LYZE

O športe...

Ktore?

Fischer
3
14%
Rossignol
15
68%
Neviem posudit, nezajem
4
18%

Celkom hlasov: 22

Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

LYZE

Príspevok od používateľa Tomasko »

Mam [uz som aj mal] taky problem:

mam dvoje lyze:
Fischer[F] a Rossignol[R] obidvoje carvingove

a F su mi tak po celo a R su mi tak do stredu krku, ktore by som mal zobrat na lyziarsky.... mam 179cm,
F= 168
R= 150

doteraz som bol zvyknuty na Rossignoly, F su fotrove :?
SRneC
Addict
Addict

Re: LYZE

Príspevok od používateľa SRneC »

Tomasd napísal:Mam [uz som aj mal] taky problem:

mam dvoje lyze:
Fischer[F] a Rossignol[R] obidvoje carvingove

a F su mi tak po celo a R su mi tak do stredu krku, ktore by som mal zobrat na lyziarsky.... mam 179cm,
F= 168
R= 150

doteraz som bol zvyknuty na Rossignoly, F su fotrove :?
ja by som rossignoly .. vzdy lepsie trochen kratsie ako trochen dlhsie .. este ich fotrovi zlomis(taky pad by som chceel vidiet) a co potom?? budes sa moct aj lepsie predierat na vlek, lanovku ;)
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

bez debaty bez rossignoly.. v znacke nieje az taky velky rozdiel, ale si na ne zvyknuty aj ked vyskovo by ti mozno boli lepsie F
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

dawo napísal:ja by som rossignoly .. vzdy lepsie trochen kratsie ako trochen dlhsie .. este ich fotrovi zlomis(taky pad by som chceel vidiet) a co potom?? budes sa moct aj lepsie predierat na vlek, lanovku ;)
heh no taky lamak by som dufam nebol, ale ja myslim tiez, ze kratsie bo nelyzujem nejak extra extrem rychlo :D a s mensimi sa lepsie obluky robia ci nie? :P

alebo nie su moc male? lebo v obchode tusim vzdy hovoria, ze max. od brady po nos... ale to ked si kupujete nove

a viete nahodou budu tie F ine na prvej jazde mi to nepojde a budem v predposlednej skupine :lol:

ale dufam , ze sa tam daju napasovat lyziarky :oops: fotovve :lol: lebo moje su mi male (7) a tie co budem mat teraz su 10 a na juniorske lyze :lol: [pojdem ich dat do nejakeho obchodu]
Smarton
Medium Star
Medium Star

Tomasd napísal:ale dufam , ze sa tam daju napasovat lyziarky :oops: fotovve :lol: lebo moje su mi male (7) a tie co budem mat teraz su 10 a na juniorske lyze :lol: [pojdem ich dat do nejakeho obchodu]
Ak tam nemas detske viazanie, tak sa tam napasuju bez problemov, len to neskusaj nastavovat sam, ak sa do toho nevyznas, lebo sa mozes lahko prizabit :D daj si to do servisu...
SRneC
Addict
Addict

Tomasd napísal:heh no taky lamak by som dufam nebol, ale ja myslim tiez, ze kratsie bo nelyzujem nejak extra extrem rychlo :D a s mensimi sa lepsie obluky robia ci nie? :P

alebo nie su moc male? lebo v obchode tusim vzdy hovoria, ze max. od brady po nos... ale to ked si kupujete nove

a viete nahodou budu tie F ine na prvej jazde mi to nepojde a budem v predposlednej skupine :lol:

ale dufam , ze sa tam daju napasovat lyziarky :oops: fotovve :lol: lebo moje su mi male (7) a tie co budem mat teraz su 10 a na juniorske lyze :lol: [pojdem ich dat do nejakeho obchodu]
jasna vec, lahsie sa ovladaju .. lahsie nesu .. este si aj na ne zvyknuty ... len nevyhutuj a ber rosiňolky :P
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Smarton napísal:ale dufam , ze sa tam daju napasovat lyziarky :oops: fotovve :lol: lebo moje su mi male (7) a tie co budem mat teraz su 10 a na juniorske lyze :lol: (pojdem ich dat do nejakeho obchodu)Ak tam nemas detske viazanie, tak sa tam napasuju bez problemov, len to neskusaj nastavovat sam, ak sa do toho nevyznas, lebo sa mozes lahko prizabit :D daj si to do servisu...
jj mam skusenost, zlomenu nohu :smt112

hm kukam a mam tam viazanie Rossignol equipe 80
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

ja by som bral Fischery, vzhladom na to ze mas 180 cm, tak su ti jednak vyskovo lepsie a jednak dlhsie lyze drzia lepsie stopu..ale vyber je na tebe
SRneC
Addict
Addict

