takze moja situacia: asi pred rokom som spoznal babu, boli sme si sympaticki, bolo nam spolu fajn, travili sme spolu cas a tak netrvalo dlho a uvedomili sme si ze patrime k sebe... zaciatok nasho vztahu sme nebrali nejak extra vazne, travili sme cas po svojom, spolu sme boli maximalne raz za tyzden. Ale aj tak sme sa mali radi. Potom prisli letne prazdniny a zacali sme travit spolu casu troska viac... tak 3-4x za tyzden.. a vtedy sme si uvedomili obaja ze to co je medzi nami nie je iba nieco povrchne.. lenze prazdniny skoncili zacala skola a uz sme zas nemohli tolko casu travit spolu, problem nastal asi v novembri ked sme robili urcite chyby (rozrpavali sme sa moc o buducnosti (nasej of course)). A zacalo to byt medzi nami horsie, pretoze to na nu moc tlacilo (kolko ma rokov napisem az na konci) a tak to raz nevydrzala a povedala ze bude asi pre nas lepsie ked sa rozideme.. asi 2 tyzdne sme sa nevideli.. no po tych dvoch tyzdnoch sme sa aj tak zacali zas stretavat, lebo sme jeden druhemu sielene chybali, zacalo to zas prekvitat, postupne male pusy, objatia, zas pusa vacsia pusa.... az sme sa zas dali dokopy,... a nas vztah mal pre nas este vacsiu hodnotu.. zistili sme ze sa k sebe super hodime, lebo mame skoro rovnake povahy... a zacali sme si uzivat, travili sme spolu uzastne chvile,(uzili sme si ten tyzden snehu co bol) a vtedy nas vztah bol na uzastnej urovni, citili sme ze sa milujeme hoci sme si to ani nemuseli povedat.. bohuzial (pravdepodomne z mojej strany) zas sme zacali rozoberat tu buducnost, plany do buducnosti a nasvztah sa zas coraz viac zhorsoval, a tuto sobotu to znova vyzeralo ze sa rozideme. Nastastie sme si to vsetko s priatelkou v cas vyrozpravali a dohodli sa ze sa vratime (samozrejme len pomyselne) o tych 2-3 tyzdne spat kedy sme sa OBAJA citili uzastne... myslim ze to dopadlo celkom fajn..
no moj problem spociva v tom ze neviem ze za ako dlho zas moze vzniknut takato situacia, a neviem ako jej predist.. ked ono to niekedy pride tak samo... viete povedali sme si ze uz 3ti krat tu istu chybu nespravime..
a teraz este par faktov, ked smezacali spolu chodit ja som bol 16 ona 14, teraz ona ma 15 a ja budem zachvilu oslavovat 18, sme spolu bez par dni rok. Prosim nehovorte mi ze sme mladi a ze takych este bude, ano sme este mladi a mozno to nie je posledna baba ku ktrorej nieco take budem citit, ale jednoznacne je to jedna z nich... a nevykaslem sa na taky vztah ked viem ze ma zmysel. Myslim ze aj z jej strany je to tak lebo keby tomu neverila tak uz sa davno rozideme, sice tieto problemy nas postihuju, lebo nemame dostatok skusenosti, no nechceme sa od seba odlucit len koli tym chybam, preto by som vas chcel poprosit o rady ako sa ich vyvarovat..
vopred dakujem.. hlavne etienemu
BTW asi moj najdlsi prispevok hehe-