Vami preferovaná značka mobilov???

Všetko o mobiloch, PDAčkach...

Aká je vami preferovaná značka mobilov???

Nokia
18
36%
Sony-Ericsson
21
42%
Benq-Siemens
3
6%
Samsung
2
4%
Motorola
0
Žiadne hlasovania
LG
1
2%
Sagem
0
Žiadne hlasovania
Iné (SPV, Smartpone..)
5
10%

Celkom hlasov: 50

Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ja som za Nokiu ale HTC a Qtek maju genialne stroje
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Ja som hlasoval za SonyEricsson . A prečo ? mám K750i doma prerobenu na W800i . Perfektne sa tento telefon tuninguje .Ako napr. menenie ikoniek menu , zvysenie hlasitosti v sluchadkach a celkovo a vseliake patchy. Tento Telefon sa im vydaril . A este jeden podstatny dôvod . WALKMAN :D
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa low-rider »

ja len nechapem ze ked si nejaky vyrobca bude k pristrojom pisat walkman,cyber-shot,bravia,handycam, tak preco si vsetci myslia ze su preste v svojom triede na spici.blbost!!! napr. nokia kludne vyrobi lepsi mobil s mp3 a nemusi si k tomu pisat ani walkman !
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

No ja mám jednoznačne najobľúbenejší SE a nokie celkom v pohode... najviac neznášam siemens - kazivý
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

ja som stale SE aj ked posledne modely ma velmi sklamali a co sa tyka nokie (ktora suxx) ti sa zenu dost huste nahor, 5MPx fotaky a tak ale aj tak, verim ze to je len otazkou casu a.... :? :lol:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ja som kupoval iba siemensi a dalsi uz nekupim aj ked sa mi ani jeden nepokazil momentalne mam Benq-Siemens El-71 a musim podotknut ze mi vadi iba kratka vydrz baterky. Nic viac dizajnovo skvele spraveny. Malo pamate ale karta to vyriesila asi tak :)

http://www.siamphone.com/picture/benq-s ... el71_4.jpg
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Smoake napísal::arrow: si robis srandu??? nokie su najjednoduchsie mobily co sa tyka FW, mal som SE K750i napr. tam ked som chcel nastavit wap som to robil 3hodiny a na nokiach rychlo,efektivne, potom co sa tyka vzhladu SE nechapem preco nemohli dat do klavesnice klasicke cervene tlacitko na zlozenie hovoru a zelene na prijatie.V tomto je nokia neporazitelna!!! :twisted:
tak srandu si tu robi asi niekto iny... akoze na nastavenie wapu je nastavovacia SMSka a inteligentom co vedia citat netreba cervene a zelene tlacitka...
A mal by si sa uvedomit, za to ze mam iny nazor ako ty nemusis davat hned minus karmu... :roll:
Napísať odpoveď