FAJCENIE V BYTE
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
FAJCENIE V BYTE
Poradte ako mozem zabranit rodicom a bratovi aby fajcili v byte?? Mame dva balkony ale vsetkym to je jedno.. Najviac neznasam ked si zapalia v kupelni alebo v zachode.. Nehovorim ze ja si sem tam nezapalim ale v byte nefajcia uz ani najposlednejsi bezdomovci.. a samozrejme vsetci moje poziadavky ignoruju.. ESte aj moja doktorka poziadala matku nech fajcia na balkone.. Moja mater ma len zdrbala ze preco som povedala doktorke ze fajcia v byte.. Prosim nejaku radu alebo vyhrazku alebo nieco nech s tym preboha prestanu lebo sa tu zblaznim..
Je paradox, ze maš ako avatar usta plne dymu pri takomto probleme
No predpokladam, že si sa im snažila akokolvek dohovorit.. Ak nie, tak tak urob.. Inak by si mala nejako nemo poukázať na to, že ti to prekáža.. Zožeň si tú píštalku, čo majú v reklame HELP - za život bez tabaku a pokaždé, keď budú fajčiť dnu, tak s tým začni trúbiť (fajčiť). Môžeš im tiež začať robiť napriek, ale to nie je nič moc.. zlo zlom nepremôžeš a iba začnú rozbroje.. 
-
Šu-Do
Redeemer
no ja si pamätam na casi ked foter fajcieval v byte... rano ked ma vozil do skoly tak na hajzli puch od toho... miestnost 2x2 a plne smradlaveho nikotinu omg...
ale ted uz sme sa prestahoval a nastali ine RLZ
pekne len na balkone... je to tak lepsie...
ale k tebe.. ked je to tvoja mama a zijes ty brat a mama tak nemas sancu ich donutit tam nefajcit... a ece ked ta aj zdrbala za to ze si to povedal doktorke tak nemas sancu...
a je mi strasne luto ze je to tak ako to je 
ale ted uz sme sa prestahoval a nastali ine RLZ
pekne len na balkone... je to tak lepsie...
ale k tebe.. ked je to tvoja mama a zijes ty brat a mama tak nemas sancu ich donutit tam nefajcit... a ece ked ta aj zdrbala za to ze si to povedal doktorke tak nemas sancu...
-
bocian
Light Professional
Re: FAJCENIE V BYTE
zavri si dvere do izbySaNDRiTTa_2H napísal:Poradte ako mozem zabranit rodicom a bratovi aby fajcili v byte?? Mame dva balkony ale vsetkym to je jedno.. Najviac neznasam ked si zapalia v kupelni alebo v zachode.. Nehovorim ze ja si sem tam nezapalim ale v byte nefajcia uz ani najposlednejsi bezdomovci.. a samozrejme vsetci moje poziadavky ignoruju.. ESte aj moja doktorka poziadala matku nech fajcia na balkone.. Moja mater ma len zdrbala ze preco som povedala doktorke ze fajcia v byte.. Prosim nejaku radu alebo vyhrazku alebo nieco nech s tym preboha prestanu lebo sa tu zblaznim..
ono fajcenie v byte - to je riadny humus - to nejde len o momentalny stav ze je vsade nafajcene, ide aj o to ze aj ked sa nefajci, smrad ostava, kedze ho absorbuju predmety v okoli. U nas nastastie fajci len otec a ten odjakziva chodil na balkon.
