Najkrajší pohľad...
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Vidite, to ta moja co som spominal...ked sme boli na skolskom vylete tak sme ponocovali a nadranom si chclea este zdriemnut. Ona ze zobud ma tak za pol hodinku, som unavena si este pospim...zobudil som ju asi o hodinu a pol a ked sa ma spytala, preco som ju nezobudil tak som sa zmohol iba na vetu, pretoze si bol nadherna ked si spala...a aj ten jej nasledujuci pohlad stal zato
.
-
bizzy
Medium Star
Najkrajsi pohlad, u mna je to jednoznacne :
Strasna burka, premoknuty az na kozu, Senecke Jazera leto 2 years later, vtedy sme sa nahanali jak maly, potom sa schovala za stromom, nevedel som kde je .... nakoniec som ju nasiel za tym stromom, vykukla thak ze som jej videl iba hlavu a naklonila ju mierne, doslova jej ziarili oci, ako keby som videl anjela. Citil som sa ako najstastnejsi clovek na svete.
Skoda, ze uz nikdy taky pohlad neuvidim, osud je kruty
Strasna burka, premoknuty az na kozu, Senecke Jazera leto 2 years later, vtedy sme sa nahanali jak maly, potom sa schovala za stromom, nevedel som kde je .... nakoniec som ju nasiel za tym stromom, vykukla thak ze som jej videl iba hlavu a naklonila ju mierne, doslova jej ziarili oci, ako keby som videl anjela. Citil som sa ako najstastnejsi clovek na svete.
Skoda, ze uz nikdy taky pohlad neuvidim, osud je kruty
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Začiatok Konca
Professional
Bolo leto...spali sme spolu v stane...uz bolo neskoro..mozno jedna nad ranom...pred tym sme sa romanticky bozkavali...nic viac...bolo to krasne..no a visli sme von..vtedy bol spln,jasna cista obloha s hviezdami...trochu som sa jej vzdialil...pozrela na mna pod mesacnym svitom,trochu fukal vietor...fukal jej vlasy prec z tvare...pozrela sa tak krasne,tuzobne...neopisatelne... 
-
meritka100
Novice
Juuuj ja si pamatam,raz som bola s mojim zlatym na jednej oslave ,oslave jeho sefa a tam bolo tak veselo a hrala hudba pesnicka od Elanu- Si kocka,jeho sef sedel oproti mne a spieval mi ze som kocka atd a moja laska vtedy povedala ze som iba len a len jeho kocka a ten pohlad to bolo nieco nadherne
....viete ako my bolo vtedy krasne 
-
JohnFrusciante
Star
-
JohnFrusciante
Star
len to ze nelezime spolu a nerobime vela veci, pretoze ona to ani nevie. jednoducho nieco silne citim. a nejako to nechce prejst. prave naopak stalo to nabera silu.whisper napísal:niekto mi tu berie slova z ust![]()
je to neskutocne krasny pocit, lezite vedla seba, pozerate sa jeden na druheho a obaja sa musite usmiat
-
JohnFrusciante
Star
nevratime sa radsej k skutocnym partnerom?JohnFrusciante napísal:ee. nehovorim.gitara je moja. mam ju brutal rad. na nic nedavam tak pozor jak na svoju gitaru ale o gitare som nehovoril. a moja gitara vie ze bez nej nesom ja. a ze ked ju nemam dlhsioe pri sebe uz ma chytaju abstinencne priznaky
hm, vravis ze o tom netusi... a nehodlas s tym nieco spravit? aspon za pokus to stoji, nie? ste len "obycajni" kamarati alebo sa aj lepsie poznate ako priatelia? myslis ze je sanca ze to je obojstranne?
tak toto je len par otazok na ktore by si si mal odpovedat
mam pocit ze uz sa to priamo netyka temy
-
JohnFrusciante
Star
ta my sa pozname uz dlhsie a nechcem to len tak vybalit lebo sa budeme cela vidat aj potom. aj ja by som to asi neprezil. nechcem spravit zadnu cikosinu.whisper napísal:nevratime sa radsej k skutocnym partnerom?![]()
hm, vravis ze o tom netusi... a nehodlas s tym nieco spravit? aspon za pokus to stoji, nie? ste len "obycajni" kamarati alebo sa aj lepsie poznate ako priatelia? myslis ze je sanca ze to je obojstranne?
tak toto je len par otazok na ktore by si si mal odpovedat
mam pocit ze uz sa to priamo netyka temy