mam dvoje lyze:
Fischer[F] a Rossignol[R] obidvoje carvingove
a F su mi tak po celo a R su mi tak do stredu krku, ktore by som mal zobrat na lyziarsky.... mam 179cm,
F= 168
R= 150
doteraz som bol zvyknuty na Rossignoly, F su fotrove
ja by som rossignoly .. vzdy lepsie trochen kratsie ako trochen dlhsie .. este ich fotrovi zlomis(taky pad by som chceel vidiet) a co potom?? budes sa moct aj lepsie predierat na vlek, lanovkuTomasd napísal:Mam [uz som aj mal] taky problem:
mam dvoje lyze:
Fischer[F] a Rossignol[R] obidvoje carvingove
a F su mi tak po celo a R su mi tak do stredu krku, ktore by som mal zobrat na lyziarsky.... mam 179cm,
F= 168
R= 150
doteraz som bol zvyknuty na Rossignoly, F su fotrove
heh no taky lamak by som dufam nebol, ale ja myslim tiez, ze kratsie bo nelyzujem nejak extra extrem rychlodawo napísal:ja by som rossignoly .. vzdy lepsie trochen kratsie ako trochen dlhsie .. este ich fotrovi zlomis(taky pad by som chceel vidiet) a co potom?? budes sa moct aj lepsie predierat na vlek, lanovku
Ak tam nemas detske viazanie, tak sa tam napasuju bez problemov, len to neskusaj nastavovat sam, ak sa do toho nevyznas, lebo sa mozes lahko prizabitTomasd napísal:ale dufam , ze sa tam daju napasovat lyziarkyfotovve
lebo moje su mi male (7) a tie co budem mat teraz su 10 a na juniorske lyze
[pojdem ich dat do nejakeho obchodu]
jasna vec, lahsie sa ovladaju .. lahsie nesu .. este si aj na ne zvyknuty ... len nevyhutuj a ber rosiňolkyTomasd napísal:heh no taky lamak by som dufam nebol, ale ja myslim tiez, ze kratsie bo nelyzujem nejak extra extrem rychloa s mensimi sa lepsie obluky robia ci nie?
![]()
alebo nie su moc male? lebo v obchode tusim vzdy hovoria, ze max. od brady po nos... ale to ked si kupujete nove
a viete nahodou budu tie F ine na prvej jazde mi to nepojde a budem v predposlednej skupine
ale dufam , ze sa tam daju napasovat lyziarkyfotovve
[pojdem ich dat do nejakeho obchodu]
jj mam skusenost, zlomenu nohuSmarton napísal:ale dufam , ze sa tam daju napasovat lyziarkyfotovve
(pojdem ich dat do nejakeho obchodu)Ak tam nemas detske viazanie, tak sa tam napasuju bez problemov, len to neskusaj nastavovat sam, ak sa do toho nevyznas, lebo sa mozes lahko prizabit
daj si to do servisu...
za to ze cim vacsia plocha vacsia stabilita neplati to vzdy ... mozno ich nebude vladat kormidlovat a par dni na svahu a bude zmordovany ... dlhsie lyze su lepsie ked ides "šusom"Drago napísal:ja by som bral Fischery, vzhladom na to ze mas 180 cm, tak su ti jednak vyskovo lepsie a jednak dlhsie lyze drzia lepsie stopu..ale vyber je na tebe
btw. tak preco maju slalomari kratke lyzeDrago napísal:ja by som bral Fischery, vzhladom na to ze mas 180 cm, tak su ti jednak vyskovo lepsie a jednak dlhsie lyze drzia lepsie stopu..ale vyber je na tebe
jj prave... nebudem to pustat dole, kto bude prvydawo napísal:za to ze cim vacsia plocha vacsia stabilita neplati to vzdy ... mozno ich nebude vladat kormidlovat a par dni na svahu a bude zmordovany ... dlhsie lyze su lepsie ked ides "šusom"
no tak nejsom, ale na take vseobecne obycajne lyzovanieDrago napísal:myslim ze aj tak to budes pustat doleale tak je to fakt ze ci ich budes pouzivat na rychlejsie jazdenie, alebo pekne obluciky
ale potom absolutne nechapem na co si zakladal tuto temu ked uz si bol dopredu vlastne rozhodnuty
ty nechodis, ale ja si chcem dobre zalizovatpinacolada napísal:myslim ze je to uplne jedno.na lyziarak sa predsa nechodi lyzovat![]()
inac ja som mal na lyzaraku 2metrove nekarvingy co sa ani do lyzarne nevosli (iba na lezato) a myslim ze problem nebol.lyzovalo sa mi dobre,v rade na vleku som sa vedel predbehnut.riesis to zbytocne.
a opakujem na lyzarak sa nechodi lyzovat
tak tak na mojom prvom lyziarskom som mal fishery 2 metrove jedna vazila 10 kg a na druhom akesi K2 asi uplne prve lyze na ktorych skusali nieco ohladom karvingu .. boli lahsie(asi o 1 kg)pinacolada napísal:vidis a ja som to zvladol na dvojmetrovyh stoziaroch
A koho zaujima ze by si veldel poradit v bezkach? nato sa nik nepytal, tak nechapem naco si sem vobec pisal.M4jk1:-) napísal:v zjazdovom lyzovani ty neviem povedat ktore lyze su lepsie a vobec ma to nezaujima .. v bezkach by som ti poradil