a co s tym spravit? evidentne ta ma na haku, cigarety jej su prednejsie - mozes jej to dat najavo aj takto. Ty si zena, mozno sa na to budes pozerat inac - ale ja osobne neznasam ked sa v byte v uzatvorenom priestranstve manipuluje s rozpustadlami, latexovou farbou, chemoprenom, lakom na vlasy (!) - to stipe az hlboko v krku. Predpokladam ze latex a podobne po bytovke otvarat nebudes.. ale dojdi si tak niekedy s lakom na vlasy medzi nich ked budu fajcit, a riadne si toho nastriekaj.. ked sa im nebude pacit, mozes sa vyhovorit ze si nechcela smradit v dalsej miestnosti, ked uz smrad v byte, tak najlepsie v jednej room
.. alebo nejaku prudku vonavku co vyslovene vadi, a strekni tam ze toto sa ti dycha lepsie
.. A uplny ideal by bol, keby u vas doma nezniesli vonne sviecky a tycinky (aspon mne to smrdi a nie vonia) .. s vyhovorkou ze je strasne nafajcene tak to tam "vyvonias" 
Samo vsetko treba robit tak, aby to nevyzeralo ako protiutok, skorej ako nevinne zmyslanie pre dobro vasho byvania.. Ak to ani potom nepochopia, ze co nevadi im, moze vadit inym, tak ich ani nevpustaj do svojej izby a proste sa s nimi ani nebav ked fajcia, alebo ked je v miestnosti nafajcene, lebo ti je tam neprijemne.
a co s tym spravit? evidentne ta ma na haku, cigarety jej su prednejsie - mozes jej to dat najavo aj takto. Ty si zena, mozno sa na to budes pozerat inac - ale ja osobne neznasam ked sa v byte v uzatvorenom priestranstve manipuluje s rozpustadlami, latexovou farbou, chemoprenom, lakom na vlasy (!) - to stipe az hlboko v krku. Predpokladam ze latex a podobne po bytovke otvarat nebudes.. ale dojdi si tak niekedy s lakom na vlasy medzi nich ked budu fajcit, a riadne si toho nastriekaj.. ked sa im nebude pacit, mozes sa vyhovorit ze si nechcela smradit v dalsej miestnosti, ked uz smrad v byte, tak najlepsie v jednej room
.. alebo nejaku prudku vonavku co vyslovene vadi, a strekni tam ze toto sa ti dycha lepsie
Samo vsetko treba robit tak, aby to nevyzeralo ako protiutok, skorej ako nevinne zmyslanie pre dobro vasho byvania.. Ak to ani potom nepochopia, ze co nevadi im, moze vadit inym, tak ich ani nevpustaj do svojej izby a proste sa s nimi ani nebav ked fajcia, alebo ked je v miestnosti nafajcene, lebo ti je tam neprijemne.
-
krupica_dnb
Medium Professional
Ja, keby som bol nefajčiar a vadilo by mi to, by som spravil toto: [kur.va smrteľne vážne to myslím]: Vysral by som sa na kus niečoho, dal to dostredu obývačky medzi kreslo a gauč, a kukal by som telku... A s fotrovcami by som sa hádal aj rok, že je to úplne normálne...
A dobrý nápad je s tým lakom a tak, proste rob smrad po byte- dome... Odlakovač, pripeč naschvál jedlo, alebo ešte lepšiw- strč niekomu do cigy kus vlasu, alebo nechtu- ver mi, za tú námahu to boha že stojí...
A dobrý nápad je s tým lakom a tak, proste rob smrad po byte- dome... Odlakovač, pripeč naschvál jedlo, alebo ešte lepšiw- strč niekomu do cigy kus vlasu, alebo nechtu- ver mi, za tú námahu to boha že stojí...
presne tak ked uz fajcit v byte tak max v 1 miestnosti. Najlepsie asi v kuchyni, aj tak sa tam vari, pecie takze treba vyvetrat aj v zime. Inak tiez si myslim, ze ked si to uz vselijako skusala tak asi neuspejes mozes jedine skusat tie KoCiho tahiSheep napísal:ja fajcim v byte, vacsinou pri pocitaci ale otvorim okno, alebo rovno pri okne, balkon nemame a som jediny fajciar, mama obcas protestuje ale da sa to prezit, to ze fajcite u vas aj na zachode alebo v kupelke uz nechapem...
si robíš prdel ? Ti to fakt matka toleruje ? však nemáš veľa rokov , mňa ešte teraz drbe : PSheep napísal:ja fajcim v byte, vacsinou pri pocitaci ale otvorim okno, alebo rovno pri okne, balkon nemame a som jediny fajciar, mama obcas protestuje ale da sa to prezit, to ze fajcite u vas aj na zachode alebo v kupelke uz nechapem...
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=229082#229082
k téme - no viac menej s tým nič nenarobíš .. otec fajčil a fajčí v obyvačke , strašné nervy som mával , neznášal som to , no a nakoniec ja kôň som začal tiež ...
