Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?
Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?
Tak ako hmmm ? Poradte, alebo sa pochvaltne ako sa to podarilo Vam... dik za hocijake rady
Podla mna moze byt pomerne ucinny beh... nie ?
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?
brusaciky?sarnik napísal:Tak ako hmmm ? Poradte, alebo sa pochvaltne ako sa to podarilo Vam... dik za hocijake rady![]()
![]()
Heh... brusaciky...Tomasd napísal:brusaciky?
-
uplink
VIP
slop strasne vela vody, ale max tyzden [aby si si nedoebal mineraly v tele]. Potom pomahaju stacionarne bicykle a podobne haluze. Bracho mal daco okolo stovecky a asi za mesiac a daco siel brutalne dole, ale fakt ze brutalne
. Kazdy den 30 minut rano a 30 minut vecer na takej "orbitrek" like veci, akurat on to ma take sofistikovanejsie, masivnejsie [a aj drahsie :s]. Cize ano ked necesh do nicoho vrazat lowa tak beh.
...to len na okraj 
neaerobikove brusaky, alebo ak sa clovek nedviha na zrdi [zavesis sa rukami a vykopavas nohami] su najlepsia cesta ako si doebat chrbticuTomasd napísal:brusaciky?
-
uplink
VIP
co ja viem dost drasticke, asi prijmas malo tekutin, nic ine ako tekutiny tie tuky neodbura. Ako skus to kazdy den 2x30 minut rano vecer na tom orbitreku na tazse obtiaznosti a uvidis.sarnik napísal:No ten orbitrek mam doma, ale to tiez nieje moc ucinne... Co si myslis o behani naoblieeekany aj ked e teplo, a rafat 30 poklus 30 sprint... ?
-
last_knight
Light Professional
strasne vela aerobnych cinnosti - beh,bycikel,svihadlo a podobne + vela tekutin ale nie alkohol.. samozrejme potom upravit jedalnicek nech tam nieje vela sacharidov - jest zeleninu a tak - proste tvoj energeticky vydaj musi byt vacsi ako prijem a najlepsie hned rano sa poriadne vypotit este pred jedlom, lebo vtedy telo cerpa zo zasob a nie z toho co si prave do seba natlacil=> spalujes ulozene tuky... tak.. a este 21 dni a idem na to aj ja bo som tucny uz jak hovado a brucho som 6 mesiacov necvicil 
Roller ... ? To je ten kotuc co mas na zemi a tocis iba z bedrovymi kostami ? Ten pitny rezim skusit napravit... dam ten orbitrek a dufam ze pojde obvod dole..
Edit: Maki... No ja som teraz zacal cvicit zas po pol roku ..
a to aj tak vyzera...
Aj ked sa venujem vlastne "bojovemu sportu" tak na brucho nic nezabera...
-
Tomasko
Guru wannabe
sry, ze zasahujem do temy, ale co ked mam chude brucho a chcem kockyuplink napísal:slop strasne vela vody, ale max tyzden [aby si si nedoebal mineraly v tele]. Potom pomahaju stacionarne bicykle a podobne haluze. Bracho mal daco okolo stovecky a asi za mesiac a daco siel brutalne dole, ale fakt ze brutalne. Kazdy den 30 minut rano a 30 minut vecer na takej "orbitrek" like veci, akurat on to ma take sofistikovanejsie, masivnejsie [a aj drahsie :s]. Cize ano ked necesh do nicoho vrazat lowa tak beh.
neaerobikove brusaky, alebo ak sa clovek nedviha na zrdi [zavesis sa rukami a vykopavas nohami] su najlepsia cesta ako si doebat chrbticu...to len na okraj
sarnik: ja chodim na aikido, v kimone sa na kazdom treningu spotim ako kon a tiez to nepomaha - ale aspon udrzuje vahu lebo keby som nerobil ani to tak mam 100 klio teraz.. a z vlastnej minulorocnej skusenosti viem co som ti napisal - som siiel pred rokom vpoho 8kg dole a aj z pasa tuk a tehlicky sa zacali rysovat, len potom som prestal, nabral tuk s5 a potom som posilku zacal takze rysovacka sa nekonala ale isiel sa objem - vravim snaz sa a vypot sa hned z rana a bude fajn
-
Holubar
Darca
sorry kamo, pises, ze sa chystas do steroidov a kladies taketo hlupe otazky?sarnik napísal:Tak ako hmmm ? Poradte, alebo sa pochvaltne ako sa to podarilo Vam... dik za hocijake rady![]()
![]()
No najskor chcem dat vsetko sadlo dole a potom MOZNO tie steroidy... MOZNOHolubar napísal:sorry kamo, pises, ze sa chystas do steroidov a kladies taketo hlupe otazky?
-
uplink
VIP
slahni si do zarubne tyc, zaves sa rukami a vykopavaj spojenymi nohami [pomaly]. Ako to mas asi najucinejjsi cvyk aky moze byt, potom su dobre serie z pilatesa, ktore su zamerane na brucho [takmer vsetky cviky na chrbte]. Tak isto nie su zle cviky z kalanetiky [mix pilatesa a neviem coho ece] a aerobikTomasd napísal:sry, ze zasahujem do temy, ale co ked mam chude brucho a chcem kockybehat?