Auto do 60000 ,-

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

test napísal:Rozmyslal som aj nad Favoritom, Formanom ale keby som chcel nejaky v slusnom stave t.j. bez korozie, moc nenajazdene tak by som za to vysolil tiez 60 papierov takze dako som od toho upustil. Takisto aj od felicie
hmm , aj ja som bol toho názoru pokiaľ som nevidel Formana od uja , ponúkal mi ho , bohužiaľ financie mi to nedovolovali ...

palubný , plná elektrika , mierne úpravy , absolut bez korózie , motor vynikajúci stav (ujo je šéf mechanik v Pardubiciach vo Volve , takže si dal na ňom neskutočne záležať )

no proste , mne by išlo o spotrebu , a , že každú hlúposť opravíš za pár korún ...
no , ale sú to tvoje lóve :wink:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

schw33k napísal:hmm , aj ja som bol toho názoru pokiaľ som nevidel Formana od uja , ponúkal mi ho , bohužiaľ financie mi to nedovolovali ...

palubný , plná elektrika , mierne úpravy , absolut bez korózie , motor vynikajúci stav (ujo je šéf mechanik v Pardubiciach vo Volve , takže si dal na ňom neskutočne záležať )

no proste , mne by išlo o spotrebu , a , že každú hlúposť opravíš za pár korún ...
no , ale sú to tvoje lóve :wink:
To je sice pekne ale zozen taky favorit :wink: Ale aj tak, ako som uz povedal tymto smerom moc ist nechcem
mishenko kde si? :)

Btw kolko by vysiel dovoz takej Primery r.v 94/95? Myslim vsetky tie papierovacky nepocitajte cestu tam ani spat. Alebo ineho auta rovnaky rocnik, bo som pozrel tie ceny (tak na rychlo) a boli podstatne lacnejsie tie auta. Som myslel ze pri tychto starinach sa to tak neoplati ale moznoze aj hej. Aky je vas nazor?
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

LOL, stara srotina, no tak Honda ma dvojliter motor benzin a spravim na nom 8L na stovku ked chodim trosku "viac" ako je povolene... Takze v spotrebe problem nevidim. Alfu co mam je Diesel, kupil som ju za 10 litrov, a drahe suciastky? LOL Gufero na motor stoji 1000sk, vymena okolo 2000-3000sk, zadne brzdove oblozenie 500Sk nove, servo cerpadlo 700Sk, to su fakt MEGA polozky vzhladom k cene auta. A Fabia a podobne "auta" mozu ist dpc, naviac ked to ma co povedat aj ohladom motoru a nenecha ma to niekde v <> pri predbiehani... Spotreba? Ked vies jak na to, tak sa vojdes na Alfe do 5.5L/100, ja robim stovku za 6.3 litra na sto a to uz je citit, ako krajam vzduch :wink: [Honda - 2.0 benzin, Alfa 2.0TD intercooler] ;)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

male nenarocne auto je honda civic 92-95, tzv. vajicko. pekny model aj po rokoch, mavali aj slusnu vybavu, mishenko taku mal. sice za 60k tazsie zohnat,a le ked das takych 85 (ze by si po case dosetril) tak nie je o com. kazdy ti tu bude tlacit to svoje, ja mam favorita a som spokojny. nehovorim, ze je naj na svete, ale nebudem ho tu porovnat s niecim na co nema.

to misokgb: kazdy ma ine chutky, ako som spomenul, mne staci favo, niekomu imponuju vacsie objemy, netreba vsak nasilu niekoho presviedcat o svojej pravde
Prílohy
cvc_img[1].jpg
cvc_img[1].jpg (13.34 KiB) 1689 zobrazení
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Presne tak, chcel som napisat Civicu, ale zas sa pohybuje okolo tych 90k, co je uz 30k navrch co je dost... Inak suhlasim fajn auticko. Chces povedat, ze velky objem = velka spotreba? LOL :)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

