Pen spinning - venuje sa tu tomu niekto?
Áno, trpezlivosť a cvik je zaklad
. A ešte jedna dôležitá vec:...uvediem môj príklad...Učil som sa thumbaround harmonic - to je thumbaround + thumbaround dozadu (reverse)...asi týžden som sa trápil s tým, že som to už ako tak vedel, no nedokázal som ho spraviť viacej krát po sebe. Naraz som zistil že poloha mojich prstov je zlá. Preúčať sa mi to však nechcelo a tak som sa s tým trápil ďalšie tri dni...výsledok žiadny,všetko ostalo po starom...tak som sa nasra* a začal som sa preúčať, opraviť chybu o ktorej som vedel....ešte v ten deň som to robil tak ako šste nikdy predtým....takže ponaučenie....ak viete že v danom triku robíte niečo nesprávne,oplatí sa ho znovu preučiť a robiť ho správne...ak robíte nejaky trik zle a viete o tom,strácate len čas 
www.psconclave.com/wiki/Sonicjin napísal:Počuj nemohol by si hodiť dáky tut na sonic normal?? furt neviem pochopit principuThumbaround mam už zmáknutý, no s hentým mám krapet problém...
podla tohto som sa princip sonicu naucil ja :
Ešte jedna spomalená ukážka....
sonic normal 23 - 12, vyššie som dával aj linky na nejaké návodyjin napísal:Oooh díki moc za ten návod, určite to bude lepšie ako moje pero so soľou namiesto jadra:D ajked sa s tym dobre prcovalo, tá soľ začala strácť objem a ťažisko bolo v prdeli....
Počuj ak už som zvládol sonic a thumbaround, tak čo by si odporučil ako ďalší trik?
Ináč možno by ťa zaujímalo čo tie čísla znamenajú
12 - koniec pera sa nachádza za vankúšikom palca a jeho stred je medzi ukazovákom a prostredníkom, ďruhý koniec pera smeruje von z ruky
23 - to isté - medzi prostrednííkom a prsteníkom...
34 - tento raz medzi malíčkom a prsteníkom
T1 - počiatočná poloha thumbaroundu - jedna polovica pera vytŕča smerom von z ruky, druhú držíme medzi palcom ukazovákom a prostredníkom.
T2 koncová poloha thumbaroundu - jedna polovica smeruje smerom k lakti,k ruke druhú držíme medzi palcom a ukazovákom,prípadne palcom ukazovákom a prostredníkom.
Ináč tá soľ
lol...ja neznášam keď to niekto porovnáva s mažoretkamiades napísal:pripomina mi to trocha mazoretkynema to chybu, idem hned zmajstrovat pero a zacat tocit
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako dalsí urcite thubmaround,urobikl som aj tutorial v skicari 
- Prílohy
-
- thumbaround tut.rar
- tak...
- (22.66 KiB) 76 stiahnutí