co robit ked pride o blizku osobu?
-
lukasione
Expert
- Kontaktovať používateľa:
co robit ked pride o blizku osobu?
co robit ked pride vasa baba o deda,babku,tetu....mne nenapada nic...nedokazem zo seba dostat ani slovko...som zaskoceny...
-
Vigor
King
S tymto mam skusenosti, viac nez by som si sam zelal. Ale ak jej chces pomoct, podla mna sa to slovami neda a vacsina takychto slovnych pokusov by vyznela neprirodzene...ako som spominal, mam s tym skusenosti a ak Ti mozme poradit, proste bud s nou, venuj sa jej, snaz sa s nou byt co najcastejsie aby nemala ani chvilku pocit ze je sama, ked budes vidiet ze ma nejaku tazku chvilku, chyt ju za ruku aby vedela, ze stojis pri nej, ak ste si blizsi mozes ju aj objat...
-
miki690
Medium Professional
Urcite nic nepokazis ak povies uprimnu sustrast ... a zavisi od toho ako sa poznas s jej rodicmi, ak sa s nimi nepoznas dlho (myslim roky ...susedia a tak ) tak radsej im nic ine ako "uprimnu sustrast " nehovor, lebo to vyznie blbo .lukasione napísal:ale ako sa spravat ked budem u nej...neviem ci mam aj rodicom nicoe povedat..ale myslim ze by som mal...
-
last_knight
Light Professional
-
lukasione
Expert
prave ze toto som nevedel...proste co povedat ked budem u nich..ked stretnem jej tetu a tak...s jej rodinou sa poznam dobre...miki690 napísal:Urcite nic nepokazis ak povies uprimnu sustrast ... a zavisi od toho ako sa poznas s jej rodicmi, ak sa s nimi nepoznas dlho (myslim roky ...susedia a tak ) tak radsej im nic ine ako "uprimnu sustrast " nehovor, lebo to vyznie blbo .
-
Vigor
King
Ako sa chovat pri jej rodine? No rozhodne ziadne pokusy o zlepsenie nalady, nejaky rozsievac dobre nalady, lebo to by vyznelo maximalne bezcitne. Hovoris, ze jej rodicov poznas dobre tak by to nemal byt problem, prides, vyjadris uprimnu sustrast a to je asi vsekto, podobne ako pri tej holke, proste lepsie bude byt ticho. Ludia si potrebuju podla mna smutok, zvlast z umrtia v rodine skor ticho preckat.
-
Vigor
King
Povedat ako Ti je? Ako by Ti asi tak mohlo byt ked Ti zomrie niekto blizky? Je uplne jasne, ze prijemne to teda asi nebude cize naco o tom este hovorit? A preco by malo byt zle uzavriet sa do seba? Clovek vtedy urcite nebude mat naladu sa o tom prilis rozpravat a podla mna bude potrebovat nejaku chvilu, mozno par dni, mozno tyzden, mozno aj viac to zalezi od daneho cloveka, nato, aby sa s tym aspon ako tak zmieril ale s tym mu sotva niekto pomoze, a prave preto si myslim, ze trochu uzavretia do seba je tu aj vhodne.