Dobry horor

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
dadikaPD
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dadikaPD »

podla mna je dobry Nezvratny osud 1,2,3 a dobry je aj Kluc.aspon mne sa pacili ale aj kruh je dobry a aj vela tych ktore tu uz pisali ostatni
Lofffoooo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lofffoooo »

no v ceskoslovenskej filmovej databazi je SHUTTER celkom pekne okomentovany :arrow: .. viz. :coffee: Tak tady to byl jako prvni film, kterej sem zkoukla aniz by to byla obligadni ameicka s*acka a nikdy toho nebudu litovat. Podle me je tohle nejlepsi film co jsem kdy videla. Herci odehrali lip nez sem cekala, namet skvelej. Namet kde mladika pronasleduje duch jeho byvale zavrazdene pritelkyne. Urcite kdo ste to nevideli mrknete na to jiste vas prekvapi konec, kazdopadne je dobre si v tomto filmu vsimat detailu.. vzpominek napr jak nosi byvalou pritelkyni na zadech, nebo jak jde k lekari a vaha mu navazi o nekolik desitek kilo na vic, jak ho cely film trapi bolesti zad, vsechny tyto detaily se vyhroti az v naprosto dokonaly konec, ktery me prekvapil a velmi potesil. Na tento film sem koukala ve tri odpoledne a kdyz sem to dokoukala byla ze me hrromadka strachu, ktera se par hodin na to musela na tento film podivat jeste jednou. Je to film o tom abysme se opravdu zamyslely jak to s duchama je a co je po smrti.Je to muj favorit uz par mesicu a od te doby sem vi¨dela desitky filmu ale zadny se mu jeste nevyrovnal.
Skatman
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Skatman »

Ano ano, ja uz som videl naozaj vela filmov odkedy som videl SHUTTER ale stale je najlepsi. :smt112
Kazdemu kto sa zaujima o horory odporucam pozriet.

A ak by to mal niekto na DVD doma nech mi napise za copiu zradostou zaplatim :aasmile25:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

pred xvilkou som dopozeral CREEP (Metro) ... akoze fajny horor.. necakal som odd neho az tolko... aj the Descent je v pohode...
ale ja si pamätam ked som bol mladsi tak som pozeraval Akty X... potom som nemohol spavat...
Saw je skor taky napinavy ako hororovy (ale supa filmik.. od 1 az po 3)
a aj See no Evil je v pohode hororcek...
no 3:15 by som povazoval za paradny horor alebo kruh, Alien, Missed Call
taketo filmy mam rad :P
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

SAW 1,2,3 ..kto nevidel doporucujem...uplne najlepsie :wink:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

noooo

Príspevok od používateľa Lolofon »

The hills have eyes
Halloween 1,....... 8)
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

6. zmysel
saw1,2,3
The Blair Witch Project

dost sa mi pacili filmy ako Ospanliva diera alebo Lovci myslienok, aj ked neviem ci to su zrovna horory
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Dnes uz horori stracaju kvalitu :? Na SAW bolo akurat tie dobre sceny/pasce/Hills have eyes bola strasna kkt ako kebi to nemalo razisera kebi ten mladi stratil tolko krvi :lol: Kruh-KKt :lol: Nenavist :aasmile27: Nic moc neska :?
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

smetiar007 napísal:Dnes uz horori stracaju kvalitu :? Na SAW bolo akurat tie dobre sceny/pasce/Hills have eyes bola strasna kkt ako kebi to nemalo razisera kebi ten mladi stratil tolko krvi :lol: Kruh-KKt :lol: Nenavist :aasmile27: Nic moc neska :?
A co je teda dobre ? Ja som napriklad dnes pozeral "Shutter" a tiez ma to niak nechytilo. Ako nebolo to zle, ale asi nejsom na horory. I ked, Hide and Seek alebo Gothica sa mi dost pacilo ...
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

hory maju oci bolo dobre a aj take starsie ako jeepers creepers
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

chcel by som odvas nejaky tip na ozaj good horor ...lebo zatial som videl vela hororov a na kazdych som sa vzdy zasmial ..ak nejaky poznate mohli by ste napisat ...kde sa aj yv skryvali pod postel ...lebo uz neviem co mam pozerat :smt065 :smt064
//ako tu tak citam ..tak pisete ze shutter je good horror lenze som nikde nenasiel recenziu ..mohli by ste trochu popisat o com to je ??
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

No ako ja som skutocne mal dost, ked som pozeral Blair Witch. Krasny idilicky vecer, jedenast hodin, tma v celom byte, ja sam a nadherne videjko na takuto atmosferu.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

compleX napísal:chcel by som odvas nejaky tip na ozaj good horor ...lebo zatial som videl vela hororov a na kazdych som sa vzdy zasmial ..ak nejaky poznate mohli by ste napisat ...kde sa aj yv skryvali pod postel ...lebo uz neviem co mam pozerat :smt065 :smt064
//ako tu tak citam ..tak pisete ze shutter je good horror lenze som nikde nenasiel recenziu ..mohli by ste trochu popisat o com to je ??
Fotograf Tun se během noci vrací se svojí přítelkyní z oslavy, když v tom náhle jeho vozidlo srazí ze tmy nečekaně zjevivšího se chodce uprostřed vozovky. Ve zpětném zrcátku zjistí, že náraz dost pravděpodobně dívka nepřežila a nejlepší řešení, jaké je v momentě napadne, je z místa co nejrychleji ujet. Následující den si jde Tun vyzvednout vyvolané fotky, které pořídil a na několika z nich nachází podivné bílé stíny, z nichž jeden má tvar lidského obličeje. Krátce poté se začínají dít zvláštní věci. Přítelkyni Jane se začínají zdát strašidelné sny, ve kterých se jí zjevuje duch přejeté dívky a Tun se nemůže zbavit pocitu, že kdykoli vezme do rukou fotoaparát, zlý duch je nebezpečně na blízku.
Armageddon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Armageddon »

Sa mi pacil horo Hory maju oci, Nenavisť, Saw III. Kamosi mi vraveli, že je dobry horor (ak to je horor) Nezvratny osud I,II.
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

Ja mam uz vyse mesiaca rozpozerany Silent Hill :oops:
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

Fuu SAW III. je pecka...nejhorší záber bol ten keď mal chlapík takými krúžkami prichitené reťaze k telu a najhoršie bolo, že boli aj na achilovkách :smt078
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Z tých starších: Vraždiaca bábika Dolly, séria Chucky, Vyhánač diabla - ten uplne prvy

novsie: Noc s nabrousenou britvou a dalsie dopisem
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

roman3x napísal:Ja mam uz vyse mesiaca rozpozerany Silent Hill :oops:
No ja som to po piatich minutach vypol, lebo sa mi to zdalo ako strasna blbost. Mozno si to raz pozriem, aby som mohol podat ako tak objektivny nazor ...
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

mne sa dnes dostal do ruk horror Voodoo .. :) ..som zvedavy co to bude zasa jaka komedia :D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

Digital6 napísal:Fuu SAW III. je pecka...nejhorší záber bol ten keď mal chlapík takými krúžkami prichitené reťaze k telu a najhoršie bolo, že boli aj na achilovkách :smt078
co tam na achilovkach.. ale skrz sanku.. to bolo krutejsejsie.. ale saw III sa neda povedat ze horor.. si sa bal pritom? ja ne.. len ma napinalo pri daktorych scenach...
Napísať odpoveď