Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?

O športe...
sarnik
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?

Príspevok od používateľa sarnik »

Tak ako hmmm ? Poradte, alebo sa pochvaltne ako sa to podarilo Vam... dik za hocijake rady :) :) :roll: Podla mna moze byt pomerne ucinny beh... nie ?
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?

Príspevok od používateľa Tomasko »

sarnik napísal:Tak ako hmmm ? Poradte, alebo sa pochvaltne ako sa to podarilo Vam... dik za hocijake rady :) :) :roll: Podla mna moze byt pomerne ucinny beh... nie ?
brusaciky?
sarnik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Tomasd napísal:brusaciky?
Heh... brusaciky... :D Brusaciky sa robia kazdy den, ale to nepomaha. Len to brusko spevnuje, ale sadielko ostaavaa !
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

slop strasne vela vody, ale max tyzden [aby si si nedoebal mineraly v tele]. Potom pomahaju stacionarne bicykle a podobne haluze. Bracho mal daco okolo stovecky a asi za mesiac a daco siel brutalne dole, ale fakt ze brutalne :). Kazdy den 30 minut rano a 30 minut vecer na takej "orbitrek" like veci, akurat on to ma take sofistikovanejsie, masivnejsie [a aj drahsie :s]. Cize ano ked necesh do nicoho vrazat lowa tak beh.
Tomasd napísal:brusaciky?
neaerobikove brusaky, alebo ak sa clovek nedviha na zrdi [zavesis sa rukami a vykopavas nohami] su najlepsia cesta ako si doebat chrbticu :)...to len na okraj :)
sarnik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

No ten orbitrek mam doma, ale to tiez nieje moc ucinne... Co si myslis o behani naoblieeekany aj ked e teplo, a rafat 30 poklus 30 sprint... ? Edit: Vlastne cim viac mas na sebe veci, tym viac vypotis nie ?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

sarnik napísal:No ten orbitrek mam doma, ale to tiez nieje moc ucinne... Co si myslis o behani naoblieeekany aj ked e teplo, a rafat 30 poklus 30 sprint... ?
co ja viem dost drasticke, asi prijmas malo tekutin, nic ine ako tekutiny tie tuky neodbura. Ako skus to kazdy den 2x30 minut rano vecer na tom orbitreku na tazse obtiaznosti a uvidis. :)
sarnik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Takze pitny rezim pomenit hej ? Cista voda alebo mineralka... ? Ten orbitrek skusim a dam Ti vediet potom, ze co a ako... :)) No vies, aj ked je to behanie take "drasticke" ale tak podla mna sa oplati... treba preto nieco urobit...
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

dobre ti poradil aj uplink, ale mne celkom pomohli skracovacky a tiez roller je dobry na brucho, spevnuje svalstvo, ale taktiez je coskoro aj vizualny vysledok. max spokojnost :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

strasne vela aerobnych cinnosti - beh,bycikel,svihadlo a podobne + vela tekutin ale nie alkohol.. samozrejme potom upravit jedalnicek nech tam nieje vela sacharidov - jest zeleninu a tak - proste tvoj energeticky vydaj musi byt vacsi ako prijem a najlepsie hned rano sa poriadne vypotit este pred jedlom, lebo vtedy telo cerpa zo zasob a nie z toho co si prave do seba natlacil=> spalujes ulozene tuky... tak.. a este 21 dni a idem na to aj ja bo som tucny uz jak hovado a brucho som 6 mesiacov necvicil :D
sarnik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Roller ... ? To je ten kotuc co mas na zemi a tocis iba z bedrovymi kostami ? Ten pitny rezim skusit napravit... dam ten orbitrek a dufam ze pojde obvod dole.. :? Edit: Maki... No ja som teraz zacal cvicit zas po pol roku .. :) a to aj tak vyzera... :lol: Aj ked sa venujem vlastne "bojovemu sportu" tak na brucho nic nezabera...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

