FAJCENIE V BYTE

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

FAJCENIE V BYTE

Príspevok od používateľa SaNDRiTTa_2H »

Poradte ako mozem zabranit rodicom a bratovi aby fajcili v byte?? Mame dva balkony ale vsetkym to je jedno.. Najviac neznasam ked si zapalia v kupelni alebo v zachode.. Nehovorim ze ja si sem tam nezapalim ale v byte nefajcia uz ani najposlednejsi bezdomovci.. a samozrejme vsetci moje poziadavky ignoruju.. ESte aj moja doktorka poziadala matku nech fajcia na balkone.. Moja mater ma len zdrbala ze preco som povedala doktorke ze fajcia v byte.. Prosim nejaku radu alebo vyhrazku alebo nieco nech s tym preboha prestanu lebo sa tu zblaznim..
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Je paradox, ze maš ako avatar usta plne dymu pri takomto probleme :) No predpokladam, že si sa im snažila akokolvek dohovorit.. Ak nie, tak tak urob.. Inak by si mala nejako nemo poukázať na to, že ti to prekáža.. Zožeň si tú píštalku, čo majú v reklame HELP - za život bez tabaku a pokaždé, keď budú fajčiť dnu, tak s tým začni trúbiť (fajčiť). Môžeš im tiež začať robiť napriek, ale to nie je nič moc.. zlo zlom nepremôžeš a iba začnú rozbroje.. :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no ja si pamätam na casi ked foter fajcieval v byte... rano ked ma vozil do skoly tak na hajzli puch od toho... miestnost 2x2 a plne smradlaveho nikotinu omg...
ale ted uz sme sa prestahoval a nastali ine RLZ :D
pekne len na balkone... je to tak lepsie...
ale k tebe.. ked je to tvoja mama a zijes ty brat a mama tak nemas sancu ich donutit tam nefajcit... a ece ked ta aj zdrbala za to ze si to povedal doktorke tak nemas sancu... :? a je mi strasne luto ze je to tak ako to je :(
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: FAJCENIE V BYTE

Príspevok od používateľa bocian »

SaNDRiTTa_2H napísal:Poradte ako mozem zabranit rodicom a bratovi aby fajcili v byte?? Mame dva balkony ale vsetkym to je jedno.. Najviac neznasam ked si zapalia v kupelni alebo v zachode.. Nehovorim ze ja si sem tam nezapalim ale v byte nefajcia uz ani najposlednejsi bezdomovci.. a samozrejme vsetci moje poziadavky ignoruju.. ESte aj moja doktorka poziadala matku nech fajcia na balkone.. Moja mater ma len zdrbala ze preco som povedala doktorke ze fajcia v byte.. Prosim nejaku radu alebo vyhrazku alebo nieco nech s tym preboha prestanu lebo sa tu zblaznim..
zavri si dvere do izby :P alebo vysvetli mame ze ti to proste vadi ked v byte je prilis moc nafajcene a necitis sa dobre ak to musis citit vsade... nech si otvori okno ked fajci... Alebo nech prestanu :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ono fajcenie v byte - to je riadny humus - to nejde len o momentalny stav ze je vsade nafajcene, ide aj o to ze aj ked sa nefajci, smrad ostava, kedze ho absorbuju predmety v okoli. U nas nastastie fajci len otec a ten odjakziva chodil na balkon.

a co s tym spravit? evidentne ta ma na haku, cigarety jej su prednejsie - mozes jej to dat najavo aj takto. Ty si zena, mozno sa na to budes pozerat inac - ale ja osobne neznasam ked sa v byte v uzatvorenom priestranstve manipuluje s rozpustadlami, latexovou farbou, chemoprenom, lakom na vlasy (!) - to stipe az hlboko v krku. Predpokladam ze latex a podobne po bytovke otvarat nebudes.. ale dojdi si tak niekedy s lakom na vlasy medzi nich ked budu fajcit, a riadne si toho nastriekaj.. ked sa im nebude pacit, mozes sa vyhovorit ze si nechcela smradit v dalsej miestnosti, ked uz smrad v byte, tak najlepsie v jednej room :)

