HipHop vs. Skateboarding

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
piton
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa piton »

Josifek napísal:Podla mna by mali vsetci sk8teri povinne pocuvat blink 182 a AC/DC :D
To si snad robis srandu... :lol: Potom by vsetci basketbalisti mali pocuvat Tupaca a ping-pongisti nejake cinske ludovky :roll:
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

piton napísal:To si snad robis srandu... :lol: Potom by vsetci basketbalisti mali pocuvat Tupaca a ping-pongisti nejake cinske ludovky :roll:
Hehe mohli. To si pekne zabil :lol: Keby som mohol dat karmu mas u mna + :lol:
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

To ze bi mali povinne pocuvat tieto veci je dobra kravina.Poviem asi tolko ze je kazdeho vec co pocuva.Niekto moze napisat ze setci sk8 by mali povinne pocuvat Hip hop :naturehot:
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

Samozrejme kazdy moze povedat(pocuvat) co chce, a ja nebudem nikoho kritizovat za jeho nazor(na styl hudby). Ja si iba vyslovim svoja nazor, ze hip hop na skejt nepatri :?
Niekto moze povedat ze napr. na skejt nepatri punk, ale to je jeho nazor, a ja nikomu nazor neberiem. Diskusne forum je podla mna na prejavenie svojho nazoru. :wink:
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Ukončime to...!Aj tak s toho vedie iba k vlastnemu nazoru :lock:
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

smetiar007 napísal:Ukončime to...!Aj tak s toho vedie iba k vlastnemu nazoru :lock:
Hmm a nemyslis si ze ked je to diskusne forum tak by malo ist o svoj nazor a nie pisat to co si mysli iny.. ???
maxmiso
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa maxmiso »

Lord_3D napísal:mne to neako pasuje dokopy, ale podľa mňa sa ku skaterom hodi aj PUNK ale aj RAP
mne sa kedysi pacil ku skate-u h-h a jeho celkovy styl ale dnes sa mi viacej paci punk+skate...neveim preco ale je to tak!! a to je vec nazoru..kto skatuje tak skatuje preto lebo ho to bavi a nie preto aby mal nieco spolocne s nejakou hudobnou kulturou 8)
WoW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WoW »

nemam rad skateboarding som hiphoper a nemozem si ani predstavit ako sa vali napr typer v mass galotach na skejte :smt068 zabyt ho
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

WoW napísal:nemam rad skateboarding som hiphoper a nemozem si ani predstavit ako sa vali napr typer v mass galotach na skejte :smt068 zabyt ho
pokiaľ by si ho len zabyl, tak by to veľmi nevadilo.
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

WoW napísal:nemam rad skateboarding som hiphoper a nemozem si ani predstavit ako sa vali napr typer v mass galotach na skejte :smt068 zabyt ho
Milujem taketo deti... :roll:
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pecko »

aj to ide trosku dokopy ale ako bolo spomenute jazdit s tonou retazy....no nic moc.ak nejazdia nech si nosi kazdy co chce a co pocuvaju to je tiez kazdeho vec.mne osobne ide k tomu nejaka rockovejsie muzicka alebo nu-metal
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

pecko napísal:aj to ide trosku dokopy ale ako bolo spomenute jazdit s tonou retazy....no nic moc.ak nejazdia nech si nosi kazdy co chce a co pocuvaju to je tiez kazdeho vec.mne osobne ide k tomu nejaka rockovejsie muzicka alebo nu-metal
Vies, je totalne jedno ze kto co pocuva, ale väcsina z tych hip_hop maniakov na skatoch robi hambu vsetkym skaterom a to ma najviac stve...

