A sme tu. Tak ten Civic by bol vyborny, ale ked vezmes ako draho idu, aspon zachovale kusky, tak treba rovno zabudnut. Ja som pred rokom a pol predal mojho za 160, aj ked ... kto vie, co v tom bolo, chape preco.
Vidim, ze az tak moc nepozeras na konkretne parametre, takze by si sa kludne mohol zamerat na daco cez rok '90, hlavne nepozeraj po tych baworoch, to su zvacsa rozhajtrene vozidla, na nakladoch skrachujes. Stare bmw je pre ludi, co si chcu dokazat, ze maju na poriadne auto. Samozrejme, ze to vyznie uplne opacne

Ak japonca, tak sa kludne rozhliadni po Toyote Corolle, Toyote Starlet (male zabavne auto) alebo Nissan Sunny. Hondu by som vynechal kvoli vysokej cene alebo zhumplovanych kuskoch. Mazda nemala v tej dobe moc dobre agregaty a stale maju najdrahsie nahradne diely spomedzi japoncov. Mitsu mala v tych rokoch krasneho Colta, len ta servisna siet sa neda nazvat sietou

Ale ako je to s nefabrickymi nahradnymi dielmi neviem, klamal by som.
Z europskych vozidiel je najlepsie kupit daco, co je rozsirene, mas istotu, ze lahko a lacno zozenies nahradne diely. Napr. Golf III je pekny priklad bestselleru. Dost vela ich skoncilo v sparoch tunerov alebo v stlpoch poulicneho osvetlenia. Raz za cas sa objavi zachovaly kusok za rozumnu cenu. Vlastne nic ine ma nenapada, lebo potom by uz zostavali len slabsie motorizacie Citroena Saxo, Peugeota 106, Renaulta Clio, ale ti francuzi .. no radsej nebrat. Iba ak by si mal zalubu vo vyhladavani servisov