.. alebo nejaku prudku vonavku co vyslovene vadi, a strekni tam ze toto sa ti dycha lepsie :) .. A uplny ideal by bol, keby u vas doma nezniesli vonne sviecky a tycinky (aspon mne to smrdi a nie vonia) .. s vyhovorkou ze je strasne nafajcene tak to tam "vyvonias" :)

Samo vsetko treba robit tak, aby to nevyzeralo ako protiutok, skorej ako nevinne zmyslanie pre dobro vasho byvania.. Ak to ani potom nepochopia, ze co nevadi im, moze vadit inym, tak ich ani nevpustaj do svojej izby a proste sa s nimi ani nebav ked fajcia, alebo ked je v miestnosti nafajcene, lebo ti je tam neprijemne.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Ja, keby som bol nefajčiar a vadilo by mi to, by som spravil toto: [kur.va smrteľne vážne to myslím]: Vysral by som sa na kus niečoho, dal to dostredu obývačky medzi kreslo a gauč, a kukal by som telku... A s fotrovcami by som sa hádal aj rok, že je to úplne normálne...
A dobrý nápad je s tým lakom a tak, proste rob smrad po byte- dome... Odlakovač, pripeč naschvál jedlo, alebo ešte lepšiw- strč niekomu do cigy kus vlasu, alebo nechtu- ver mi, za tú námahu to boha že stojí... :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ja fajcim v byte, vacsinou pri pocitaci ale otvorim okno, alebo rovno pri okne, balkon nemame a som jediny fajciar, mama obcas protestuje ale da sa to prezit, to ze fajcite u vas aj na zachode alebo v kupelke uz nechapem...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

myslim ze vyhrat tam nemozes ale daku cisticku vzduchu aspon do tvojej izby by kupit mohli.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

zelovoc napísal:myslim ze vyhrat tam nemozes ale daku cisticku vzduchu aspon do tvojej izby by kupit mohli.
mno ked su taki netolerantni ze je imvela zdvihnut sunky a ist hulit na balkon tak jej cisticku za 4000,- + kupia ze? :roll:
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

Sheep napísal:ja fajcim v byte, vacsinou pri pocitaci ale otvorim okno, alebo rovno pri okne, balkon nemame a som jediny fajciar, mama obcas protestuje ale da sa to prezit, to ze fajcite u vas aj na zachode alebo v kupelke uz nechapem...
presne tak ked uz fajcit v byte tak max v 1 miestnosti. Najlepsie asi v kuchyni, aj tak sa tam vari, pecie takze treba vyvetrat aj v zime. Inak tiez si myslim, ze ked si to uz vselijako skusala tak asi neuspejes mozes jedine skusat tie KoCiho tahi
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Sheep napísal:ja fajcim v byte, vacsinou pri pocitaci ale otvorim okno, alebo rovno pri okne, balkon nemame a som jediny fajciar, mama obcas protestuje ale da sa to prezit, to ze fajcite u vas aj na zachode alebo v kupelke uz nechapem...
si robíš prdel ? Ti to fakt matka toleruje ? však nemáš veľa rokov , mňa ešte teraz drbe : P
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=229082#229082

k téme - no viac menej s tým nič nenarobíš .. otec fajčil a fajčí v obyvačke , strašné nervy som mával , neznášal som to , no a nakoniec ja kôň som začal tiež ...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja fajčenie neznášam a určite by som nestrpela, keby sa fajčilo v byte. Neviem, ale príde mi od tvojich rodičov trochu nezodpovedné, keď sa im vlastné dieťa snaží dohovoriť a oni na to kašlú. :? Určite by som to neriešila extrémnym protiútokom, ako tu niekto spomínal... Nakúp nejaké silné osviežovače vzduchu, daj ich do každej miestnosti a do tých menších daj aj dva. Buď čiastočne prekryjú ten smrad, alebo tam tvoji fotrovci nevydržia dýchať. Existujú aj osviežovače vyslovene na pohlcovanie cigaretového smradu. A každopádne pokračuj v dohováraní a sem tam im pripomeň, ako ťa obmedzujú a ničia aj svoje aj tvoje zdravie.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Fajcit na zachode je to najlepsie miesto na svete omg!!!! Kava cigareta a pritom sa nadherne vysrat....nepoznam lepsi sposob ako sa vysrat :D
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

