Pen spinning - venuje sa tu tomu niekto?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

KIKpepo napísal:ja sa uz tiez venujem pen spinningu tak dlho ako theking .. ked budem mat nejake video tak pridam ... a vela uspechov v ps :wink:
a to si prvy den na fore a nahodou si nasiel pen spinning alebo je to zamer :lol:
KIKpepo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa KIKpepo »

dawo napísal:a to si prvy den na fore a nahodou si nasiel pen spinning alebo je to zamer :lol:
mne o tom povedal theking ... nahodou sme spoluziaci a tak uz mi pred 2 mesiacmi povedal o pen spinningu
SRneC
Addict
Addict

tak tu je moj vytvorcek :D
ak by ste tam zbadali nejaku blbost tak mi hned povedzte .. fotka je kvalitna tak si to prezoomujte :)
Prílohy
moje-perecko-...jpg
moje-perecko-...jpg (297.6 KiB) 842 zobrazení
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

dawo napísal:tak tu je moj vytvorcek :D
ak by ste tam zbadali nejaku blbost tak mi hned povedzte .. fotka je kvalitna tak si to prezoomujte :)
Heh celkom fajn, ale ta guma v strede tu tak dosť vytŕča,mne osobne by to vadilo...
SRneC
Addict
Addict

Theking napísal:Heh celkom fajn, ale ta guma v strede tu tak dosť vytŕča,mne osobne by to vadilo...
mno ukaz foto ako to mas ty ... chcel by som ju zmensit no cim mam tie dve pera teda spojit? :(
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

dawo napísal:mno ukaz foto ako to mas ty ... chcel by som ju zmensit no cim mam tie dve pera teda spojit? :(
Návod od Thekinga máš tuším na strane 2. Inak čím si to pero vyvažoval, lebo mi to pripomína môj pokus so soľou :lol:
Keď si ho urobíš podľa Thekingovho návodu, tak to bude super :)
SRneC
Addict
Addict

jin napísal:Návod od Thekinga máš tuším na strane 2. Inak čím si to pero vyvažoval, lebo mi to pripomína môj pokus so soľou :lol:
Keď si ho urobíš podľa Thekingovho návodu, tak to bude super :)
mno v strede mam ceruzku obalenu izolepou :D aj sol je tam ale ta len vyvazuje aby bol cop v cog ..pozrem este toten navod :P
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

dawo napísal:mno v strede mam ceruzku obalenu izolepou :D aj sol je tam ale ta len vyvazuje aby bol cop v cog ..pozrem este toten navod :P
Sol nieje dobry material, zacne sa ti presypat, aj keby si ju ako zaistil, ver mi papalil som sa na tom COG sa mi lubovolne posuvalo :P
Thek_SVK
Professional
Professional

no čo sa týka soli,tak možno keby m=ate vo vnútri takú tubu z fixky,a mate dnu priestor tak nasýpať a nejak upchať plastelínou trebárs...ale celkovo robiť soľné pero je trochu čudné :lol: ...ja prvý krát som chcel do vnútra napúšťať vodu :lol:
A tá guma čo je v strede tak vypuklá tak použi trebárs nejakú inú gumu z iného pera...
Thek_SVK
Professional
Professional

Veľkolepo oznamujem že zahajujem
=== Prvú slovensko českú pen spinning kolaboráciu ===

www.penspinning.wz.cz - Art of spin
SRneC
Addict
Addict

hej no to sa vam vravi ... na tom navode je pero a zrazu je k nemu pripojena guma ..nieje ani nasunula ... to si ju tam mam prilepit?
Thek_SVK
Professional
Professional

dawo napísal:hej no to sa vam vravi ... na tom navode je pero a zrazu je k nemu pripojena guma ..nieje ani nasunula ... to si ju tam mam prilepit?
No v tom návode som to myslel tak,že je nasunutá na ceruzku...a potom dam dat len ten druhy kryt z pera..ja som lepillen tie koncove casti...tie gumy na konci
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Ludia tak toto je parada, idem pohladat nejake pera, rozsekat ich a spravim daco :) Pripomina mi to fingerboarding na ktory som sa namotal uz strasne davno... to mi ide tak dufam ze aj v tomto sa naucim daco