//Edit:
skajtujem a nema mna sebe tazke retaze , pocuvam HH a vase gitary mi nevadia ale nemusim to , takze tak
toto mi napisasl niekto k zaponej karme co mi udelil za tento prispevok, no nanestastie sa asi bal podpisat, takze som ani nevedel komu mam odpisat tak to asi naisem sem, dufam ze si to dana osoda precita, ostatni necitajte :D : "Vies keby si si precital zopar mojich prispevkov v tejto teme, tak by si si vsimol, ze som nikdy nepovedal ze vsetci co pocuvaju hip-hop a jazdia na skate su "zli" tiez som v niektorych prispevkoch pisal ze mam najakych aj kamosov co pocuvaju hip-hop a ze su v pohode, ale vies, niekedy staci par ludi a urobia zle meno vsetkym skaterom ... a dam ti aj konkretny priklad , raz ked sme boli jazdit v meste, ked nas este mesto nepodporovalo a prekazky sme si robili sami , tak za nami prisiel chlapik, ze z mestskej spravy alebo co to bolo, ze tu mozme byt, ze nas vyhanat nebudu, ale aby sme nerobili neporiadok na tom travniku, niektori prikyvli ze ok upraceme, ale ti hiphopovo zalozeny zacali nadavat a poslali ho niekam ... a na druhy den sme na nasom mieste nenasli uz ani jedinu dosku z vlastnorucne vyrobeneho grindboxu, banku a railu, ktory som robil 2 dni s bratom a ocom. Uplne najlepsie na tom bolo to, ze ti hiphoperi sa potom tvarili ako majstri sveta, lebo chlapika niekam poslali a z nas si robili prcu, lebo sme vraj boli "posrati" a samozrejme spustili nejake trapny rap :roll: cize toto a podobne situacie dost ovplivnili nazor na ludi co pocuvaju hip-hop, aj napriek tomu ze mam fakt dobrych kamosov s podobnym vskusom co sa tyka tohoto typu hudby ... "
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

miki690 napísal:Vies, je totalne jedno ze kto co pocuva, ale väcsina z tych hip_hop maniakov na skatoch robi hambu vsetkym skaterom a to ma najviac stve...
Áno,hanbu ich primitívnosťou,alebo malým IQ.Možno sú nejakí,ktorí aj vedia jazdiť,tak potom je jedno či na skate stojí punker,alebo hip-hoper.. :) Hlavne nech sa to trochu toleruje a nebudú ani problémy ...
tomask8
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tomask8 »

HLAVNE JAZDITE A NERIESTE PUNK&HIP-HOP styl kazdy ma iny nazor a vy sa tu skriepite omg kazdy pocuva co sa mu paci,..kazdy sa oblieka ako sa mu paci a kazdy ma svoj vlasny styl jazdenie
:) btw:Pocuvam vsetko okrem House,techno,ludovky 8)
SKATEBOARDING 4EVER :)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

tomask8 napísal:HLAVNE JAZDITE A NERIESTE PUNK&HIP-HOP styl kazdy ma iny nazor a vy sa tu skriepite omg kazdy pocuva co sa mu paci,..kazdy sa oblieka ako sa mu paci a kazdy ma svoj vlasny styl jazdenie
:) btw:Pocuvam vsetko okrem House,techno,ludovky 8)
SKATEBOARDING 4EVER :)
Keby si aspon precital nejake prispevky v tejto teme :roll: Mozno nemas take skusenosti ako ja , ale niekedy to faakt dost lezie na nervy :roll:
lolop
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lolop »

ku skatebordingu sa hodi vselico poznam skateroch co pocuvaju metal ale aj takych co pocuvaju hip-hop ale myslim si ze hip-hop a skateboarding nejde k sebe
DarkMan_PV
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DarkMan_PV »

omg ne!!ja ked si predstavim sk8era hned sa mi vybavi poradny punkrock!!

poznam jedneho tpcka ktory nosi skejtacke veci ale pocuva HH :D
pingus
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pingus »

Keď podľa vás všetkých sa to k sebe nehodí, tak si pozrite toto video:

Ano, je to reklamné hudobné video, pre firmu VANS, ktorá je skate značka podľa všetkého(oni si zaplatilitu propagáciu). A nevyzerajú, že by tí chalani boli nejaký punkrockery:)
tomask8
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tomask8 »

miki690 napísal:Keby si aspon precital nejake prispevky v tejto teme :roll: Mozno nemas take skusenosti ako ja , ale niekedy to faakt dost lezie na nervy :roll:
cital cital,,, ale vy takci tak nedojdete ku koncu stale sa budete hadat a hovorit kazdy svoj nazor :P
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

DarkMan_PV napísal:omg ne!!ja ked si predstavim sk8era hned sa mi vybavi poradny punkrock!!

poznam jedneho tpcka ktory nosi skejtacke veci ale pocuva HH :D
a to je jaky?ja za boha v tom style neviem najst nic dobre...
Napísať odpoveď