Cislo portu???

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Cislo portu???

Príspevok od používateľa dudo02 »

Chcem sa zaregistrovat na jedno forum,ale mi nedojde ten reg. mail.Odporucily mi,ze si mam povolit vi firewalle,cookies pre ten server.To mam vlozit"ten link",ktory mi zobrazuje ak som na tom fore,do okienka"cislo portu"vo firewalle :?: :oops:.Vdaka za pomoc :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Pokial nemas mailovy server priamo u seba doma, nema s tym firewall nic spolocne. Dovody mozu byt 3:

1) Spam filter na tvojom maily blokuje mail z fora
2) Mail z fora neodisiel
3) Mail ma oneskorenie

Kazdopadny by bolo dobre spomenut, akeho poskytovatela mailovej schranky mas.
dudo02
King
King

Mam zoznam.sk.Ale som skusal aj post.sk a tiez nic...Iny sa tam medzitym regli,lebo sa meni"najnovsi reg. uzivatel"..Tak fakt neviem...Dalsia haluz-Napr. na inom fore dam REGISTRACIA>SUHLASIM S PODMIENKAMI>a mi vypise"prepacte,ale tento uzivatel je uz registrovany".A ja som nic nevyplnal.Ani meno,ani heslo proste nic-tiez haluz....Inac vdaka za pomoc :)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

dudo02 napísal:Dalsia haluz-Napr. na inom fore dam REGISTRACIA>SUHLASIM S PODMIENKAMI>a mi vypise"prepacte,ale tento uzivatel je uz registrovany".A ja som nic nevyplnal.Ani meno,ani heslo proste nic-tiez haluz....Inac vdaka za pomoc :)
a nenapadlo ta ze uz tam niekto je pod tym menom regnuty? :roll:

okrem toho: zoznam.sk:
OZNAM: Dobry den, v case od 21.2. do 27.2. bude pristup k sluzbe Zoznam MAIL obmedzeny z dovodu fyzickej migracie zariadeni. Za pripadne problemy s pristupom sa ospravedlnujeme, verime ze uz od 1.3.2007 budete vyrazne spokojnejsi. Team Zoznam

takze je mozne ze aj pre toto su nejake problemy s mailami
dudo02
King
King

sundevil napísal:a nenapadlo ta ze uz tam niekto je pod tym menom regnuty? :roll:
Ale pod akym?Ja som tam ziadne meno nezadaval....
Napísať odpoveď