Coca-Cola & cistenie...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Coca-Cola & cistenie...
Celkom zaujimavy clanok: http://vesely.blog.sme.sk/c/83877/Ako-s ... Colou.html
-
Danny_Vin
Expert
No tak tieto "zazracne ucinky" Coca Coly su zname uz dlhsie. Moj ujo Coca Colou umyva motor. Takze ti, co ju piju musia byt zvnutra pekne "cisti"
Ja osobne ju nepijem, nikdy mi to nejak specialne nechutilo, na moj vkus az prilis sladke, aj Coca Cola light.
btw: neviem ci to poznate, uz par krat to davali aj v TV - nakupte si mentolky a 2l Coca Coly - nahadzte do nej par mentoliek, a co vznikne? Coca Colovy gejzir
btw: neviem ci to poznate, uz par krat to davali aj v TV - nakupte si mentolky a 2l Coca Coly - nahadzte do nej par mentoliek, a co vznikne? Coca Colovy gejzir
-
zvonenie33
Light Professional
-
Runes
Addict
no a viete otom ze cocacola zabija spermie troska odveci ale je to fakt a trocha zo zivota nefim ci to je pravda ci nie rozpraval mi to kamarat ktori zrovna taketo veci nevymysla ale ze sa dostal na daku party omylom de bola daka posahana vychodniarka a asi 4 ju tam po... bo bola ozrata jak prasa a dezinfikovaly ju cocacolou ona nebrala zadne tabletky a neotehotnela ale nefim ci to je pravda ale fakt ze kokakola zahuby spermie to je iste hovoril to jeden znami gynekolog
//nefim nefim, prečo si práve dostal dva dni natvrdo
Takéto reči si odpusť...eritrocit
editja si tu len tak kukam svoje prispevky tou posahanou nebolo myslene ze vychoiari su posahany sak moji predkovia su z vychodu a dost casu tam travmi ale ze ta baba bola posahana ako jedinec
//nefim nefim, prečo si práve dostal dva dni natvrdo
Takéto reči si odpusť...eritrocit
editja si tu len tak kukam svoje prispevky tou posahanou nebolo myslene ze vychoiari su posahany sak moji predkovia su z vychodu a dost casu tam travmi ale ze ta baba bola posahana ako jedinec
-
pinacolada
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Vigor
King
Saleni vychodnari sa na vychode akoze vobec nepouziva a to Vas neuraza? Sorry chlapi ale ste tu podla mna daktori trochu precitliveli...A urcite to nemyslel ako urazku...eritrocit mas byt nestranny, vieme ze si z Kosice ale osobne si myslim, ze ak by to bola narazka na inu cast Slovenska zdaleka by Ta to tak nezralo. Len moja pzonamka.
A k teme, no tak minule bracha pil coca-colu, nasledne nato zjedol dajake tvrdsie jedlo a uz mal trosku zoskrabane zuby...odvtedy to uz nerobi. No a ja, ja pijem zvacsa vodu, mlieko alebo pivo
. Coca-cola je moc sladka na mna...
//eritrocitova poznámka : ak by niekto urážal bratislavčanov, takisto by poputoval na zájazd do väznice, takže asi takto. Som alergický na urážky len kvôli tomu, že niekto je z BA, KE či ZA. Odkiaľ - to je jedno. Asi tak.
//zasa moja poznamka: Slovo proti slovu, debata bez konca, cize kaslat nato.
A k teme, no tak minule bracha pil coca-colu, nasledne nato zjedol dajake tvrdsie jedlo a uz mal trosku zoskrabane zuby...odvtedy to uz nerobi. No a ja, ja pijem zvacsa vodu, mlieko alebo pivo
//eritrocitova poznámka : ak by niekto urážal bratislavčanov, takisto by poputoval na zájazd do väznice, takže asi takto. Som alergický na urážky len kvôli tomu, že niekto je z BA, KE či ZA. Odkiaľ - to je jedno. Asi tak.
-
Shark NX
Addict
Podla mna to ze nejake deti na to pomreli to su take oje.... ze dovi ... Hodis sablu maximum ... a aj tak na mentose reaguje ten povlak tzn ked to rozzuvas tak sa nic nedeje tak pls odpustite si tie veci ze "je mi luto tych deti co na to pomreli
"
Keby na to niekto mohol umret tak uz davno z toho daju prec tu Reakcnu latku
Keby na to niekto mohol umret tak uz davno z toho daju prec tu Reakcnu latku
-
pinacolada
Guru wannabe
preco tam povedal posahana vychodniarka.to akoze ludia na vychode su iny ludia ako ostatny na svete?akoze posahany ludia mozu byt iba na vychode a nikde inde a toboz nie v bratislave tak preto to nezabudol zdoraznit.a nie u nas "šalene vychodňare" nepouživame.lebo sme vsetci vychodnare takze to straca zmyselVigor napísal:Saleni vychodnari sa na vychode akoze vobec nepouziva a to Vas neuraza? Sorry chlapi ale ste tu podla mna daktori trochu precitliveli...A urcite to nemyslel ako urazku...eritrocit mas byt nestranny, vieme ze si z Kosice ale osobne si myslim, ze ak by to bola narazka na inu cast Slovenska zdaleka by Ta to tak nezralo. Len moja pzonamka.
A k teme, no tak minule bracha pil coca-colu, nasledne nato zjedol dajake tvrdsie jedlo a uz mal trosku zoskrabane zuby...odvtedy to uz nerobi. No a ja, ja pijem zvacsa vodu, mlieko alebo pivo. Coca-cola je moc sladka na mna...
inac on tam nepovedal salena vychodnarka ale posahana vychodnarka.
aby som nebol OT :
H3PO4 mi v zaludku velmi nechyba takze si dam cocacolu len veelmi zriedka (rodinne oslavy atd..za vlastne si taky sik nekupim).aj tak mam radsej pepsi a ta ma menej tychto svinstiev.
inak neviete ci H3PO4 je aj v kofole?lebo tu som nuteny pit velmi casto.
P.S.moja uvaha:v pive nie su ziadne gebuziny