A sme tu. Tak ten Civic by bol vyborny, ale ked vezmes ako draho idu, aspon zachovale kusky, tak treba rovno zabudnut. Ja som pred rokom a pol predal mojho za 160, aj ked ... kto vie, co v tom bolo, chape preco.
Vidim, ze az tak moc nepozeras na konkretne parametre, takze by si sa kludne mohol zamerat na daco cez rok '90, hlavne nepozeraj po tych baworoch, to su zvacsa rozhajtrene vozidla, na nakladoch skrachujes. Stare bmw je pre ludi, co si chcu dokazat, ze maju na poriadne auto. Samozrejme, ze to vyznie uplne opacne ;)
Ak japonca, tak sa kludne rozhliadni po Toyote Corolle, Toyote Starlet (male zabavne auto) alebo Nissan Sunny. Hondu by som vynechal kvoli vysokej cene alebo zhumplovanych kuskoch. Mazda nemala v tej dobe moc dobre agregaty a stale maju najdrahsie nahradne diely spomedzi japoncov. Mitsu mala v tych rokoch krasneho Colta, len ta servisna siet sa neda nazvat sietou :/ Ale ako je to s nefabrickymi nahradnymi dielmi neviem, klamal by som.
Z europskych vozidiel je najlepsie kupit daco, co je rozsirene, mas istotu, ze lahko a lacno zozenies nahradne diely. Napr. Golf III je pekny priklad bestselleru. Dost vela ich skoncilo v sparoch tunerov alebo v stlpoch poulicneho osvetlenia. Raz za cas sa objavi zachovaly kusok za rozumnu cenu. Vlastne nic ine ma nenapada, lebo potom by uz zostavali len slabsie motorizacie Citroena Saxo, Peugeota 106, Renaulta Clio, ale ti francuzi .. no radsej nebrat. Iba ak by si mal zalubu vo vyhladavani servisov :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Skor by som bral dake vacsie auto. U tej toyoty sa mi nepozdava akosi ten design ale tak aj cena je dako mimo
Ale tak kto si pozrie toto tak hned zisti preco
Mno uz vobec neviem, s tym dovozom je to ako priblizne? V Nemecku by japonske auta mali frcat za celkom dobre ceny ale myslim, ze trebalo dovazat od r.v. 96 (teda bolo s tym menej problemov). Jak to je?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

trosku ste ma naladili .. a ja som chytil slinu zistit co sa da zohnat za tych cca 70k :-) ..

... zum erste: http://audi-80.autobazar.eu/card.php?id=194321
.. hmm Audi 100 .. nem zle auticko, 90 konikova benzinka ... spotreba odhadom kolo 8-9 litrov pri normalnej jazde ? ... nahradne diely na kazdom srotovisku, ak neklamu kilometre, tak to moze byt vozenica jak sa patri ! ..

2.: Croma ? ... http://fiat-croma.autobazar.eu/card.php?id=172435
pomerne dost luxusne auto, je to sice diesel, a neprajnici by mohli namietat ze je to este ktomu talian, ale ja myslim ze okej vozenie ... nevysoke naklady, vela veci pomenenych ... len na tych fotkach nevyzera moc pritazlivo :-) ...

3.: Fiat Brávo, lepší jako Fávo :-D ... http://fiat-bravo.autobazar.eu/card.php?id=204413 .. len by som rad vedel co je za bordel pri tych soferovych dverach :-) ...

4.: maximalna papačina, len asi nechces stat stale na pumpach a nahradne diely zhanat dva roky :-D ... http://lancia-delta.autobazar.eu/card.php?id=205117 .. sice neodporucane auto na normalne jazdenie, lae HF si nemozem odpustit, netusl som ze sa da zohnat za 75 :-) ...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak neklamu kilometre? Usla im jedna 0 takze ta audina bude pekne rozhasena, ta croma vyzera pekne ale pozri si tem rebricek poruchovosti [link v predchadzajucom prispevku]. Keby to bol napr Nissan(Honda) Croma tak to berem :P
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

test napísal:Skor by som bral dake vacsie auto. U tej toyoty sa mi nepozdava akosi ten design ale tak aj
Tak nic, len som chcel poradit, tak skus mrknut Starlety :)
Dovoz je jasny, 96 a vyssie (E), lenze prihlasenie a papierovacky vyjdu aprox 17 tis. a to este nevravim o prevozenom benzine a pod. Ja tak mam teraz dovezeneho Swifta '97, nechcelo sa mi kupovat zimne pneu na moje a nicit si ho, tak som kupil zimne auto. Ved uz aj ide prec. Ale ma airbagy, elektriku a vyslo aprox. 80. A jazdim do 6l :)
Neviem, co ti este poradit, dako ma nenapada nic rozumne za taku cenu. Ta kupa v takej sume bude tak ci tak o kompromisoch a to nemalych ...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:.. len by som rad vedel co je za bordel pri tych soferovych dverach :-) ..
vyzera to ako keby otvoril dvere ako sa otvaraju na zetoroch - pleskom o blatnik. vyrovnal, zagitoval a strekol zakladom, tot moj OT nazor

