Je to super, ze si nieco take "skonstruoval", ale mam problem - chcel som sa registrovat a vypisuje mi stale ... Could not connect to the database. To iste aj so vsetkymi temami. Neviem ci je chyba vo mne, alebo u teba. Skus sa na to pozriet.Theking napísal:www.penspinning.wz.cz - Art of spin
Pen spinning - venuje sa tu tomu niekto?
Pravdepodobne bude chyba v hostingu,aktualne nechce nacitat ani webzdarma....inac som dorobil este taku "pútaciu" stránku pre ľudi ktory sa s pen spinngom este nestretli...musim ich niecim zaujat...keby videli len nejake forum...epn spinning...co to je? hmmm nejaka blbost..idem dalej...tak som urobil este toto www.spin.wbl.sk ... s tym forom je to prepojene...Danny_Vin napísal:Je to super, ze si nieco take "skonstruoval", ale mam problem - chcel som sa registrovat a vypisuje mi stale ... Could not connect to the database. To iste aj so vsetkymi temami. Neviem ci je chyba vo mne, alebo u teba. Skus sa na to pozriet.
Ja neviem,takú obyčajnú sedí mi dovnútra akurát a gumu v strede mam z takého lacného pera, veľmi často používané ako reklamné pero...na jednej strane sa mi ta guma trochu zužuje a tak je tam taký menší schodík..ale nejak mi to nevadí...dawo napísal:mno ale ked to urobim aj keby som nasiel taku gumu co nehrozi .. stala by sa taka vec ze by boli medzi gumou a perami schody jaku dpc tam mas ceruzku ty?
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Da sa to lahko dorovnat ciernou lepsiacov paskouTheking napísal:Ja neviem,takú obyčajnú sedí mi dovnútra akurát a gumu v strede mam z takého lacného pera, veľmi často používané ako reklamné pero...na jednej strane sa mi ta guma trochu zužuje a tak je tam taký menší schodík..ale nejak mi to nevadí...
-
jin
VIP
Mne ten schodík dosť vadil - odieralo mi to prsty, čiže osm ho pekne obrúsil šmirgľom.Theking napísal:Ja neviem,takú obyčajnú sedí mi dovnútra akurát a gumu v strede mam z takého lacného pera, veľmi často používané ako reklamné pero...na jednej strane sa mi ta guma trochu zužuje a tak je tam taký menší schodík..ale nejak mi to nevadí...
Pero vám bude držať po kope aj s tenším jadrom, stačí ho upevniť sekundovým.
Hej, pen spinning sa robí občas aj s ceruzkou, iba musíš dať potom rovnakú gumu aj na druhý tupý koniec ceruzky. Pri Thumbaround začni pomaly a dávaj pozor, aby si mal palec a ukazovák naozaj oproti sebe a aby mala ceruzka dostatočnú plochu na chrbte palca na otočenie. To sa mne dosť často stávalo a potom to lietalo všetkými smermijamess napísal:2 otazocky mam...
postaci mi standardna ceruzka?(gulata, taka s gumou na vrchu, okolo 17cm ma)
a ked cvicim thumbaround, mam zacat pomaly?
-
nejakymarko
Addict
Pomaly rýchlo...ako tebe vyhovujejamess napísal:2 otazocky mam...
postaci mi standardna ceruzka?(gulata, taka s gumou na vrchu, okolo 17cm ma)
a ked cvicim thumbaround, mam zacat pomaly?
Ja som mal na koncoch pera izolačnú pásku na hokejky...malo to síce svoju váhu,no nejake protišmykové to nebolo...čo sa týka pásky v strede a gumy z pera,je to veľký rozdiel...naviac niektoré gumy sa šmýkajú viac,niektoré menej....každému vyhovuje ničo iné samozrejme.Digital napísal:Heh myslel som tie tvrdé cierne pásky na tesnenia a tak..Ale ani zelená by nebola zlá
Pozor na vec, thumbspin a thumbaround sú dva rozdielne triky...thumbspin by som nechal na neskôr.jamess napísal:vdaka jin
este jeden dotaz, ked robim ten thumbspin, dari sa mi ho robit len ak aj hybem s celou rukou a napomaham tym rotacii, na tych videach je vsak ruka vzdy staticka...robim to zle?
-
blazer
Professional
Heh, tak vcera a dnes som to skusal, neni to tak tazke, uz sa dari tak z 90%. Ten sonic absolutne neovladam, to mi pride az nemoznedawo napísal:zacni thumbaround .. navod je v nemcine k videjku (je to asi na druhej strane) celemu som tomu rozumel a uz vecer som krutil pri CSI Miamivela zdaru
-
Danny_Vin
Expert
Asi tato http://www.psconclave.com/wiki/Main_Page .Su tam aj tutorialy (iba v anglictine). Jednotlive triky su aj zaradene do rodin (skupin). Najdes tu aj uz zlozitejsie triky, comba, atd. A video tutorialy najdes na youtube.com alebo video.gogle.com (alebo na podobnych strankach).blazer napísal:Existuje nejaka stranka, kde by som nasiel tutorialy nejak pekne zoradene aj s nazvami trikov?
A samozrejme navstiv http://www.penspinning.wz.cz
si predstav ... ucitel vysvetluje funkcie a spyta sa .. je tu niekto kto tomu nerozumie?? a zo zadu AAAANO .. ze comu nerozumies .. ze nicomu ale podaril sa mi fingerpassSheep napísal:zaujimave ale nejak ma to nelaka navyse dufam ze sa to nedostane do skol lebo sa vsetci zblaznia
podla mna keby sa do dostalo na verejnost bolo by slovensko svetovou pen spinningovou mocnostou ..