Dofetovaný/Ožratý chalpík

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Čo by ste spravili keby ste ho videli ?

Ihned volám 112.
11
16%
Dívam sa na neho s otvorenou hubou dokedy nespadne do rieky.
16
23%
Idem okolo a snažím sa ignorovať výkriky
25
36%
Ani si ho nevšimnem :D
17
25%

Celkom hlasov: 69

nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Dofetovaný/Ožratý chalpík

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Asi predvčerom som šiel ku babke - peši, nemám to daleko s matkou. Isli sme popri jednému potoku kde na jednom brehu je normálna cesta pre chodcov a na druhej strane sú kríky, stromy atd a pozerám sa a čo nevidím nejaký chlapík, ktorý sedí na zemi a robí čudesné veci - niečo ako keby cvičil alebo kukal cez dalekohlad a zároveň vykrikoval niečo nezreteľné (skrátka nejaké pazvuky.Hned ma napadlo, že asi je dofetovaný, kedže robil také čudné veci - neviem no nikdy som takého človeka ožratého nevidel. Vtedy ma to úplne zarazilo - čo keby tam okolo čírou náhodou išla nejaká mama s bábätkom ? alebo keby sa tam hrali malé deti ? čo keby zaútočil na niekoho ? mohlo by mu to byť jedno ak by bol pod vplyvom nejakých drôg a pod. Vtedy som povedal matke nech rýchlo zavolá policajtov a ona že načo ? sa vyserem na neho... A vtedy ma to trochu zarazilo, pretože veľa ľudí šlo okolo a dívali sa na neho, komentovali, ale ani jeden z nich nezavolal políciu. Čo by ste spravili vy ???
Píšte čo by ste fakt spravili vy, skúste sa do tej situácie trochu vžiť, lebo ako som videl išlo okolo aj veľa hrdinov s retiazkami na hlavách a pod. ale ani jeden nevybral mobil, že by zavolal políciu.
Inak asi o dve hodiny ked som sa vracal od babky tam bol opäť, akurát bol asi o 200m dalej.

BTW: sorry ak je zlá téma, nevedel som kde to dať :wink:
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomasmate »

neviem.takym ludom treba pomoct ale asi by som zavolal 112
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tomasmate napísal:neviem.takym ludom treba pomoct ale asi by som zavolal 112
Hej, ono ťažko sa to dá predstaviť, lebo niekedy na vlastnej koži ked to prežijete správate sa ináč - človek si aj povie zavolal by som ale ked by ho uvidel dostal by strach a nič by nespravil.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Ja neviem ale niak som nepochopil ze co tam robyl :wink:

Ale mne sa stavaju ine veci. Si predstav ze stojis na autobusovej zastavke, cakas na bus a len tak pride k tebe cudzi starsi chlap, ozraty, a zacne sa ta pitat kto si, co si, kam ides, preco ides, na co ides, atd. atd.. kolko mas rokov kam chodis do skoly kde byvas s kym byvas kolko zarabas proste brutalne otazky :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

tazko povedat, ked to clovek nezazil. raz som uz tak volal sanitku ked som nasiel lezat jednu spitu zenu v snehu s krvavou hlavou. este jeden muz mi pomohol ale najhorsie je ze ta sanitka prisla az za 45 minut a ta zena mi tam skoro skolabovala.
ked vidite takych typkov tak si nemyslite ze su nutne ozraty alebo nafetovany, kludne mozu byt psychicky chori alebo po infarkte tam lezat. aj take pripady uz boli, nikto nepomohol a dotycny umrel.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

zelovoc napísal:tazko povedat, ked to clovek nezazil.
asi tak :?
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Tak nieco som take uz zazil ale chlapik bol len spity jak hovado a bol oprety o most a asi len meter pod nim bola voda. Moja prvotna reakcia bola ze kaslem nanho a idem dalej, niesom hrdy na tuto reakciu,ale ani sa za nu moc nehanbim... :oops:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

zelovoc napísal:tazko povedat, ked to clovek nezazil. raz som uz tak volal sanitku ked som nasiel lezat jednu spitu zenu v snehu s krvavou hlavou. este jeden muz mi pomohol ale najhorsie je ze ta sanitka prisla az za 45 minut a ta zena mi tam skoro skolabovala.
ked vidite takych typkov tak si nemyslite ze su nutne ozraty alebo nafetovany, kludne mozu byt psychicky chori alebo po infarkte tam lezat. aj take pripady uz boli, nikto nepomohol a dotycny umrel.
nj, to je uz specialny pripad, to by som volal aj ja.
Ale takyto typek...ked chce fetovat nech si fetuje, ked chce pit, nech si pije, nebudem mu predsa kazit euforiu sanitkou. Casto vidim dost ludi v takomto deliriu, ale to je ich vec. Mna by tiez nastvalo kebyze idem najebkany z diskoteky, niekde sa opriem, sadnem a uz by ma brala policia. (obycajne aj policajti na ozranov kaslu :) )
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

