Pen spinning - venuje sa tu tomu niekto?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Danny_Vin
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

Theking napísal:www.penspinning.wz.cz - Art of spin
Je to super, ze si nieco take "skonstruoval", ale mam problem - chcel som sa registrovat a vypisuje mi stale ... Could not connect to the database. To iste aj so vsetkymi temami. Neviem ci je chyba vo mne, alebo u teba. Skus sa na to pozriet.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Theking napísal:no tak ja neviem,skus pouzit trebars nejaku gumu z ineho pera,ktora je tensia a nebude padat... :wink:
mno ale ked to urobim aj keby som nasiel taku gumu co nehrozi .. stala by sa taka vec ze by boli medzi gumou a perami schody jaku dpc tam mas ceruzku ty? :P
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Danny_Vin napísal:Je to super, ze si nieco take "skonstruoval", ale mam problem - chcel som sa registrovat a vypisuje mi stale ... Could not connect to the database. To iste aj so vsetkymi temami. Neviem ci je chyba vo mne, alebo u teba. Skus sa na to pozriet.
Pravdepodobne bude chyba v hostingu,aktualne nechce nacitat ani webzdarma....inac som dorobil este taku "pútaciu" stránku pre ľudi ktory sa s pen spinngom este nestretli...musim ich niecim zaujat...keby videli len nejake forum...epn spinning...co to je? hmmm nejaka blbost..idem dalej...tak som urobil este toto www.spin.wbl.sk ... s tym forom je to prepojene...
Thek_SVK
Professional
Professional

dawo napísal:mno ale ked to urobim aj keby som nasiel taku gumu co nehrozi .. stala by sa taka vec ze by boli medzi gumou a perami schody jaku dpc tam mas ceruzku ty? :P
Ja neviem,takú obyčajnú sedí mi dovnútra akurát a gumu v strede mam z takého lacného pera, veľmi často používané ako reklamné pero...na jednej strane sa mi ta guma trochu zužuje a tak je tam taký menší schodík..ale nejak mi to nevadí...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Theking napísal:Ja neviem,takú obyčajnú sedí mi dovnútra akurát a gumu v strede mam z takého lacného pera, veľmi často používané ako reklamné pero...na jednej strane sa mi ta guma trochu zužuje a tak je tam taký menší schodík..ale nejak mi to nevadí...
Da sa to lahko dorovnat ciernou lepsiacov paskou :)
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

2 otazocky mam...

postaci mi standardna ceruzka?(gulata, taka s gumou na vrchu, okolo 17cm ma)

a ked cvicim thumbaround, mam zacat pomaly?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Theking napísal:Ja neviem,takú obyčajnú sedí mi dovnútra akurát a gumu v strede mam z takého lacného pera, veľmi často používané ako reklamné pero...na jednej strane sa mi ta guma trochu zužuje a tak je tam taký menší schodík..ale nejak mi to nevadí...
Mne ten schodík dosť vadil - odieralo mi to prsty, čiže osm ho pekne obrúsil šmirgľom.
Pero vám bude držať po kope aj s tenším jadrom, stačí ho upevniť sekundovým. :wink:
jamess napísal:2 otazocky mam...

Hej, pen spinning sa robí občas aj s ceruzkou, iba musíš dať potom rovnakú gumu aj na druhý tupý koniec ceruzky. Pri Thumbaround začni pomaly a dávaj pozor, aby si mal palec a ukazovák naozaj oproti sebe a aby mala ceruzka dostatočnú plochu na chrbte palca na otočenie. To sa mne dosť často stávalo a potom to lietalo všetkými smermi :lol:
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

vdaka jin

este jeden dotaz, ked robim ten thumbspin, dari sa mi ho robit len ak aj hybem s celou rukou a napomaham tym rotacii, na tych videach je vsak ruka vzdy staticka...robim to zle?
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Digital napísal:Da sa to lahko dorovnat ciernou lepsiacov paskou :)
a napr. zelenou by sa to nedalo? :lol:
sry za OT ale si mi krasne nahral :P
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Skolacik napísal:a napr. zelenou by sa to nedalo? :lol:
sry za OT ale si mi krasne nahral :P
Heh myslel som tie tvrdé cierne pásky na tesnenia a tak.. :) Ale ani zelená by nebola zlá :wink:
Thek_SVK
Professional
Professional

