a to si prvy den na fore a nahodou si nasiel pen spinning alebo je to zamerKIKpepo napísal:ja sa uz tiez venujem pen spinningu tak dlho ako theking .. ked budem mat nejake video tak pridam ... a vela uspechov v ps
Pen spinning - venuje sa tu tomu niekto?
mno v strede mam ceruzku obalenu izolepoujin napísal:Návod od Thekinga máš tuším na strane 2. Inak čím si to pero vyvažoval, lebo mi to pripomína môj pokus so soľou![]()
Keď si ho urobíš podľa Thekingovho návodu, tak to bude super
no čo sa týka soli,tak možno keby m=ate vo vnútri takú tubu z fixky,a mate dnu priestor tak nasýpať a nejak upchať plastelínou trebárs...ale celkovo robiť soľné pero je trochu čudné
...ja prvý krát som chcel do vnútra napúšťať vodu 
A tá guma čo je v strede tak vypuklá tak použi trebárs nejakú inú gumu z iného pera...
A tá guma čo je v strede tak vypuklá tak použi trebárs nejakú inú gumu z iného pera...
Veľkolepo oznamujem že zahajujem
=== Prvú slovensko českú pen spinning kolaboráciu ===
www.penspinning.wz.cz - Art of spin
=== Prvú slovensko českú pen spinning kolaboráciu ===
www.penspinning.wz.cz - Art of spin
No v tom návode som to myslel tak,že je nasunutá na ceruzku...a potom dam dat len ten druhy kryt z pera..ja som lepillen tie koncove casti...tie gumy na koncidawo napísal:hej no to sa vam vravi ... na tom navode je pero a zrazu je k nemu pripojena guma ..nieje ani nasunula ... to si ju tam mam prilepit?
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ludia tak toto je parada, idem pohladat nejake pera, rozsekat ich a spravim daco
Pripomina mi to fingerboarding na ktory som sa namotal uz strasne davno... to mi ide tak dufam ze aj v tomto sa naucim daco
//edit: tak je to tu: Moj pen-spinner. je to prototyp
ma 20,5cm a 0,016Kg.
http://img216.imageshack.us/img216/1426/dsc01030nz8.jpg
//edit: tak je to tu: Moj pen-spinner. je to prototyp
20,5 cm sa mi zda dosť veľa, odporúčam takých 16,5 - 18,5 ale je to dĺžka,váha je u každého individuálna...nakoniec si aj tak všetci nájdu to čo im vyhovuje najlepšieblazer napísal:Ludia tak toto je parada, idem pohladat nejake pera, rozsekat ich a spravim dacoPripomina mi to fingerboarding na ktory som sa namotal uz strasne davno... to mi ide tak dufam ze aj v tomto sa naucim daco
//edit: tak je to tu: Moj pen-spinner. je to prototypma 20,5cm a 0,016Kg.
mno ale ceruzka je hruba a do vnutra pera sa nezmesti ...Theking napísal:No v tom návode som to myslel tak,že je nasunutá na ceruzku...a potom dam dat len ten druhy kryt z pera..ja som lepillen tie koncove casti...tie gumy na konci
musel som ju ostruzlikat aby sa pichla do pier ... a potom ked sa pichne do pier .. na tej ceruzke nieje obtiahnuta ale beha ...
Ako že nasunieš tie kryty a guma v strede behá lebo je tam veľa miesta? tak tu ceruzku trochu zrež ,prípadne použi inú.dawo napísal:mno ale ceruzka je hruba a do vnutra pera sa nezmesti ...
musel som ju ostruzlikat aby sa pichla do pier ... a potom ked sa pichne do pier .. na tej ceruzke nieje obtiahnuta ale beha ...
pockaj ukazem ti to na obrazku(je tam stylisticka chyba chyba tam ciarka medzi slovami :"kedze je tenka(akoze ta ceruzka) ,ta gumaTheking napísal:Ako že nasunieš tie kryty a guma v strede behá lebo je tam veľa miesta? tak tu ceruzku trochu zrež ,prípadne použi inú.
okr toho nechapem sonicu 23-12 viem aky pohyb mam spravit no neviem ktorym prstom uvadzam do pohybu pero a kam dat prsty ci na tazisko ci ako ..
- Prílohy
-
- moje-perecko-...jpg (58.93 KiB) 818 zobrazení
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
No skratil som to na 17cmTheking napísal:20,5 cm sa mi zda dosť veľa, odporúčam takých 16,5 - 18,5 ale je to dĺžka,váha je u každého individuálna...nakoniec si aj tak všetci nájdu to čo im vyhovuje najlepšie
zacni thumbaround .. navod je v nemcine k videjku (je to asi na druhej strane) celemu som tomu rozumel a uz vecer som krutil pri CSI Miamiblazer napísal:No skratil som to na 17cm, ale neviem ziadny trik
Aky je najjednoduchsi? Ja ani ten sonic neviem, sak to je nejake zlozite, ked sa to toci uplne za rukou
no tak ja neviem,skus pouzit trebars nejaku gumu z ineho pera,ktora je tensia a nebude padat...dawo napísal:pockaj ukazem ti to na obrazku(je tam stylisticka chyba chyba tam ciarka medzi slovami :"kedze je tenka(akoze ta ceruzka) ,ta guma
okr toho nechapem sonicu 23-12 viem aky pohyb mam spravit no neviem ktorym prstom uvadzam do pohybu pero a kam dat prsty ci na tazisko ci ako ..