O2 alebo ORANGE?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Co je vyhodnejsie?

O2
27
71%
Orange
11
29%

Celkom hlasov: 38

---Aaron---
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

O2 alebo ORANGE?

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

ahooj...ja by som rad vedel co je vyhodnejsie...O2 alebo Orange?....hmm
a ak telefonujem z Orangu na O2...to je take iste drahe ako keby som volal na T-mobile?.... :roll:

// Tomasito: Pridana anketa
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

O2 ma lacnejsie SMS, a hovory na Tmobile lepsie nez Orange... A na Orange tak nejak jak Orange. :D Znie to divne, ale aj pociatocna cena za kartu je nizsia a mas tam dvojnasobny bonus pri prvom dobiti. Takze asi nie je o com. Teda pokial sa bavime o pre-paid systeme :wink:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: O2 alebo ORANGE?

Príspevok od používateľa audiotrack »

---Aaron--- napísal:ahooj...ja by som rad vedel co je vyhodnejsie...O2 alebo Orange?....hmm
a ak telefonujem z Orangu na O2...to je take iste drahe ako keby som volal na T-mobile?.... :roll:
1) Zober cenníky a porovnaj. O2 má lacnejšie volanie čo sa týka kreditu, ako je to (bude to) s paušálmi neviem
2) áno, je to také isté drahé. V cenníku orange sa píše iba o volaní do inej siete a nerozlišujú volanie do T-Mobile a O2
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

bral by som ORANGE pretoze uz na slovenskom trhu je nejaku tu dobu takze vies co mozes od nich ocakavat.O2 ma zo zaciatku nejake tie zlavy aby si nachitalo zakaznikov ale casom to bude tak ako ORANGE a T-DEBIL
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

O2 má všetko výhodnejšie ako Orange, až na jednu vec: Platnosť kreditu je iba 3 mesiace pri dobití do 500sk a 6 mesiacov pri dobytí nad 500sk, čo je značná nevýhoda hlavne pre tych, ktorí veľa neminú.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

JurijRubanov napísal:O2 má všetko výhodnejšie ako Orange, až na jednu vec: Platnosť kreditu je iba 3 mesiace pri dobití do 500sk a 6 mesiacov pri dobytí nad 500sk, čo je značná nevýhoda hlavne pre tych, ktorí veľa neminú.
hlavne ze na prime mas platnost vsetkych kreditov iba 3 mesiace, tak aka nevyhoda :roll:
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

sundevil napísal:hlavne ze na prime mas platnost vsetkych kreditov iba 3 mesiace, tak aka nevyhoda :roll:
jj... navyše na O2 je najnižšia možná suma dobytia 100Sk, pričom u pomaranču to je 200Sk... takže si myslím, že je to skôr výhodné pre tých čo málo minú... a tí čo nemíňajú vôbec nech si dajú easy tam je platnosť rok...
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

no vyhodnejšie, ako sa to zobere ak maju všetky osoby ktorým volaš O2 tak je to určite vyhodnejšie ako Orange
aj tak to je vyhodnejšie mat O2 pretože do Orange a T-mobile platiš 8,50 SK a v Orange platiš do iných sieti 14 SK :idea:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Prioritas napísal:no vyhodnejšie, ako sa to zobere ak maju všetky osoby ktorým volaš O2 tak je to určite vyhodnejšie ako Orange
lol, na toto si prisiel sam, alebo ti to niekto poradil? : )

// Je predsa jasne, ze volania v ramci tej istej siete su vzdy vyhodnejsie ako volania do inej siete... :idea:
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

Tomasito napísal:Je predsa jasne, ze volania v ramci tej istej siete su vzdy vyhodnejsie ako volania do inej siete... :idea:
Nemyslím si. Z O2 je v silnej prevádzke výhodnejšie telefonovanie do T-mobile/Orange ako keď voláš z T-mobilu/Orange do vlastnej siete.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Beriem, takto som na to nemyslel. Vyssie som skor reagoval na konkretnu formulu, ktora sa mi zdala byt vo svojom kontexte dost malicherna... "ak maju všetky osoby ktorým volaš O2..."
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

.. podla mna je to upne bezpredmetne , pretoze ked uz budu traja operatori, tak by mohla nastat taka vyhodna konkurencia ze bude v podstate jedno ktoreho operatora budes mat, pokial pouzivas predpatenu kartu ( kredit ) ... a pri pausaloch budu orientacne veci ako ceny telefonov, viazanost .. inak by mali byt pausaly porovnatelne, a pôjde v podstate o to ako bude ten ktory pausal postaveny z hladiska mnozstva free sms, pripadne dalsich vyhod ... takze vyhodnost O2 mozeme posudit, az ked nabehnu pausaly ... inak je to premna bezpredmetne, pretoze s oranzovymi som nikdy skusenosti nemal .. ale podla mna je to upne jedno, pretoze pristup k zakaznikovi nezavisi ani taq moc od firmy, ako od konkretnych predajcov :-) ... ruzovi rulezz :-) ...
Dj Demon
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Dj Demon »

NO ja som mal orange ale kupil som aj o2 taze pouzivam aj aj ale som zvedavy ake ponuky vytiahne O2 normalne sa tesim :lol:
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

ono to je tak, ze sa to zatial neda nejak sqelo porovnat, nakolko je beh O2 spusteny len nedavno...a ako vsetko, co zacne, tak aj O2 ma zo zacatku nizke ceny na svoju siet, aby si seci behali kupit kartu...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

kym nebudu pausali tak orange lebo je zatial problemom vobec zohnat kredit na o2. casom sa to asi zmeni a v septembri ked mi konci viazanost v TM budem sa tesit na ponuky ktore mi pridu. ak mi TM neznizi ceny tak papa.
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

zelovoc napísal:kym nebudu pausali tak orange lebo je zatial problemom vobec zohnat kredit na o2. casom sa to asi zmeni a v septembri ked mi konci viazanost v TM budem sa tesit na ponuky ktore mi pridu. ak mi TM neznizi ceny tak papa.
yy, tak, tak...chybaju im dileri...O2...mojej kamaratky mama robi v stanku a hovori ze vobec ale vooobec este ani raz nikto neprisiel doviest karty kreditove...ze uz aj objednavali ale nic...ono sa to rozbehne, prve 2 roky budu mat nizke ceny a taaak :) (taky monolog som tu dal...)
Bobrik
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobrik »

Orange dlhoročný partner ešte som s Orange nemal problém a ani nechcem mať, a O2 sú na trhu krátko a nemám s nimi skúsenosti možno zo mňa vraví zvyk ! Ako vy?
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Ja som presiel na O2, pretoze ponukaju niekolkonasobne nizsie ceny a ziadnu viazanost. Nevidim dovod ostavat v Orange (ak samozrejme nemate nejaky vysoky pausal).
Napísať odpoveď