cista voda je podla mna lepsu volbou, kedze prilis velka konzumacia mineralok, zanasa organizmus. A ked uz mineralku tak striedat rozne typy - ale tak aby mali rozny obsah mineralov.. nie ze vystriedas mineralku s takym istym zastupenim mineralnych latok :)

cistou vodou nemas co pokazit ;)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

uplink napísal:slop strasne vela vody, ale max tyzden [aby si si nedoebal mineraly v tele]. Potom pomahaju stacionarne bicykle a podobne haluze. Bracho mal daco okolo stovecky a asi za mesiac a daco siel brutalne dole, ale fakt ze brutalne :). Kazdy den 30 minut rano a 30 minut vecer na takej "orbitrek" like veci, akurat on to ma take sofistikovanejsie, masivnejsie [a aj drahsie :s]. Cize ano ked necesh do nicoho vrazat lowa tak beh.

neaerobikove brusaky, alebo ak sa clovek nedviha na zrdi [zavesis sa rukami a vykopavas nohami] su najlepsia cesta ako si doebat chrbticu :)...to len na okraj :)
sry, ze zasahujem do temy, ale co ked mam chude brucho a chcem kocky :D behat? :roll:
sarnik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Tomasd napísal:sry, ze zasahujem do temy, ale co ked mam chude brucho a chcem kocky :D behat? :roll:
Ked chces kocky, staci Ti zrobit 20/30 brusakov rano a vecer.. a tie kocky co budes mat si este nevidel ! To mi ver ! Kocky nieje takze vytvorit.. len je tazsie na nich nenabrat na sadielku ! :wink:
Maki
Darca
Darca

sarnik: ja chodim na aikido, v kimone sa na kazdom treningu spotim ako kon a tiez to nepomaha - ale aspon udrzuje vahu lebo keby som nerobil ani to tak mam 100 klio teraz.. a z vlastnej minulorocnej skusenosti viem co som ti napisal - som siiel pred rokom vpoho 8kg dole a aj z pasa tuk a tehlicky sa zacali rysovat, len potom som prestal, nabral tuk s5 a potom som posilku zacal takze rysovacka sa nekonala ale isiel sa objem - vravim snaz sa a vypot sa hned z rana a bude fajn
sarnik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Maki: Ja chodim na ju-jitsu neviem ci to poznas... tak isto v kimone sa vypotim ako svina, ale ucinok ziadny... Vlastne ked sa vypotim rano, tak ubudaju latky z tuku a nie z toho co som akurat zjedol nie ?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

sarnik napísal:Tak ako hmmm ? Poradte, alebo sa pochvaltne ako sa to podarilo Vam... dik za hocijake rady :) :) :roll: Podla mna moze byt pomerne ucinny beh... nie ?
sorry kamo, pises, ze sa chystas do steroidov a kladies taketo hlupe otazky?
sarnik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:sorry kamo, pises, ze sa chystas do steroidov a kladies taketo hlupe otazky?
No najskor chcem dat vsetko sadlo dole a potom MOZNO tie steroidy... MOZNO ;) Chcem dat najskor to "sadlo" dole, aj ked nieje velke ale aj tak...
Maki
Darca
Darca

sarnik: ved to som ti pisal v mojom prvom prispevku ;) - citaj pozorne :)
a jj - jiu-jitsu poznam - sranda vecicka na klby... ako aj aikido :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tomasd napísal:sry, ze zasahujem do temy, ale co ked mam chude brucho a chcem kocky :D behat? :roll:
slahni si do zarubne tyc, zaves sa rukami a vykopavaj spojenymi nohami [pomaly]. Ako to mas asi najucinejjsi cvyk aky moze byt, potom su dobre serie z pilatesa, ktore su zamerane na brucho [takmer vsetky cviky na chrbte]. Tak isto nie su zle cviky z kalanetiky [mix pilatesa a neviem coho ece] a aerobik :).
Maki
Darca
Darca

este k tym tehlickam - najlepsi sposob povedal Maroš Kramár raz v Inkognite - "Choďte si ľahnúť na hodinu na brucho na kanál a hned máte tehličky"

sry za OT ale nedalo mi :D
Napísať odpoveď