Drago napísal:ja by som bral Fischery, vzhladom na to ze mas 180 cm, tak su ti jednak vyskovo lepsie a jednak dlhsie lyze drzia lepsie stopu..ale vyber je na tebe
za to ze cim vacsia plocha vacsia stabilita neplati to vzdy ... mozno ich nebude vladat kormidlovat a par dni na svahu a bude zmordovany ... dlhsie lyze su lepsie ked ides "šusom" :wink:
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Drago napísal:ja by som bral Fischery, vzhladom na to ze mas 180 cm, tak su ti jednak vyskovo lepsie a jednak dlhsie lyze drzia lepsie stopu..ale vyber je na tebe
btw. tak preco maju slalomari kratke lyze :D
dawo napísal:za to ze cim vacsia plocha vacsia stabilita neplati to vzdy ... mozno ich nebude vladat kormidlovat a par dni na svahu a bude zmordovany ... dlhsie lyze su lepsie ked ides "šusom" :wink:
jj prave... nebudem to pustat dole, kto bude prvy :roll: :D
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

myslim ze aj tak to budes pustat dole :) ale tak je to fakt ze ci ich budes pouzivat na rychlejsie jazdenie, alebo pekne obluciky

ale potom absolutne nechapem na co si zakladal tuto temu ked uz si bol dopredu vlastne rozhodnuty :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Drago napísal:myslim ze aj tak to budes pustat dole :) ale tak je to fakt ze ci ich budes pouzivat na rychlejsie jazdenie, alebo pekne obluciky

ale potom absolutne nechapem na co si zakladal tuto temu ked uz si bol dopredu vlastne rozhodnuty :)
no tak nejsom, ale na take vseobecne obycajne lyzovanie :) ani pomaly ani rovno dole :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

myslim ze je to uplne jedno.na lyziarak sa predsa nechodi lyzovat :wink:
inac ja som mal na lyzaraku 2metrove nekarvingy co sa ani do lyzarne nevosli (iba na lezato :lol: ) a myslim ze problem nebol.lyzovalo sa mi dobre,v rade na vleku som sa vedel predbehnut.riesis to zbytocne.
a opakujem na lyzarak sa nechodi lyzovat :idea:
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:myslim ze je to uplne jedno.na lyziarak sa predsa nechodi lyzovat :wink:
inac ja som mal na lyzaraku 2metrove nekarvingy co sa ani do lyzarne nevosli (iba na lezato :lol: ) a myslim ze problem nebol.lyzovalo sa mi dobre,v rade na vleku som sa vedel predbehnut.riesis to zbytocne.
a opakujem na lyzarak sa nechodi lyzovat :idea:
ty nechodis, ale ja si chcem dobre zalizovat :roll:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

vidis a ja som to zvladol na dvojmetrovyh stoziaroch 8)
sarnik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sarnik »

Podla mna by bolo lepsie keby si si zobral Rosignolly... Lebo su aj mensie a si na nich zvyknuty... takze... Je to uz len a len na Tebe ! ;)
SRneC
Addict
Addict

pinacolada napísal:vidis a ja som to zvladol na dvojmetrovyh stoziaroch 8)
tak tak na mojom prvom lyziarskom som mal fishery 2 metrove jedna vazila 10 kg a na druhom akesi K2 asi uplne prve lyze na ktorych skusali nieco ohladom karvingu .. boli lahsie(asi o 1 kg) :lol: ale musel som sa namakat ... riesit tak ci karvingy fisher alebo rosiňol tak umrem radostou :lol:
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

v zjazdovom lyzovani ty neviem povedat ktore lyze su lepsie a vobec ma to nezaujima .. v bezkach by som ti poradil
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Smarton
Medium Star
Medium Star

M4jk1:-) napísal:v zjazdovom lyzovani ty neviem povedat ktore lyze su lepsie a vobec ma to nezaujima .. v bezkach by som ti poradil
A koho zaujima ze by si veldel poradit v bezkach? nato sa nik nepytal, tak nechapem naco si sem vobec pisal.

k teme: rozdiel vo velkosti je dost velky... ale ako som ti uz pisal, na tvojom mieste by som bral rossignoly.
Napísať odpoveď