-
zuzkazuzka
VIP
Ja fajčenie neznášam a určite by som nestrpela, keby sa fajčilo v byte. Neviem, ale príde mi od tvojich rodičov trochu nezodpovedné, keď sa im vlastné dieťa snaží dohovoriť a oni na to kašlú.
Určite by som to neriešila extrémnym protiútokom, ako tu niekto spomínal... Nakúp nejaké silné osviežovače vzduchu, daj ich do každej miestnosti a do tých menších daj aj dva. Buď čiastočne prekryjú ten smrad, alebo tam tvoji fotrovci nevydržia dýchať. Existujú aj osviežovače vyslovene na pohlcovanie cigaretového smradu. A každopádne pokračuj v dohováraní a sem tam im pripomeň, ako ťa obmedzujú a ničia aj svoje aj tvoje zdravie.
SaNDRiTTa_2H, nakup Havany (cigary) a kazdy vecer chvilu pobafkaj pri vasich v obyvacke, alebo rovno u nich v spalni : )
Ale nie, bez komunikacie to nejde. Pokial to vasi nedokazu pochopit, mozem akurat skonstatovat, ze je to smutne...
Ale nie, bez komunikacie to nejde. Pokial to vasi nedokazu pochopit, mozem akurat skonstatovat, ze je to smutne...
Najvyssi cas zacat so sexom, ale nie "per rectum" (aby ta niekto nesukal do prdele). To tvoje sranie mi totiz pripomenulo jeden komentar z P-cka, kde Rocco tou svojou kladou sukal babiku do prdele a slastne zadrel: "takove hovno si jeste nevysraala" : )Martin44 napísal:....nepoznam lepsi sposob ako sa vysrat
-
inkognitto
Star
Tresni im dvermi, chod spat tak na 2 - 3 dni ku kamoske, vypni mobil.
Potom prid domov, ked tam budu vsetci, kukni na nich, potiahni nosom, a povedz: "este stale tu fajcite?" a odid zase ku kamoske (abo kamosovi, abo sracovi, abo kde mas moznost prespat) a zase pris tak o 2 - 3 dni. Uvidis ako skrotnu. Ja to takto riesim ked je doma bars "hluk". Len ja mam tu vyhodu ze nasim staci jeden den a su vyhukani
:D. tak, GL, HF 
Potom prid domov, ked tam budu vsetci, kukni na nich, potiahni nosom, a povedz: "este stale tu fajcite?" a odid zase ku kamoske (abo kamosovi, abo sracovi, abo kde mas moznost prespat) a zase pris tak o 2 - 3 dni. Uvidis ako skrotnu. Ja to takto riesim ked je doma bars "hluk". Len ja mam tu vyhodu ze nasim staci jeden den a su vyhukani
Re: FAJCENIE V BYTE
na záchode kedysi fajčil jeden môj sused.. Otec s ním kecol, že máme proste v byte neplnoleté osoby, ktorým to škodí a že by to nemal robiť.. prestal! Ale druhý sused zase stále fajčí vo výťahu.. a po ňom ísť.. katastrofa. Za ním ide zápach keď za ním kráčate 10m a nie to ešte sa vo výťahu viezť.. By som to zakázal a riešil pokutou.. aj keď vo vo výťahu je tabuľka "prísny zákaz fajčiť".. niektorí to majú na saláme..SaNDRiTTa_2H napísal:Poradte ako mozem zabranit rodicom a bratovi aby fajcili v byte?? Mame dva balkony ale vsetkym to je jedno.. Najviac neznasam ked si zapalia v kupelni alebo v zachode.. Nehovorim ze ja si sem tam nezapalim ale v byte nefajcia uz ani najposlednejsi bezdomovci.. a samozrejme vsetci moje poziadavky ignoruju.. ESte aj moja doktorka poziadala matku nech fajcia na balkone.. Moja mater ma len zdrbala ze preco som povedala doktorke ze fajcia v byte.. Prosim nejaku radu alebo vyhrazku alebo nieco nech s tym preboha prestanu lebo sa tu zblaznim..