jamess napísal:2 otazocky mam...
Pomaly rýchlo...ako tebe vyhovuje :) . Skrátka sa ho snaž urobiť a nezamýšlaj sa či pomaly či rýchlo...keď ho už budeš vediet, budeš schopný ho robiť pomaly, aj rychlo :) .
Digital napísal:Heh myslel som tie tvrdé cierne pásky na tesnenia a tak.. :) Ale ani zelená by nebola zlá :wink:
Ja som mal na koncoch pera izolačnú pásku na hokejky...malo to síce svoju váhu,no nejake protišmykové to nebolo...čo sa týka pásky v strede a gumy z pera,je to veľký rozdiel...naviac niektoré gumy sa šmýkajú viac,niektoré menej....každému vyhovuje ničo iné samozrejme.
jamess napísal:vdaka jin
este jeden dotaz, ked robim ten thumbspin, dari sa mi ho robit len ak aj hybem s celou rukou a napomaham tym rotacii, na tych videach je vsak ruka vzdy staticka...robim to zle?
Pozor na vec, thumbspin a thumbaround sú dva rozdielne triky...thumbspin by som nechal na neskôr.
SRneC
Addict
Addict

kua tu skusam sonic 23-12 hlava smutku a zrazu som to urobil ... som hotovy :lol: aky je dalsi vhodny trik?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

dawo napísal:kua tu skusam sonic 23-12 hlava smutku a zrazu som to urobil ... som hotovy :lol: aky je dalsi vhodny trik?
Skús fingerpass :wink: Ten je dosť jednoduché pochopiť, ale žiada s troch zručnosti :) alebo už dáke menšie combo :wink:
Ale najprv dotiahni ten sonic do dokonalosti a skús aj sonic - harmonic
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

dawo napísal:zacni thumbaround .. navod je v nemcine k videjku (je to asi na druhej strane) celemu som tomu rozumel a uz vecer som krutil pri CSI Miami :lol: vela zdaru
Heh, tak vcera a dnes som to skusal, neni to tak tazke, uz sa dari tak z 90%. Ten sonic absolutne neovladam, to mi pride az nemozne :) . Existuje nejaka stranka, kde by som nasiel tutorialy nejak pekne zoradene aj s nazvami trikov? :)
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

blazer napísal:Existuje nejaka stranka, kde by som nasiel tutorialy nejak pekne zoradene aj s nazvami trikov? :)
Asi tato http://www.psconclave.com/wiki/Main_Page .Su tam aj tutorialy (iba v anglictine). Jednotlive triky su aj zaradene do rodin (skupin). Najdes tu aj uz zlozitejsie triky, comba, atd. A video tutorialy najdes na youtube.com alebo video.gogle.com (alebo na podobnych strankach).
A samozrejme navstiv http://www.penspinning.wz.cz
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Theking: Mohol by si mi pls vysvetlit Charge 23 Normal. O co tam vlastne ide? Pochopit to nebolo az take tazke, horsie je to zrealizovat. Dik
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

zaujimave ale nejak ma to nelaka navyse dufam ze sa to nedostane do skol lebo sa vsetci zblaznia :lol:
SRneC
Addict
Addict

Sheep napísal:zaujimave ale nejak ma to nelaka navyse dufam ze sa to nedostane do skol lebo sa vsetci zblaznia :lol:
si predstav ... ucitel vysvetluje funkcie a spyta sa .. je tu niekto kto tomu nerozumie?? a zo zadu AAAANO .. ze comu nerozumies .. ze nicomu ale podaril sa mi fingerpass :lol:

podla mna keby sa do dostalo na verejnost bolo by slovensko svetovou pen spinningovou mocnostou ..
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

urob to s ceruzkou potom budes davac :)
SRneC
Addict
Addict

IMI napísal:urob to s ceruzkou potom budes davac :)
s ceruzkou by sa to dalo lahsie ako s obycajnym perom lebo ceruzka ma v strede aj stred ceruzky a aj tazisko :wink:

chlaaaapci najdite niekde tutorial na charge 23 :(
Napísať odpoveď