trencin, nitra, krpelany, kosice, presov a BRATISLAVA nist? len tak, zarazajuci fakt, ale sam seba uistujem, ze vsetci si budujeme karieru a sme maximalne vytazeni!
nechcem sa priecit .. ale uskutocnilo sa niekedy nejake stretko?? lebo 17 stran destinacii do celeho slovenska sa mi citat nechce .. a uzaj co by sme potom my useri na "stretku" robili ?
dawo napísal:nechcem sa priecit .. ale uskutocnilo sa niekedy nejake stretko?? lebo 17 stran destinacii do celeho slovenska sa mi citat nechce .. a uzaj co by sme potom my useri na "stretku" robili ?
(mozno sa tu rozprudi fajn diskusia)
hej, nejaké sa uskutočnili. Boli tu aj fotky. A čo by ste robili? pili pivo a mladiství kofolku
no takto sa asi nikdy nedohodneme no bolo by asi lepsie riesenie niekedy cez leto alebo pocaz prazdnin sa stretnut tak niekde strede seckeho ak ja som z ba a nebol by problem ist niekam dalej by sa pozbieralo xy ludi a niekde do stredu vsetkych by sa to dalo a islo by sa sadnut ako mne by sa do auta zmestilo este 4ludia z ba (ono vodicak as v aprili hlavne ze auto uz je ) a pohodicke by som dosiel na kofolku ale v tento trapny cas sa neda nic riesit
jumper napísal:no takto sa asi nikdy nedohodneme no bolo by asi lepsie riesenie niekedy cez leto alebo pocaz prazdnin sa stretnut tak niekde strede seckeho ak ja som z ba a nebol by problem ist niekam dalej by sa pozbieralo xy ludi a niekde do stredu vsetkych by sa to dalo a islo by sa sadnut ako mne by sa do auta zmestilo este 4ludia z ba (ono vodicak as v aprili hlavne ze auto uz je ) a pohodicke by som dosiel na kofolku ale v tento trapny cas sa neda nic riesit
No asi tak.. Vieš ono je smutné že práve iba mi traja sme sa dohodli. A to vôbec niesom takí človek že povieš príd a hned zajtra ti klopem pred dverami. Takže ja by som túto tému nechal otvorenú iba cez prázdniny kedy by sa už prihlásili organizátory stretiek a vypísalo by sa jasne kedy a kde a potom by sa samotním organizátorom ozývali ludia. Lebo takto to nikam nevedie. A pritom stačí tak málo.. Sme si vymenili s gotharom číslo (sheepove som mal už dávno) takže sme sa nakoneic stretli a ani to nebolelo (to asi preto že pivo pili iba gothar a sheep ja iba kofolku nechcel som robiť bordel ) Toť vsjo dúfam že tieto pokiny pomôžu pri organizácií stretávok. Okrem toho blaváci a martiňáci nieje hamba že vychodňare spravili najväčšie hojko stretko..?
Cicatrix napísal:a čo takto hlasovanie o tom kde sa stretnúť
brácho to je zbytočné aj tak by prišli traja ľudia, lebo ostatní buď nemôžu, akurát vtedy im zdochla mačka a idú na pohreb alebo príde nečakaná návšteva a podobné výhovorky.
MS FRANKY napísal:No asi tak.. Vieš ono je smutné že práve iba mi traja sme sa dohodli. A to vôbec niesom takí človek že povieš príd a hned zajtra ti klopem pred dverami. Takže ja by som túto tému nechal otvorenú iba cez prázdniny kedy by sa už prihlásili organizátory stretiek a vypísalo by sa jasne kedy a kde a potom by sa samotním organizátorom ozývali ludia. Lebo takto to nikam nevedie. A pritom stačí tak málo.. Sme si vymenili s gotharom číslo (sheepove som mal už dávno) takže sme sa nakoneic stretli a ani to nebolelo (to asi preto že pivo pili iba gothar a sheep ja iba kofolku nechcel som robiť bordel ) Toť vsjo dúfam že tieto pokiny pomôžu pri organizácií stretávok. Okrem toho blaváci a martiňáci nieje hamba že vychodňare spravili najväčšie hojko stretko..?
Je to hanba. Ja sa rad nasockujem na BA stretko, stačí dať vopred vedieť. Najideálnešie cez nejaké volno