Cislo portu???
Cislo portu???
Chcem sa zaregistrovat na jedno forum,ale mi nedojde ten reg. mail.Odporucily mi,ze si mam povolit vi firewalle,cookies pre ten server.To mam vlozit"ten link",ktory mi zobrazuje ak som na tom fore,do okienka"cislo portu"vo firewalle
.Vdaka za pomoc 
Mam zoznam.sk.Ale som skusal aj post.sk a tiez nic...Iny sa tam medzitym regli,lebo sa meni"najnovsi reg. uzivatel"..Tak fakt neviem...Dalsia haluz-Napr. na inom fore dam REGISTRACIA>SUHLASIM S PODMIENKAMI>a mi vypise"prepacte,ale tento uzivatel je uz registrovany".A ja som nic nevyplnal.Ani meno,ani heslo proste nic-tiez haluz....Inac vdaka za pomoc 
a nenapadlo ta ze uz tam niekto je pod tym menom regnuty?dudo02 napísal:Dalsia haluz-Napr. na inom fore dam REGISTRACIA>SUHLASIM S PODMIENKAMI>a mi vypise"prepacte,ale tento uzivatel je uz registrovany".A ja som nic nevyplnal.Ani meno,ani heslo proste nic-tiez haluz....Inac vdaka za pomoc
okrem toho: zoznam.sk:
OZNAM: Dobry den, v case od 21.2. do 27.2. bude pristup k sluzbe Zoznam MAIL obmedzeny z dovodu fyzickej migracie zariadeni. Za pripadne problemy s pristupom sa ospravedlnujeme, verime ze uz od 1.3.2007 budete vyrazne spokojnejsi. Team Zoznam
takze je mozne ze aj pre toto su nejake problemy s mailami