pc vyuzivam prevazne na pracu a filmy...ale ked ma chyti tak hram hry tyzden vkuse....ale inac obcas sie nieco zahram...dva krat do tyzdna..niekedy vobec
//EDIT: prosim piste aj ze preco ten alebo ten
dakujem
Ja som mal doteraz obycajne LCD.Presiel som na widescreen a neviem ci by som siel spät ku normalnemu.Na filmy a pracu je WS skvely.Viac miesta,mozes otvorit aj viac veci naraz.Napriklad spustis firefox na pol obrazovky a word na druhu polku a stale mas dost priestoru.Na hry je WS tiez dobry.Aj ked u niektorych hrach to nevyzera najlepsie,ale je to o zvyku.
widescreen odporucam kto mal raz widescreen tak by nesiel spat ku kocke , a pri tych hrach... existuje forum kde sa riesi prave ako nastavit rozlisenie na ws monitory aj v hrach ktore to povodne nepodporuju takze sa mi este nestalo aby som to na nejakej hre nerozbehal.
Ja osobne ani jeden. Tie kontrasty 700:1 a 500:1 sú na dnešnú dobu veľmi slabé. Volil by som inú značku. Najprv som mal Hyundai 700:1, teraz mám LG 1600:1. Je to neskutočný rozdiel. A hlavne pri hrách a filmoch večer je ten kontrast poznať.
tiez som sa tot nedavno rozhodoval pre monitor, ale davno som mal jasno ze idem do wide
dovod? vacsina novsich hier uz widescreen podporuje, a tie co nie.. tak som hladal LCD ktore by podporovalo aj zobrazenie 4:3 (tj po bokoch cierne pasiky). Hrat na widescreen to je trosku ine kafe, pre ludske oci je sirokouhle zobrazenie prirodzenejsie. ALE .. je tu jedno ale... Treba ignorovat sirokouhle 17" a 19" - to je prilis male... mam 21" a neviem si predstavit ze by to bolo este mensie - na vysku je to cca ako 19".
.. ak mas kupovat 17-19" o widescreen ani neuvazuj. Ak vacsia uhlopriecka, tak urcite Wide
2krija - uznavam, ale predsalen u 15,4" nedochadza k zuzeniu displeja, ale len k rozsireniu, a u notebookov predsa nemozeme cakat ze budu mat 19" a viac u NB je to ina situacia. Ale vazne si skus pozriet zapojenu 19"W a 19" normal - neubranis sa pocitu ze ta 19"W je akasi mensia.
Mrk napísal:ja mam samsung 205BW vyzorovo by som povedal totozny ale predsa iny...a som s nim spokojny.....tak skoro asi nebudem menit
skoda ze mam limit 8500sk a nie 10 000 sk...kebyze mam prachy tak ej jasne ze by som si kupil s vecou uhloprieckou...tento je v pohode co mas....len tie prachy
Shrekzv napísal:skoda ze mam limit 8500sk a nie 10 000 sk...kebyze mam prachy tak ej jasne ze by som si kupil s vecou uhloprieckou...tento je v pohode co mas....len tie prachy
hehe mno je to na tebe ja este niesom zarobkovo cinna osoba...tak vsetko ide cez rodicov kebyze si to mam platit tak bezim na niakej 486
No ja mam presne tento samsung doma a myslim si, ze zatial som na nom nenasiel ziadnu chybu. Mozno ti nejaki maniaci povedia, ze na counterstrike je na rit, na to treba CRT, ale ja som nejake nestihanie monitora nebadal. Je mozno mensi ako ostatne klasicke LCD, ale vraj sa uz v poslednej dobre zacina vsetko robit pre sirokouhle monitory.
Takze sirokouhly je doma na stole rovno predomnou ...je to pecka.....len kym som to nastavil aby bol obraz v poho tak som sa chvilku zabavil...ma nastaveni a funkcii za furik