GothaR napísal:nj, to je uz specialny pripad, to by som volal aj ja.
Ale takyto typek...ked chce fetovat nech si fetuje, ked chce pit, nech si pije, nebudem mu predsa kazit euforiu sanitkou. Casto vidim dost ludi v takomto deliriu, ale to je ich vec. Mna by tiez nastvalo kebyze idem najebkany z diskoteky, niekde sa opriem, sadnem a uz by ma brala policia. (obycajne aj policajti na ozranov kaslu :) )
ale tu nejde o fetaka ale o ludi s ktorymi moze prist do kontaktu ... :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

dawo napísal:ale tu nejde o fetaka ale o ludi s ktorymi moze prist do kontaktu ... :)
v zivote som nevidel, ze by na niekoho takito ludia zautocili, kricali, nadavali ale fyzicky neutocili. A keby sa aj do niekeho pustil, tak do neho staci drgnut a je na zemi :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

GothaR napísal:v zivote som nevidel, ze by na niekoho takito ludia zautocili, kricali, nadavali ale fyzicky neutocili. A keby sa aj do niekeho pustil, tak do neho staci drgnut a je na zemi :)
:D vtipny comment :lol:

no lenze nerdovi islo o to v tejto teme :wink:
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Priznám sa že asi by som odišiel a snažil ignorovať jeho výkriky...
Ale zase záleží aj od situácie....
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

my sme asi pred týždňom šli s INDIGOM domov.... bolo asi pol jedenástej večer...a na chodníku ležal úplne spitý človek, chlap, veľký a tučný.... nehýbal sa... sestra aj chcela volať policajtov, ale po chvíli prišiel nejaký jeho kamoš a kričal na neho menom.... Jožko, Jožko a dvíhal ho...
no ja osobne som sa chcela dostať čo najrýchlejšie od neho , proste neverím takýmto ludom... nevieš, že či to len hrá a nenapadne ťa ak mu budeš pomáhať... proste.....ale ožran bol zachránený....takže našťastie happy end...
Gothar
Moderátor
Moderátor

kafiatko napísal:my sme asi pred týždňom šli s INDIGOM domov.... bolo asi pol jedenástej večer...a na chodníku ležal úplne spitý človek, chlap, veľký a tučný.... nehýbal sa... sestra aj chcela volať policajtov, ale po chvíli prišiel nejaký jeho kamoš a kričal na neho menom.... Jožko, Jožko a dvíhal ho...
no ja osobne som sa chcela dostať čo najrýchlejšie od neho , proste neverím takýmto ludom... nevieš, že či to len hrá a nenapadne ťa ak mu budeš pomáhať... proste.....ale ožran bol zachránený....takže našťastie happy end...
Keby ta chcel napadnut tak by sa urcite nevalal po zemi, na prepadnutie je lepsie vybehnut zpoza rohu alebo z krikov, nie dvihat sa zo zeme.
Neznasam ludi, co sa do vsetkeho miesaju v domneni aki su uvedomeli...ked poziada o pomoc, urcite pomozem, ale ozrani a fetaci su osobitna kategoria, dostali s do toho stavu dobrovolne, tak preco im to kazit.
To aj kamoska mi hovrila, ze niekde u nich na sidlisku bolo opite dievca, tak mu hned nejaka mudrlantka zavolala sanitku. Chudak baba z toho ma teraz urcite velke problemy, keby ju nechali na pokoji tak by ju potrestali iba doma, teraz to zrejme tahaju po skole a tak. :?
Pomahat treba ked je zle a nie v ramci prevencie, to mi pripada ako keby som predtym nez sadnem do auta dal zavolat sanitku k najblizsiemu prechodu pre chodcov, lebo co ak niekho zrazim.
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

snazil by som sa ho ignorovat,ved predsa je to jeho chyba ze je v takom stave,moze si za to sam,urcite je v tej chvili dolezita aj situacia v ktorej sa nachadzam,ak by robil bordel...snazil by som sa zavolat sanitku,policiu

ale hovori sa mi to lahko ked sedim na stolicke za kompom a nie tam
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

"Co keby?" Slaby dovod volat 112. Niekedy sa skus v BA prejst po Hl. stanici, resp. okoli, a to najma vo vecernych hodinach.
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

a pre taketo pripady je dobre vzdy nosit kassera

k teme: neviem co by som robil, asi by som ho mal na haku, nech tam len lezi a trebars si aj sti na hlavu, takimto ludom uz myslim ze ani pomoci nie je. :?
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

no dobre ale čo keby každí ho ignoroval a ten chlap by nastúpil do auta ? a trebars na prechode zabil niekoho ?

BTW: nebývam v bratislave, preto ma vedia vyviest mieri aj taketo pripady...
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

Tomasito napísal:"Co keby?" Slaby dovod volat 112. Niekedy sa skus v BA prejst po Hl. stanici, resp. okoli, a to najma vo vecernych hodinach.
tak tak...aj na stanici v NR...dnes som tade siel a jeden v nazvespominany mladik sa ma pytal ci chcem na p*cu... :?
nevenoval som mu ani len pohlad, pretoze keby som to urobil, urcite sa zacne mlatit...a v konecnom dosledku by ma potom zavreli, ako keby som zbil normalneho cloveka :D

zaskrtnuta moznost...ani si ho nevsimnem...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

len aby sa to vam dakedy nestalo ze sa spijete jak prasce a zostanete niekde lezat na mraze az do bezvedomia a fajneho podchladenia, ale ja viem, vy ste dokonali, vam sa to stat nemoze... :aasmile2:
Napísať odpoveď