no ako pozeram, tak do tych 60 asi najlepsie vychadza golfIII co spomenul mishenko alebo ta primera (napr. tato je buchnuta zozadu, ale nevyzera tragicky a aj cena je dobra http://www.autovia.sk/auto_nissan-prime ... 310611.htm) alebo by som este pridal VW Vento. je to velke auto a dielov je habadej. napr. http://www.autovia.sk/automobil_volkswa ... 666654.htm bratranec ho ma s motorom 1.8, bolo na predaj (neviem ci este je), ale keby som nemal auto, tak ho kupim hned.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

vento je vlastne kufrovy golf, takze to by slo.
inak trocha tukez by sa tiez mohol oplacat, len primera ma akurat take odtazite riadenie, ze az ... aj ked az taku staru som nejazdil, mohla by byt lahsia a tym padom by sa tam aj daky ten cit mohol najst.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Kód: Vybrať všetko

http://www.autobazar.biz/CZ/osobni/hledej.html?cena_od=30000&cena_do=40000
no ja by som si odtialto vybral.. :wink:

specialne ten ford mondeo .. MA KLIMU :shock:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ale su to 95 rocnik a navyse dovoz z nemecka a este to doviezt sem... neviem neviem
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

ja ti predam Renault 21 2.2l 79kW servo, el.onka, zrkadla, dig. palubovka, repro 4x80W s MP3, central s dialkovym, klima... za 22 000
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Mozem sa vam do tohto rozhovoru zamontovat ? :D Moj nazor . ja by som radsej kupil lacnejsie auto a dal ho za zvysok riadne dokopy . je lepsie sa vozit na bezchybnom favorite (mozno aj enaky tuning ) ako na uplne rozbitej felde v ktorej sa bojite ze pri 50 km rychlosti vam samovolne odpadne zadne okno . Tymto som nemyslel akurat favorit ale skodu 100 :D ale nie . to uz je na tebe ja len ze radsej starsie a zachovalejsie ako novsie a znicenejsie

EDIT :// Keby som tebou na 100% idem pozret toho renolta toho co pise nadomnou a ten zvysok oprava ak by bola treba . prip. tuning prip. benzin :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

spominal, ze tuning neplanuje, ta primera vyzerala dobre, co som dal tu buchnutu. fakt sa oplati ist tym smerom, jasne ze nekupit toho baworaka za liter, co som tam nasiel, to nie. ale trosku buchnute sa oplati. dake plechy nevadia, len bacha na nosniky, napravy, motor a podobne, take rany sa zle opravuju a hlavne draho

este k tym favoritom - mamin kolega teraz kupil jedneho za 30k, ale vraj taky, ze aj ja by som zavidel a moj toho uz teda zozral...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Favorit- je to skoro kult, pozri si nejaké fóra o fáve a zistíš, včom sú jeho výhody :wink:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

krupica_dnb napísal:Favorit- je to skoro kult, pozri si nejaké fóra o fáve a zistíš, včom sú jeho výhody :wink:
no zas ho moc neprechvaluj. je to kult, kedysi to bolo tak, ze si mladi kupovali embecky, dnes si kupuju facka... ale zas udrzat favo v dobrej kondicii nieco stoji. nahradne diely v boleslavi prestali vyrabat, daju sa este zohnat, ale uz len skladove zasoby a neoriginalne diely zas az tak vela nevydrzia. neustale to hnije aj ked sa o to staras, predsa to nie je pozinkovane. staci maly tukanec a mas z toho lego. je to sice jednoduche na udrzbu, nezerie vela a nekradnu sa az tak moc, ale aj tak mam toho svojho rad :smt007
Vincko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vincko »

Na ten dovoz si skus pozriet stranku www.mobile.de su tam v poho auta za celkom slusne ceny, do 40 000 by si nieco vedel vybrat a ten dovoz plus papiere daka dvacka...
napriklad: http://mobile.de/SIDkxrMEycC8-.9D05Uc-K ... 1247203317&
Na hlavnej strane kliknes pkw suchen a vo filtry das poziadavky, hlavne r.v. 1996...
Napísať odpoveď