SaNDRiTTa_2H, nakup Havany (cigary) a kazdy vecer chvilu pobafkaj pri vasich v obyvacke, alebo rovno u nich v spalni : )
Ale nie, bez komunikacie to nejde. Pokial to vasi nedokazu pochopit, mozem akurat skonstatovat, ze je to smutne...
Martin44 napísal:....nepoznam lepsi sposob ako sa vysrat :D
Najvyssi cas zacat so sexom, ale nie "per rectum" (aby ta niekto nesukal do prdele). To tvoje sranie mi totiz pripomenulo jeden komentar z P-cka, kde Rocco tou svojou kladou sukal babiku do prdele a slastne zadrel: "takove hovno si jeste nevysraala" : )
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Martin44 napísal:Fajcit na zachode je to najlepsie miesto na svete omg!!!! Kava cigareta a pritom sa nadherne vysrat....nepoznam lepsi sposob ako sa vysrat :D
tak to je fakt svätá pravda , pre mňa, Petra Light a lialo to zo mňa ako bláznivé , každé ráno
Bobrik
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobrik »

Zastraš ich že keď fajčia v byte ta že ti je zle a ešte poprípade chod ku pľúcnemu a nech ti dá dajaký nalez že ti je z toho zle že sa môžeš zadusiť, možno to pomôže a keď ne ta mamu popros že nech nefajčia v byte !!!
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

Tresni im dvermi, chod spat tak na 2 - 3 dni ku kamoske, vypni mobil.
Potom prid domov, ked tam budu vsetci, kukni na nich, potiahni nosom, a povedz: "este stale tu fajcite?" a odid zase ku kamoske (abo kamosovi, abo sracovi, abo kde mas moznost prespat) a zase pris tak o 2 - 3 dni. Uvidis ako skrotnu. Ja to takto riesim ked je doma bars "hluk". Len ja mam tu vyhodu ze nasim staci jeden den a su vyhukani :D:D. tak, GL, HF :)
Innocence
VIP
VIP

Re: FAJCENIE V BYTE

Príspevok od používateľa Innocence »

SaNDRiTTa_2H napísal:Poradte ako mozem zabranit rodicom a bratovi aby fajcili v byte?? Mame dva balkony ale vsetkym to je jedno.. Najviac neznasam ked si zapalia v kupelni alebo v zachode.. Nehovorim ze ja si sem tam nezapalim ale v byte nefajcia uz ani najposlednejsi bezdomovci.. a samozrejme vsetci moje poziadavky ignoruju.. ESte aj moja doktorka poziadala matku nech fajcia na balkone.. Moja mater ma len zdrbala ze preco som povedala doktorke ze fajcia v byte.. Prosim nejaku radu alebo vyhrazku alebo nieco nech s tym preboha prestanu lebo sa tu zblaznim..
na záchode kedysi fajčil jeden môj sused.. Otec s ním kecol, že máme proste v byte neplnoleté osoby, ktorým to škodí a že by to nemal robiť.. prestal! Ale druhý sused zase stále fajčí vo výťahu.. a po ňom ísť.. katastrofa. Za ním ide zápach keď za ním kráčate 10m a nie to ešte sa vo výťahu viezť.. By som to zakázal a riešil pokutou.. aj keď vo vo výťahu je tabuľka "prísny zákaz fajčiť".. niektorí to majú na saláme..
Ydeno
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ydeno »

zalezi od toho aky mas s nimi vztah
najlepsie by bolo keby si zlomila jedneho s nich (najlepsie jedneho s rodicov) a zacal by fajcit aspon ten jeden vonku, potom casom by si mozno aj zvysok uvedomil co robia
alebo im ukaz tuto temu
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ydeno napísal: alebo im ukaz tuto temu
A matka ju zdrbe ze preco to pisala na internet.Dobra rada ;-)
Napísať odpoveď