sa mozes radit o tom ako postupovat ked chces nabalit nejaku inu a niekedy sa prave vtedy "preberie", zacne ziarlit a mozno ti aj povie, ze chce s tebou choditrivatnt2 napísal:no mne to povedala jedno dievca, ze som pre nu ako druhy brat... vzdy mi hovori ze ma ma rada a pod. ja to citim tak isto ale nic vazne nikdy nebude. ja som taky looser.