co robit ked pride o blizku osobu?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
lukasione
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

co robit ked pride o blizku osobu?

Príspevok od používateľa lukasione »

co robit ked pride vasa baba o deda,babku,tetu....mne nenapada nic...nedokazem zo seba dostat ani slovko...som zaskoceny...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ticha podpora ...niekedy to co citis nemozes povedat slovami. Staci ze tam si a ze jej das pocit ze pri nej niekto stoji to pomoze.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

rest in peace ............... proste snazit sa zapametat si vsetky chvile ktore ste zazili kym tu bola a neplakat nad tym ze tu nieje podporit blzikych a ist dalej
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

S tymto mam skusenosti, viac nez by som si sam zelal. Ale ak jej chces pomoct, podla mna sa to slovami neda a vacsina takychto slovnych pokusov by vyznela neprirodzene...ako som spominal, mam s tym skusenosti a ak Ti mozme poradit, proste bud s nou, venuj sa jej, snaz sa s nou byt co najcastejsie aby nemala ani chvilku pocit ze je sama, ked budes vidiet ze ma nejaku tazku chvilku, chyt ju za ruku aby vedela, ze stojis pri nej, ak ste si blizsi mozes ju aj objat...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Vigor: Súhlas! Slovami to vyznie ako pózy, ale v týchto dňoch treba pri partnerovi/ke stáť veľmi blízko a byť oporou. Už iba prítomnosť milovanej osoby a prejavený tichý smútok povedia viac ako slová... :(
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

ale ako sa spravat ked budem u nej...neviem ci mam aj rodicom nicoe povedat..ale myslim ze by som mal...stalo sa mi to prvykrat a dufam aj naposledy...
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

tu pomoze ako pisali ostatni,podpora v tom ze budes s nou a budes sa snazit ju upokojit,pisem to co by som asi robil ja,kedze s tym skusenost nemam a ani nechcem mat :(
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

hlavne sa neuzavret sam do seba :?
byt s blizkymi ci kamaratmi
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

lukasione napísal:ale ako sa spravat ked budem u nej...neviem ci mam aj rodicom nicoe povedat..ale myslim ze by som mal...
Urcite nic nepokazis ak povies uprimnu sustrast ... a zavisi od toho ako sa poznas s jej rodicmi, ak sa s nimi nepoznas dlho (myslim roky ...susedia a tak ) tak radsej im nic ine ako "uprimnu sustrast " nehovor, lebo to vyznie blbo .
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Šu-Do napísal:hlavne sa neuzavret sam do seba :?
byt s blizkymi ci kamaratmi
toto je najhlavnejsie co napisal šu-do.Mne v stredu zomrela teta. :cry:
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no tam slova velmi nepomozu, jednoducho bud pri nej, s nou s kamaratmi aby mala okolo seba hodne veselych ludi, ktory jej nebudu velmi pripominat tragicku udelost v rodine.
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

miki690 napísal:Urcite nic nepokazis ak povies uprimnu sustrast ... a zavisi od toho ako sa poznas s jej rodicmi, ak sa s nimi nepoznas dlho (myslim roky ...susedia a tak ) tak radsej im nic ine ako "uprimnu sustrast " nehovor, lebo to vyznie blbo .
prave ze toto som nevedel...proste co povedat ked budem u nich..ked stretnem jej tetu a tak...s jej rodinou sa poznam dobre...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ako sa chovat pri jej rodine? No rozhodne ziadne pokusy o zlepsenie nalady, nejaky rozsievac dobre nalady, lebo to by vyznelo maximalne bezcitne. Hovoris, ze jej rodicov poznas dobre tak by to nemal byt problem, prides, vyjadris uprimnu sustrast a to je asi vsekto, podobne ako pri tej holke, proste lepsie bude byt ticho. Ludia si potrebuju podla mna smutok, zvlast z umrtia v rodine skor ticho preckat.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

aruN napísal:tu pomoze ako pisali ostatni,podpora v tom ze budes s nou a budes sa snazit ju upokojit,pisem to co by som asi robil ja,kedze s tym skusenost nemam a ani nechcem mat :(
To sa neda poradit to musis prezit a povedat ako ti je najhorsie je ked sa do seba uzavres
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Povedat ako Ti je? Ako by Ti asi tak mohlo byt ked Ti zomrie niekto blizky? Je uplne jasne, ze prijemne to teda asi nebude cize naco o tom este hovorit? A preco by malo byt zle uzavriet sa do seba? Clovek vtedy urcite nebude mat naladu sa o tom prilis rozpravat a podla mna bude potrebovat nejaku chvilu, mozno par dni, mozno tyzden, mozno aj viac to zalezi od daneho cloveka, nato, aby sa s tym aspon ako tak zmieril ale s tym mu sotva niekto pomoze, a prave preto si myslim, ze trochu uzavretia do seba je tu aj vhodne.
Napísať odpoveď