kafiatko napísal:my sme asi pred týždňom šli s INDIGOM domov.... bolo asi pol jedenástej večer...a na chodníku ležal úplne spitý človek, chlap, veľký a tučný.... nehýbal sa... sestra aj chcela volať policajtov, ale po chvíli prišiel nejaký jeho kamoš a kričal na neho menom.... Jožko, Jožko a dvíhal ho...
no ja osobne som sa chcela dostať čo najrýchlejšie od neho , proste neverím takýmto ludom... nevieš, že či to len hrá a nenapadne ťa ak mu budeš pomáhať... proste.....ale ožran bol zachránený....takže našťastie happy end...
Keby ta chcel napadnut tak by sa urcite nevalal po zemi, na prepadnutie je lepsie vybehnut zpoza rohu alebo z krikov, nie dvihat sa zo zeme.
Neznasam ludi, co sa do vsetkeho miesaju v domneni aki su uvedomeli...ked poziada o pomoc, urcite pomozem, ale ozrani a fetaci su osobitna kategoria, dostali s do toho stavu dobrovolne, tak preco im to kazit.
To aj kamoska mi hovrila, ze niekde u nich na sidlisku bolo opite dievca, tak mu hned nejaka mudrlantka zavolala sanitku. Chudak baba z toho ma teraz urcite velke problemy, keby ju nechali na pokoji tak by ju potrestali iba doma, teraz to zrejme tahaju po skole a tak.
Pomahat treba ked je zle a nie v ramci prevencie, to mi pripada ako keby som predtym nez sadnem do auta dal zavolat sanitku k najblizsiemu prechodu pre chodcov, lebo co ak niekho zrazim.