//edit: tak je to tu: Moj pen-spinner. je to prototyp :) ma 20,5cm a 0,016Kg.
http://img216.imageshack.us/img216/1426/dsc01030nz8.jpg
Thek_SVK
Professional
Professional

blazer napísal:Ludia tak toto je parada, idem pohladat nejake pera, rozsekat ich a spravim daco :) Pripomina mi to fingerboarding na ktory som sa namotal uz strasne davno... to mi ide tak dufam ze aj v tomto sa naucim daco

//edit: tak je to tu: Moj pen-spinner. je to prototyp :) ma 20,5cm a 0,016Kg.
http://img216.imageshack.us/img216/1426/dsc01030nz8.jpg
20,5 cm sa mi zda dosť veľa, odporúčam takých 16,5 - 18,5 ale je to dĺžka,váha je u každého individuálna...nakoniec si aj tak všetci nájdu to čo im vyhovuje najlepšie :)
SRneC
Addict
Addict

Theking napísal:No v tom návode som to myslel tak,že je nasunutá na ceruzku...a potom dam dat len ten druhy kryt z pera..ja som lepillen tie koncove casti...tie gumy na konci
mno ale ceruzka je hruba a do vnutra pera sa nezmesti ...
musel som ju ostruzlikat aby sa pichla do pier ... a potom ked sa pichne do pier .. na tej ceruzke nieje obtiahnuta ale beha ...
Thek_SVK
Professional
Professional

dawo napísal:mno ale ceruzka je hruba a do vnutra pera sa nezmesti ...
musel som ju ostruzlikat aby sa pichla do pier ... a potom ked sa pichne do pier .. na tej ceruzke nieje obtiahnuta ale beha ...
Ako že nasunieš tie kryty a guma v strede behá lebo je tam veľa miesta? tak tu ceruzku trochu zrež ,prípadne použi inú.
SRneC
Addict
Addict

Theking napísal:Ako že nasunieš tie kryty a guma v strede behá lebo je tam veľa miesta? tak tu ceruzku trochu zrež ,prípadne použi inú.
pockaj ukazem ti to na obrazku(je tam stylisticka chyba chyba tam ciarka medzi slovami :"kedze je tenka(akoze ta ceruzka) ,ta guma

okr toho nechapem sonicu 23-12 viem aky pohyb mam spravit no neviem ktorym prstom uvadzam do pohybu pero a kam dat prsty ci na tazisko ci ako .. :cry:
Prílohy
moje-perecko-...jpg
moje-perecko-...jpg (58.93 KiB) 814 zobrazení
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Theking napísal:20,5 cm sa mi zda dosť veľa, odporúčam takých 16,5 - 18,5 ale je to dĺžka,váha je u každého individuálna...nakoniec si aj tak všetci nájdu to čo im vyhovuje najlepšie :)
No skratil som to na 17cm :) , ale neviem ziadny trik :) Aky je najjednoduchsi? Ja ani ten sonic neviem, sak to je nejake zlozite, ked sa to toci uplne za rukou :cry:
SRneC
Addict
Addict

blazer napísal:No skratil som to na 17cm :) , ale neviem ziadny trik :) Aky je najjednoduchsi? Ja ani ten sonic neviem, sak to je nejake zlozite, ked sa to toci uplne za rukou :cry:
zacni thumbaround .. navod je v nemcine k videjku (je to asi na druhej strane) celemu som tomu rozumel a uz vecer som krutil pri CSI Miami :lol: vela zdaru
Thek_SVK
Professional
Professional

dawo napísal:pockaj ukazem ti to na obrazku(je tam stylisticka chyba chyba tam ciarka medzi slovami :"kedze je tenka(akoze ta ceruzka) ,ta guma

okr toho nechapem sonicu 23-12 viem aky pohyb mam spravit no neviem ktorym prstom uvadzam do pohybu pero a kam dat prsty ci na tazisko ci ako .. :cry:
no tak ja neviem,skus pouzit trebars nejaku gumu z ineho pera,ktora je tensia a nebude padat... :wink:
Napísať odpoveď